Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110:Bende bugün oglani Biraz dışarı çıkarmam lazım ama hep yağıyor mübarek en yakın çarşı 20 dk yürüme mesafesi :110:

dün cikaramadiydim... Bugün çıkmamız lazım inşallah:KK14:

:110:Bende bugün oglani Biraz dışarı çıkarmam lazım ama hep yağıyor mübarek en yakın çarşı 20 dk yürüme mesafesi :110:

dün cikaramadiydim... Bugün çıkmamız lazım inşallah:KK14:
İllaki her gün çıkmanız mı lazımki aliş bey öylemi istiyor:110:
deroş senin ingilizcen iyidir dimi,çarşıda türk tükkanlar varmı:110:

bende çıkayım bari:110:PUCCA geleydi eyiydi:110:

İllaki her gün çıkmanız mı lazımki aliş bey öylemi istiyor:110:
deroş senin ingilizcen iyidir dimi,çarşıda türk tükkanlar varmı:110:
Hee canim iyidir. Türk yerleri var
Evet aliş efendi hergün çıkmak istiyiii bunuda evde çok huzursuzlaninca anliyom ağlıyor zirliyor dışarı çıkınca gıkı çıkmıyor şimdi uyuyor uyansin öğle yimegini veririm yağmurda olmassa çıkarız insallah

bende cay istiyommmmm:KK50: usursun tabi yerler baldiri ciplak arvat gibi:-):-)

Ayyy aglayacagini bilsrm kizarmiydim anliyor artik herseyi

kıyamam canım yaaaaa ne tatlı olmuştur şimdi benim yeğenimde öyle yeni yeni emeklemeye başladı telefonda biz konuşunca susuyo annesi babası telefonla konuşunca kızıyo görmen lazım çok özledim yeğenimi yaaa miracı benim yerime öp kokla sevinçcim

Kalkayimda bir cay koyayim bari :110:

ben birazdan eve gidince çay yapacam ayağımı uzatacam keyif yapacam bugün misafir yok yani inşallah

kızlar akşama ıspanaklı bişeyler yapcam ama ne karar veremedim yumurtalımı yoğurtlumu yapsam yoksa çorbasınımı yapsam yada sizin bildiğiniz değişik bir ıspanak yemeği varmı

kıyamam canım yaaaaa ne tatlı olmuştur şimdi benim yeğenimde öyle yeni yeni emeklemeye başladı telefonda biz konuşunca susuyo annesi babası telefonla konuşunca kızıyo görmen lazım çok özledim yeğenimi yaaa miracı benim yerime öp kokla sevinçcim

ben birazdan eve gidince çay yapacam ayağımı uzatacam keyif yapacam bugün misafir yok yani inşallah
Öperim canim insallah kimse gelmez keyif yaparsin :21:
kızlar akşama ıspanaklı bişeyler yapcam ama ne karar veremedim yumurtalımı yoğurtlumu yapsam yoksa çorbasınımı yapsam yada sizin bildiğiniz değişik bir ıspanak yemeği varmı

Canim yoğurtlu bir tarifinvar
İki sogani yyağda Kavur iri dogranmis ispanagi at Kavur sulanmaya baslayinca yarim caybardagi bulgur yada pirinç koy tuz karabiber pul biber at pişince sarimsakli yoğurt gezdir missss

bende cay istiyommmmm:KK50: usursun tabi yerler baldiri ciplak arvat gibi:-):-)

Ayyy aglayacagini bilsrm kizarmiydim anliyor artik herseyi
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kalkayimda bir cay koyayim bari :110:
e koy bari, ben içtim:110:midemin yüzünden keyifli bir çay içemedim,imamın abdest suyu gibi içtim:63:
ben ıspankı ince doğradıktan sonra hafif haşlar,iyice sıkarım ve bol doğranmış yemeklik soğan ,yağ,biraz biber salçası ,pul biber,biraz karabiber ve çok az kimyonla iyice kavururum yanında yoğurt,limon turşu falan güzel oluyor..

Öperim canim insallah kimse gelmez keyif yaparsin :D

Canim yoğurtlu bir tarifinvar
İki sogani yyağda Kavur iri dogranmis ispanagi at Kavur sulanmaya baslayinca yarim caybardagi bulgur yada pirinç koy tuz karabiber pul biber at pişince sarimsakli yoğurt gezdir missss
ıspanak çok sewmem ama eşim seviyor bunuda tarif seçeneğine ekleyim...

Back
X