- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
bende öyle diyordum gerçi kendiside öyle söylerdi,ama eminim ziyaretçi delüğünden okuyodur..
onu çok seviyorum ama çok kırıldım![]()
Evdeki pc bozuk dedi yok oldu arada face giriyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle diyordum gerçi kendiside öyle söylerdi,ama eminim ziyaretçi delüğünden okuyodur..
onu çok seviyorum ama çok kırıldım![]()
Evdeki pc bozuk dedi yok oldu arada face giriyo![]()
Ben cikaramiyom cok soguk yagmirlibeydagliçok soğuk yagmirli 37310598 .!.:deroşta alişi gezdiriyor zaar![]()
Yok beeeehepiniz facede görüşüyosunuz zaar
![]()
sen alıştırmamışsın, aliş bey duramıyor alışmış çicukBen cikaramiyom cok soguk yagmirli![]()
görüşün,görüşün ben bişey demiyomYok beeee![]()
Sende ac face[QUOTEAC fabeydagli, post: 37310719, member: 306680"]görüşün,görüşün ben bişey demiyom![]()
yesinler o miroyuuuuMiro uyandi
anaaaa bizde sizi dıarıda zannettik...Oglani dışarı cikartmadim çünkü öğle yemegini yemedi 2 saat uğraştım sinirlerim acayip gerildien sonunda Çilekli ve Muzlu yoğurt yedirdim.
Bu sefer kendimize yemek yapalım dedimo
Şehriyeli bulgur pilavı üzerine
tavuk haşlama var
Yanında turşu cikartirim![]()
hakkında hayırlısı olsun canım..bencede rahim filmi çektir ,inşaallah herşey güzel olacakSlm naptiniz bugun ben kontrole gittim dr a kan tahlili verdim 3 hafta sonra cikacakmis egitim arastirma hastanesinde bi doktor buldum bu sefer bakalim o ne diyecek arastiralim dedi rahim filmide cekelim sana busefer dedi hayirlisi...adetin 3. Gun gel tahlil alicam dedi ben daha ilk adetimi olmadim bile gecen kurtajdan sonra 42. Gun olmustum simdide 39 gun oldu hala olmadim. Bunun disinda gunum hakeretli gecti disarlardaydim hep simdi yemek yedik cay iciyorum utu yapiam 1 makine camasirim var yikayip asicam yarin tekrar cagirdi sabahtan tekrar doktora gidicem yarin cikacak sonuclarim var alttanda muayene etti iyi gorunuyor dedi su masaya kacinci cikisim![]()
amin canım inşaallah...herşeyde bir hayır vardır bu doktor sbep olur belki...Kapida kadinlar konusiyordu bu doktor karninda bebegi olen bi yakinimiz var o onerdi diye bu konuyla ilgili bir doktormus birde hocasi varmis ozelde ona danisiyormus bisey olunca falan diye bende dedim benimde oyle oldu ikinci keredir diye ben onterneyten okuyup buldum bu dr u dedi biride ama bilmiyom gittim bakalim i sallah sifa bulurum Rabbim nasip eder bu sefer
SŞifa olsun cnm insallah tez zamanda herşey yoluna girerSlm naptiniz bugun ben kontrole gittim dr a kan tahlili verdim 3 hafta sonra cikacakmis egitim arastirma hastanesinde bi doktor buldum bu sefer bakalim o ne diyecek arastiralim dedi rahim filmide cekelim sana busefer dedi hayirlisi...adetin 3. Gun gel tahlil alicam dedi ben daha ilk adetimi olmadim bile gecen kurtajdan sonra 42. Gun olmustum simdide 39 gun oldu hala olmadim. Bunun disinda gunum hakeretli gecti disarlardaydim hep simdi yemek yedik cay iciyorum utu yapiam 1 makine camasirim var yikayip asicam yarin tekrar cagirdi sabahtan tekrar doktora gidicem yarin cikacak sonuclarim var alttanda muayene etti iyi gorunuyor dedi su masaya kacinci cikisim![]()
Bende gelimmi guler egleniriz cay icerik sohbet ederikHÜKÜMET KADIN 2 oynuyorçok seviyorum sizde izleyin güler eğlenirsiniz
çayda demlicem
ya bu PUCCA nerde hala gelmemiş...
Öperim canim insallah kimse gelmez keyif yaparsin
Canim yoğurtlu bir tarifinvar
İki sogani yyağda Kavur iri dogranmis ispanagi at Kavur sulanmaya baslayinca yarim caybardagi bulgur yada pirinç koy tuz karabiber pul biber at pişince sarimsakli yoğurt gezdir missss
e koy bari, ben içtimmidemin yüzünden keyifli bir çay içemedim,imamın abdest suyu gibi içtim
ben ıspankı ince doğradıktan sonra hafif haşlar,iyice sıkarım ve bol doğranmış yemeklik soğan ,yağ,biraz biber salçası ,pul biber,biraz karabiber ve çok az kimyonla iyice kavururum yanında yoğurt,limon turşu falan güzel oluyor..
Slm naptiniz bugun ben kontrole gittim dr a kan tahlili verdim 3 hafta sonra cikacakmis egitim arastirma hastanesinde bi doktor buldum bu sefer bakalim o ne diyecek arastiralim dedi rahim filmide cekelim sana busefer dedi hayirlisi...adetin 3. Gun gel tahlil alicam dedi ben daha ilk adetimi olmadim bile gecen kurtajdan sonra 42. Gun olmustum simdide 39 gun oldu hala olmadim. Bunun disinda gunum hakeretli gecti disarlardaydim hep simdi yemek yedik cay iciyorum utu yapiam 1 makine camasirim var yikayip asicam yarin tekrar cagirdi sabahtan tekrar doktora gidicem yarin cikacak sonuclarim var alttanda muayene etti iyi gorunuyor dedi su masaya kacinci cikisim![]()