Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTEAC fabeydagli, post: 37310719, member: 306680"]görüşün,görüşün ben bişey demiyom:63:[/QUOTE]
Sende ac face :110::110:

sevinç şu face hakkında şaka yapıyorum hee sakın ciddiye almayın...heralde benim face im falan olsa bile kullanırmıyım bilmiyorum,bana kuzenlerim falan sen geri kalmışsın diye gülüyolar:pnapim sosyal medyayı çok sewmiyorum teknolociyide aynı şekilde:63:
bir tek sizleri tanıdım ve bursıyla tanıştım:KK19:

Oglani dışarı cikartmadim çünkü öğle yemegini yemedi 2 saat uğraştım sinirlerim acayip gerildi:KK62: en sonunda Çilekli ve Muzlu yoğurt yedirdim.

Bu sefer kendimize yemek yapalım dedimo
Şehriyeli bulgur pilavı üzerine
tavuk haşlama var
Yanında turşu cikartirim:kk77:

Slm naptiniz bugun ben kontrole gittim dr a kan tahlili verdim 3 hafta sonra cikacakmis egitim arastirma hastanesinde bi doktor buldum bu sefer bakalim o ne diyecek arastiralim dedi rahim filmide cekelim sana busefer dedi hayirlisi...adetin 3. Gun gel tahlil alicam dedi ben daha ilk adetimi olmadim bile gecen kurtajdan sonra 42. Gun olmustum simdide 39 gun oldu hala olmadim. Bunun disinda gunum hakeretli gecti disarlardaydim hep simdi yemek yedik cay iciyorum utu yapiam 1 makine camasirim var yikayip asicam yarin tekrar cagirdi sabahtan tekrar doktora gidicem yarin cikacak sonuclarim var alttanda muayene etti iyi gorunuyor dedi su masaya kacinci cikisim :KK51:

Kapida kadinlar konusiyordu bu doktor karninda bebegi olen bi yakinimiz var o onerdi diye bu konuyla ilgili bir doktormus birde hocasi varmis ozelde ona danisiyormus bisey olunca falan diye bende dedim benimde oyle oldu ikinci keredir diye ben onterneyten okuyup buldum bu dr u dedi biride ama bilmiyom gittim bakalim i sallah sifa bulurum Rabbim nasip eder bu sefer

Oglani dışarı cikartmadim çünkü öğle yemegini yemedi 2 saat uğraştım sinirlerim acayip gerildi:KK62: en sonunda Çilekli ve Muzlu yoğurt yedirdim.

Bu sefer kendimize yemek yapalım dedimo
Şehriyeli bulgur pilavı üzerine
tavuk haşlama var
Yanında turşu cikartirim:kk77:
anaaaa bizde sizi dıarıda zannettik...
menünde güzelmiş eline sağlık:kk77:
Slm naptiniz bugun ben kontrole gittim dr a kan tahlili verdim 3 hafta sonra cikacakmis egitim arastirma hastanesinde bi doktor buldum bu sefer bakalim o ne diyecek arastiralim dedi rahim filmide cekelim sana busefer dedi hayirlisi...adetin 3. Gun gel tahlil alicam dedi ben daha ilk adetimi olmadim bile gecen kurtajdan sonra 42. Gun olmustum simdide 39 gun oldu hala olmadim. Bunun disinda gunum hakeretli gecti disarlardaydim hep simdi yemek yedik cay iciyorum utu yapiam 1 makine camasirim var yikayip asicam yarin tekrar cagirdi sabahtan tekrar doktora gidicem yarin cikacak sonuclarim var alttanda muayene etti iyi gorunuyor dedi su masaya kacinci cikisim :KK51:
hakkında hayırlısı olsun canım..bencede rahim filmi çektir ,inşaallah herşey güzel olacak:KK19:
Kapida kadinlar konusiyordu bu doktor karninda bebegi olen bi yakinimiz var o onerdi diye bu konuyla ilgili bir doktormus birde hocasi varmis ozelde ona danisiyormus bisey olunca falan diye bende dedim benimde oyle oldu ikinci keredir diye ben onterneyten okuyup buldum bu dr u dedi biride ama bilmiyom gittim bakalim i sallah sifa bulurum Rabbim nasip eder bu sefer
amin canım inşaallah...herşeyde bir hayır vardır bu doktor sbep olur belki...

HÜKÜMET KADIN 2 oynuyor:KK71::KK71:çok seviyorum sizde izleyin güler eğlenirsiniz:KK71:
çayda demlicem:KK71:

ya bu PUCCA nerde hala gelmemiş...

SŞifa olsun cnm insallah tez zamanda herşey yoluna girer
HÜKÜMET KADIN 2 oynuyor:KK71::KK71:çok seviyorum sizde izleyin güler eğlenirsiniz:KK71:
çayda demlicem:KK71:

ya bu PUCCA nerde hala gelmemiş...
Bende gelimmi guler egleniriz cay icerik sohbet ederik :21:

Öperim canim insallah kimse gelmez keyif yaparsin :D

Canim yoğurtlu bir tarifinvar
İki sogani yyağda Kavur iri dogranmis ispanagi at Kavur sulanmaya baslayinca yarim caybardagi bulgur yada pirinç koy tuz karabiber pul biber at pişince sarimsakli yoğurt gezdir missss

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

e koy bari, ben içtim:110:midemin yüzünden keyifli bir çay içemedim,imamın abdest suyu gibi içtim:63:

ben ıspankı ince doğradıktan sonra hafif haşlar,iyice sıkarım ve bol doğranmış yemeklik soğan ,yağ,biraz biber salçası ,pul biber,biraz karabiber ve çok az kimyonla iyice kavururum yanında yoğurt,limon turşu falan güzel oluyor..

Sağolun kızlar sizin tariflerinizide deneyecem bu aksama corbasini yaptim yaninada pirasa kizarttim bu aksam sebzeyle beslendik

gecmis olsun canim tüm testlerini yaptir insallah bu sefer bebeğine hayırlısıyla kavusur

Back
X