Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaramazŞARHer .oka agliyor uyutamadimda sinir oldum![]()
Mizmiz dimi?Her .oka agliyor uyutamadimda sinir oldum![]()
İllaki her gün çıkmanız mı lazımki aliş bey öylemi istiyorBende bugün oglani Biraz dışarı çıkarmam lazım ama hep yağıyor mübarek en yakın çarşı 20 dk yürüme mesafesi
dün cikaramadiydim... Bugün çıkmamız lazım inşallah![]()
Hee canim iyidir. Türk yerleri varİllaki her gün çıkmanız mı lazımki aliş bey öylemi istiyor
deroş senin ingilizcen iyidir dimi,çarşıda türk tükkanlar varmı![]()
Inşallah bi haber verir bize...bende çıkayım bariPUCCA geleydi eyiydi
![]()
Mizmiz dimi?
Bizimkide öyle.
Miraç diş çıkarıyordur belki... şimdi çıkarmasa bile altyapı çalışmaları da huzursuzluk veriyordur...
Benim de haftaya perşembe doktor randevum var..hayırlısı ile gelseydi bi o gün...
Ewet yaaa sertleşmiş kemiklerrr offf kizdim diye agladi bir suru
bende cay istiyommmmmçay içiyom
hayret adanada hava serin üşüdümmm![]()
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
kıyamam kız niye kızdın yeğenime canı ağrımasa ağlarmı hiç
bende cay istiyommmmmusursun tabi yerler baldiri ciplak arvat gibi
Ayyy aglayacagini bilsrm kizarmiydim anliyor artik herseyi
Kalkayimda bir cay koyayim bari![]()
Öperim canim insallah kimse gelmez keyif yaparsinkıyamam canım yaaaaa ne tatlı olmuştur şimdi benim yeğenimde öyle yeni yeni emeklemeye başladı telefonda biz konuşunca susuyo annesi babası telefonla konuşunca kızıyo görmen lazım çok özledim yeğenimi yaaa miracı benim yerime öp kokla sevinçcim
ben birazdan eve gidince çay yapacam ayağımı uzatacam keyif yapacam bugün misafir yok yani inşallah
kızlar akşama ıspanaklı bişeyler yapcam ama ne karar veremedim yumurtalımı yoğurtlumu yapsam yoksa çorbasınımı yapsam yada sizin bildiğiniz değişik bir ıspanak yemeği varmı
bende cay istiyommmmmusursun tabi yerler baldiri ciplak arvat gibi
Ayyy aglayacagini bilsrm kizarmiydim anliyor artik herseyi
e koy bari, ben içtimKalkayimda bir cay koyayim bari![]()
ben ıspankı ince doğradıktan sonra hafif haşlar,iyice sıkarım ve bol doğranmış yemeklik soğan ,yağ,biraz biber salçası ,pul biber,biraz karabiber ve çok az kimyonla iyice kavururum yanında yoğurt,limon turşu falan güzel oluyor..kızlar akşama ıspanaklı bişeyler yapcam ama ne karar veremedim yumurtalımı yoğurtlumu yapsam yoksa çorbasınımı yapsam yada sizin bildiğiniz değişik bir ıspanak yemeği varmı
ıspanak çok sewmem ama eşim seviyor bunuda tarif seçeneğine ekleyim...Öperim canim insallah kimse gelmez keyif yaparsin
Canim yoğurtlu bir tarifinvar
İki sogani yyağda Kavur iri dogranmis ispanagi at Kavur sulanmaya baslayinca yarim caybardagi bulgur yada pirinç koy tuz karabiber pul biber at pişince sarimsakli yoğurt gezdir missss
ıspanak çok sewmem ama eşim seviyor bunuda tarif seçeneğine ekleyim...