Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

otobus 01:30 da...
sırtım tutulacak sabaha kadar
koltuk tepesinde
boynum kopacak:KK51:

Doğru walla..bayramlar mı değişti yoksa biz mi yaşlandık:KK51:
oyuncak bebeğim vardı
sarı saçlı mavi gözlü
adı ayşeydi.
bayramda ona kıyafet dikerdim.
herkesin bayramlığı var benim yok diye üzülmesin, derdim.
sanki oda sevinirdi bayramlığını giyince
yüzü gülerdi sanki:KK51:
Şu topike bir ugramayan ve bayramimizi kutlamayan arkadaşlarada teesuf ederim:110::KK12:

Her şey onlar la güzel dimi...

Merhaba kızlar

Kusura bakmayın giremedim zor bir kaç gün geçirdim. Bizimkiyle limoni olduk. Hala da öyleyim ben. Çok düşüncesiz bi adam o kadar soylimm. Hiç değerim yok. Biraz değişti diye hep umdum ama hala kendisi ve ailesinden başka bişey düşünmuyor. Onun için varsa yoksa ailesi. Benim bi önemim ve degerim yok. Bunuda çok güzel bir şekilde yeri gelince hatırlatıyor. Ama ben aptalim kendimi paraladim onun için. Çok yiprattim. Çok emek verdim. Kendi düşüncesi ve fikirleri olmayan ailesi tarafından yönetilen biri.

Ağla ağla kendimi mahvettim...

Evet canım estrofeme basladim bi haftadır adet oluncada ignelere baslayacaz hayirlisiyla
İnsallah cnm hayirlisiyla:29:
küçüklüğümden beri şehirler arası otobüs yolculuğunu çok severdim
özellikle gece olanını...
şehir dışında Bi evlilik yaptım
Allah bana sık sık şehirler arası yolculuk yapmayı nasib etti.
Şimdide öyle bıktım ki uzun yolcuuluklardan.
keşke çok sevmeseydim şehirler arası :KK51:yolculukları
CÇocukla zor oluyor o yüzden sevmiyorsun

:confused::confused::confused::confused:

Günaydın kızlar
hayırlı bir haftasonu olur inşallah hepimiz için.
Bizim oglusumla ilk yalnız Gecemizdi.
20 defa uyandı salladım ayağımda kucağımda yarım saat uyuyordu tekrar uyanıyordu. Progestan da alıyorum yaa çok halsizim. Neyse Allahtan sabah oldu... yorucuydu gece.....çok uykum var... ...

şimdi sıcak bi çay yapayimda kendime bi de ufak bi tost yiyeyim. :kk77::KK50:

İyi bariiiii:110:

Hee yedim geldim :63:

Heee son dk gittim yedim ictim morroyu aldimoturdum hec bise yapmadim :63:
ohhh sefan olsun iyi yapmışsın:KK76:
Evet canım estrofeme basladim bi haftadır adet oluncada ignelere baslayacaz hayirlisiyla
ay hadi hayırlısı saracım RABBİM yüzünüzü güldürür inşaallah:KK19:
hazırlamaya useniyom mutfağa gittim oglani doyurdum kendim açım hala .
Süt kaynatıp içim en iyisi ben
sinirlerim yumuşak belkim

gittim geldim de üsendim kendime hazırlamadim. Alışi doyurdum

bol bol oku

amin insallah
kız kendini aç bırakma:KK19:
otobus 01:30 da...
sırtım tutulacak sabaha kadar
koltuk tepesinde
boynum kopacak:KK51:
haklısın çocukla olunca zor..aslında uçak biletlerinde kampanya oluyor,otobüs bileti fiyatına bilet bulabiliyosun..kısa bir sürede evinde oluyosun ne güzel..benim nenem 75 yaşında istanbul adana arasında böyle kaç kez uçtu kadın uçaktan inmez oldu,hiçte korkmuyor:KK48:evindesindir şimdi kocacığına kavuşmuşsundur...
oyuncak bebeğim vardı
sarı saçlı mavi gözlü
adı ayşeydi.
bayramda ona kıyafet dikerdim.
herkesin bayramlığı var benim yok diye üzülmesin, derdim.
sanki oda sevinirdi bayramlığını giyince
yüzü gülerdi sanki:KK51:
çocukken herşey masum ve güzeldi..bizler ne verilirse onlarla yetinmeyi bilen çocuklardık:KK51:
Günaydın kızlar
hayırlı bir haftasonu olur inşallah hepimiz için.
Bizim oglusumla ilk yalnız Gecemizdi.
20 defa uyandı salladım ayağımda kucağımda yarım saat uyuyordu tekrar uyanıyordu. Progestan da alıyorum yaa çok halsizim. Neyse Allahtan sabah oldu... yorucuydu gece.....çok uykum var... ...

şimdi sıcak bi çay yapayimda kendime bi de ufak bi tost yiyeyim. :kk77::KK50:
kız senin o kocanı bir dövesim geldi:KK62:
ye canım ye kendini aç bırakma,aliş uyuyuncada uyu dinlen biraz:KK19:

PUCCA ne yaptın canım test yaptırmadınmı,çok merak ediyorum ALLAH ım inşaallah bebeğin seninledir :KK68:

ohhh sefan olsun iyi yapmışsın:KK76:

ay hadi hayırlısı saracım RABBİM yüzünüzü güldürür inşaallah:KK19:

kız kendini aç bırakma:KK19:

haklısın çocukla olunca zor..aslında uçak biletlerinde kampanya oluyor,otobüs bileti fiyatına bilet bulabiliyosun..kısa bir sürede evinde oluyosun ne güzel..benim nenem 75 yaşında istanbul adana arasında böyle kaç kez uçtu kadın uçaktan inmez oldu,hiçte korkmuyor:KK48:evindesindir şimdi kocacığına kavuşmuşsundur...

çocukken herşey masum ve güzeldi..bizler ne verilirse onlarla yetinmeyi bilen çocuklardık:KK51:

kız senin o kocanı bir dövesim geldi:KK62:
ye canım ye kendini aç bırakma,aliş uyuyuncada uyu dinlen biraz:KK19:
canim dövse biri çok memnun olcam. O kadar diyim yanii...
gitmeden öncede diyorki yalniz kalmaktan korkarmisin. Abini cagirimmi gelsin kalsın senle.
Bende dedim alisirim sensiz yaşamayı öğrenmem lazım. Çıkıp çıkıp gidice Boylen. Bu ne demek şimdi diyo...
çok işim var bugün çoookkkkk:KK51:

böönde hava yağmırlı:110:
ne işin varvar

Kızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti:KK70:

Kızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti:KK70:
Ayy o bakım var ya ilaç gibi geliyo insana.. çok iyi yapmissin. Eminim çok yakışır sana.
Herifinle niye kavga ettin kız... surprizini yine yap yazık adama :KK48:

Ayy o bakım var ya ilaç gibi geliyo insana.. çok iyi yapmissin. Eminim çok yakışır sana.
Herifinle niye kavga ettin kız... surprizini yine yap yazık adama :KK48:

Sagol canım cok guzel oldu gercekten

Surpriz falan yok ona bos yere uzdu beni

çok işim var bugün çoookkkkk:KK51:

böönde hava yağmırlı:110:
Poffff is deme canim cikti
ohhhhh ne guzel gule gule kullan cnm :KK19:
Mustafa Ceceli dinliyom:KK75::KK75::KK75:
çok efkarliyim çooook:mad:
hala ağlayasim var:KK42:[/
QUOTE]
Salla gitsin gidenler cok memnun zaaar hayatindan :110:

Oldum bittimmmm yatak odasi ve miracin odasida bitti pert oldum cam sildim hava bozdu kesin yağar :110: cam sildim ya yagmasa hatrim kalir :63:

Back
X