Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nereye gitti ki bunlar çok mu önemli işleri vardı. .canim dövse biri çok memnun olcam. O kadar diyim yanii...
gitmeden öncede diyorki yalniz kalmaktan korkarmisin. Abini cagirimmi gelsin kalsın senle.
Bende dedim alisirim sensiz yaşamayı öğrenmem lazım. Çıkıp çıkıp gidice Boylen. Bu ne demek şimdi diyo...
ne işin varvar
oh sihhatler olsun saracim kız gorumcene hazırlık yapmış oldun..akşam kocisin peşinde dolanir artık. .Kızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti![]()
27 ekim canım. .Pucca inşallah hamissindir....
beydos senin bat ne zaman kuzum?
ay çok merak ettim saçlarını saraSagol canım cok guzel oldu gercekten
Surpriz falan yok ona bos yere uzdu beni
ağlama kuzum kendine edersin inan banaMustafa Ceceli dinliyom
çok efkarliyim çooook
hala ağlayasim var![]()
ay bende ne zaman cam silsem yağmur yağar isterse temmuz olsun. .ne guzel işinin çoğu bitti ellerine sağlık canim..Oldum bittimmmm yatak odasi ve miracin odasida bitti pert oldum cam sildim hava bozdu kesin yağarcam sildim ya yagmasa hatrim kalir
![]()
En zoru mutfak bence ..balkonu da bitir dinlen biaz mutfağı da sonra yaparsın. .Domestostan zehirlendimmi neWC banyo ebeveyn pofffff bir mutfak kaldi onu bugün ellemicem çünkü balkon var onu halledecem
![]()
gel kız bende kahve içiyorumDaha yemek yrmedim bir hazırlayanolsa cay demlese kaave yapsa![]()
Saol cnmay bende ne zaman cam silsem yağmur yağar isterse temmuz olsun. .ne guzel işinin çoğu bitti ellerine sağlık canim..
En zoru mutfak bence ..balkonu da bitir dinlen biaz mutfağı da sonra yaparsın. .
domestos kullanmicaktin haniO namisizda iyi temizliyor dimi
gel kız bende kahve içiyorum![]()
Sevoss çayı demledim gel hadi. .derinede sut iciririkYağmur da başladı ohh çay ne güzel olur
![]()
PUCCA ne yaptın canım test yaptırmadınmı,çok merak ediyorum ALLAH ım inşaallah bebeğin seninledir![]()
Pucca inşallah hamissindir....
beydos senin bat ne zaman kuzum?
Puc bende çok merak ettim ne yaptin cnm
Kızlar kuafordeyim saçlarımı küllü sarıya boyatiyom birde katli kestirecem kas biyik ağda derken bugun kendimi bakima aldım aksana misafir varya gunduzden enerji depolamam lazim ama sabah sabah esimle kavfa ettik hemde bi hic yuzunden bu gece ona surprizler hazirlayacaktim ama vazcaydim kendisi kaybetti![]()
Güzel olur kız gelirim hemen.Sevoss çayı demledim gel hadi. .derinede sut iciririkYağmur da başladı ohh çay ne güzel olur
![]()
kız bengeldim hergün baktım bayramda da bayramdan sonraki günlerde de.Bu basak karisi niye gelmiyor![]()
derincim bu msjını daha önce okudum lakin cvp yazamadımMerhaba kızlar
Kusura bakmayın giremedim zor bir kaç gün geçirdim. Bizimkiyle limoni olduk. Hala da öyleyim ben. Çok düşüncesiz bi adam o kadar soylimm. Hiç değerim yok. Biraz değişti diye hep umdum ama hala kendisi ve ailesinden başka bişey düşünmuyor. Onun için varsa yoksa ailesi. Benim bi önemim ve degerim yok. Bunuda çok güzel bir şekilde yeri gelince hatırlatıyor. Ama ben aptalim kendimi paraladim onun için. Çok yiprattim. Çok emek verdim. Kendi düşüncesi ve fikirleri olmayan ailesi tarafından yönetilen biri.
he buhar oldu uçtu heraldeBi ara caydin diye birisi vardı
kadın gidiş o gidiş wallaaa
ne oldu acaba niye gelmiyor
oysa çok sık takılıyordu topike...
ne tuhaf insanlar var ya anlayış sıfıro kadar yorgun ve halsiz hissediyorumki hafta sonu dinlenirim diyodum görümcem ve kızı bize geleceklerini söylediler bende yorgun hissediyorum çok halsizim dedim sonra eşimi aramışlar oda yengene sorayım bi işi yoksa gelin demiş akşam hatun bi aradı biz cumartesi günü geliyoruz diye eşimde tamam demezmi çıldırdım ne yapayım o kadar dedim şimdi tekrar arayınca nasıl gelmeyin diyeyim dedi deli olacam ben yaaaa dinlenmek için bir hafta sonum var onu bari rahat bıraksınlar ama yok![]()
ay bu msjı tuvalette yazmıştımayol kimseciklerde gelmemiş.
ben bu gece gidiyorum
nişan işi kasıma kalcak gibi
herifin psikolojik baskısı yedi bitirdi beni.
15-20gunluğune eve gideceğim.
nişana geri gelirim inşallah
he yaaa öyle olcak artıkınkimsecikler gelmemişmiulen özrün kabahıtından böyük
git bari evine zahmet olacak ama,kusurakalma artık
herifinin göynünü yapar geri dönersin BÖRÜLCEŞAR![]()
çatla patla tepsi popolukimse gelmemismi
.ok geri gonderir herif
saol cnm
![]()