Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTyasa eydagli, post: 37310127, member: 306680"]PUCCA hala gelmemişsin iyice merak ettim hee..[/QUOTE]
Evet yaaa bende merak ediyorum

Bende çok sevmem herif bayilir o yüzden yaparim böreğini yaparim kiymali yyumurtalı pazara gidemedim seller gidiyor bugün yoksa alip miracada yedirecektim
bende börekini yaparım birde kavurmasını,yumurtalısını hiç denemedim,yiyemem heralde..burda az yağdı sonrada güneş çıktı,adana işte...
miraç şimdi yiyebilirmi ki ıspanak:KK57:

BAŞAK hanım yine gelmemiş böön,hayla doğum günümü kutluyor ne,gece uzun oldu zaar:KK8:

[QUOTEbeydagli, post: 37310214, member: 306680"]bende börekini yaparım birde kavurmasını,yumurtalısını hiç denemedim,yiyemem heralde..burda az yağdı sonrada güneş çıktı,adana işte...
miraç şimdi yiyebilirmi ki ıspanak:KK57:[/QUOTE]
Esim cok sewet kavurunca ustune yumurta kirip tencerede pisiriyom yada firinda
Miracada corbasina koyacam cnm pure olarak 7. Ayi bitiriyoz:KK51::KK51:

[QUOTEbeydagli, post: 37310214, member: 306680"]bende börekini yaparım birde kavurmasını,yumurtalısını hiç denemedim,yiyemem heralde..burda az yağdı sonrada güneş çıktı,adana işte...
miraç şimdi yiyebilirmi ki ıspanak:KK57:
Esim cok sewet kavurunca ustune yumurta kirip tencerede pisiriyom yada firinda
Miracada corbasina koyacam cnm pure olarak 7. Ayi bitiriyoz:KK51::KK51:[/QUOTE]
hımmm anladım,oy maaşşallah kuzuya vay be 7 ay bitti hey gidi:KK51:

Kizzz beydosss bizim belinaysu yokmiydu doğurdu kayıplara karisti abisinin hanimiylaberaber dogurduydu 9 aylik bebeleri yengesi emziriyidi kadin yine hamileymis zaarssutu korur sandi :110:

Kizzz beydosss bizim belinaysu yokmiydu doğurdu kayıplara karisti abisinin hanimiylaberaber dogurduydu 9 aylik bebeleri yengesi emziriyidi kadin yine hamileymis zaarssutu korur sandi :110:
abowwww demekki süte güven olmuyor sütlerde bozuldu zaar ZAMANE SÜTÜ:63:ay kadın ne yapacak küçücük bebelerle amanin...
he beloşta bizi hemen unuttu:63:

Back
X