Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu ivanayıda bu ülkede meşhur ettiler ya pess![]()
bende börekini yaparım birde kavurmasını,yumurtalısını hiç denemedim,yiyemem heralde..burda az yağdı sonrada güneş çıktı,adana işte...Bende çok sevmem herif bayilir o yüzden yaparim böreğini yaparim kiymali yyumurtalı pazara gidemedim seller gidiyor bugün yoksa alip miracada yedirecektim
ben onu heç izlemiyomizlemiyom zahideyi izliyom
![]()
Niye kiz maranki var anlatiyoooben onu heç izlemiyom![]()
BAŞAK hanım yine gelmemiş böön,hayla doğum günümü kutluyor ne,gece uzun oldu zaar![]()
Esim cok sewet kavurunca ustune yumurta kirip tencerede pisiriyom yada firinda[QUOTEbeydagli, post: 37310214, member: 306680"]bende börekini yaparım birde kavurmasını,yumurtalısını hiç denemedim,yiyemem heralde..burda az yağdı sonrada güneş çıktı,adana işte...
miraç şimdi yiyebilirmi ki ıspanak![]()
yaa maranki var demek,uleyn bu profları dinlemektende kafam allak bullak olduNiye kiz maranki var anlatiyooo
Merak etme gelip okuyup kaciyi![]()
Hee bazen bende diyom her .oku bilmek eyi deelyaa maranki var demek,uleyn bu profları dinlemektende kafam allak bullak oldubazen diyom hiç birşey bilmesek daha mı eyiydi
![]()
abowwww demekki süte güven olmuyor sütlerde bozuldu zaar ZAMANE SÜTÜKizzz beydosss bizim belinaysu yokmiydu doğurdu kayıplara karisti abisinin hanimiylaberaber dogurduydu 9 aylik bebeleri yengesi emziriyidi kadin yine hamileymis zaarssutu korur sandi![]()
Hee evde neti yok cepten face giriyorabowwww demekki süte güven olmuyor sütlerde bozuldu zaar ZAMANE SÜTÜ
he beloşta bizi hemen unuttu![]()
bende öyle diyordum gerçi kendiside öyle söylerdi,ama eminim ziyaretçi delüğünden okuyodur..Bende pasagul bizi birakmaz derdim heyyy gidiiii![]()