• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ne yapıyorsunuz biz oğlumla çıktık yürüyüşe daha doğrusu gezmeye bakalım biraz dolaşacağız ondan sonra eve gidecem

konuşarak yazanlar nerde
:KK45:iki kelam edememişler kaç saatir

Kızlar dr.umu aradım biraz önce durumu bildirmek için beni direk tüp bebeğe yönlendirdi boşuna vakit kaybı asilama dedi 1 kere denedik zaten gerek görmüyorum tekrarlayan dedi

Yıkıldım tekrar yıkıldım :KK43::KK42::cry::KK42:
Çok kötüyüm şuanda
canım sakın umutsuz olma belki budur sizin için hayırlısı olan ve doktorun haklı hiç vakit kaybetme sıcağı sıcağına başla,inşaallah her şey güzel olacak ne kadar beklersen o kadar bu fikirden uzaklaşıyor insan:KK19:
Beydos is basinda zaar:63:
:D:D:D:D
bugün oğlan erken uyudu heryeri sildim süpürdüm çırptım serdim
yarınki yyemeğimide koydum etli patates
yanınada pirinç pilavı yaparım
bide salata ve yoğurt tamamdırr:KK76:
oğlan böyle erken uyusa her işimi yaparım sinirlerim de tepemde olmaz:KK53:
şimdide kalemimi defterimi aldım
netten ders çalışıorum bi ka not almam lazım sınav tarihi yaklaşıyor
öğrenci olmak kolay değil:D
vay canına ALLAH zihin açıklığı versin,hamaratşar yiwrum benim:KK60:
beydoşcum bugün seni bayağı şoka uğrattım aşkım kusura bakma:cool:
oluyo bazen böyle
önemli deel arada olabilir böyle şeyler sık olmadığından şok oldum:cool:
valla şu konuşarak yazanlara imrenyorum beee
sırf şu özellik için tlfumu değiştiririm

beydoş kesin sende de vardır o özellik
heee çenelerine yetişemiyok:63:kesin vardır ama ben kullanmam,laptop tan yazınca daha samimi geliyor bana:110:
Ah ah abla ah ne kurtulması biz nereye kaynana oraya hep beraber taşınıyoruz dubleks o üstte ben altta ama yine beraberiz maalesef galiba kaderin bu benim keçışım yok
ay kurtuluş yok desene neyse,bir gün oda olur inşaallah canım:KK19:
ne korkuyosun kız sana kimse bişey diyemez,hoşgeldin canım:KK19:

Beydos gece altta kaldi zaar gelemedi de :110:
yuh:KK70::KK70:
kızlar napıyosunuz???
derin-sevinç aktifsiniz dimi :)
bende öğle tatilindeyim bir bakayım dedim..
çok ağrım var, bel fıtığı oldum sanırım yürüyemiyorum bacaklarım belim çok fena :KK43: zor geçiyo bu hamilelik niye böyle oldumki..
derin senin facede niye hiç foton yok yaaa
ay bel ağrısı çok kötüdür ben bilirim şimdi senin için dahada zor ALLAH yardımcın olsun canım ,neyse izne ayrılınca bir nebze de olsa rahatlarsın:KK19:
ayy canım ya
kadın ne fedakarlıklar yapıyor
erkek gebe kalsaydı 1gun işe gitmezdi.
ama sevincinki hariç
onun herif filler gibi 2sene gebe kalsa 2 sene çalışırdı
:KK70::KK70::KK70::KK70:
mikrofonla deneme bir ki bir ki :KK70::KK70::KK70: kızlar benim ayarlarda bir sorun varmış mikrofon çalışmıyorDu ama şimdi çalışıyor yaptım akşamleyin
abowwwww derinde keşfetti artık hepiniz konuşur durusunuz bizde kime cevap yazacağımızı şaşırıırız..bende fazla cevap yazmam napim:cool:
orası öyle cnm. Zaten sizinle görüşme sansımz olsa harika olurdu.
burda yazılmakta iyi geliyor muhakkak lakin şöyle karşılıklı çay içmek gibi olmuyor. Yuzyuze dertleşmek ayrı güzel
keşkeee:KK19:
sağolun kızlar okadar zaman sonra bile candan karşıladınız beni inşallah bundan sonra gelmeye çalışacam
:KK19::KK19::KK19::KK19:
alıntılarda neden sorun oluyor acaba
alıntısı yapılan kişinin adı değişiyor
hep telefondan yazıyonuz diye oluyor,benimki niye hiç değişmiyor:63:
konuşarak yazanlar nerde
:KK45:iki kelam edememişler kaç saatir
sesleri kısıldı,boğazları ağrıdı zaar:KK70:
Beydos bugün gelmedi:110::110:
walla minnoşum halamın oğlu bugün askerden geldi çok şükür,halamda adak etmiş döndüğü gün herkesi çağırıp kuran okutup yemek verecekti..bende erkenden gittim yardım için ,geç döndük..
altta falan kalmadım yani:63:
sorumlulğumu bildim hiç huyum olmamasına rağmen sizlere cevap yazdım ARZ EDERİM:KK52:
şimdide uyumaya gidiyorum kociş uyudu bile,iyigeceler:KK54:

Gunaydin dun geç geldik oğlan zaabaa kadar dondu durdu ne zaman bir yere gitsem bu çocuğa birşey oluyor :110:

Gunaydin dun geç geldik oğlan zaabaa kadar dondu durdu ne zaman bir yere gitsem bu çocuğa birşey oluyor :110:
günaydınbende yorgundum diye ,biraz geç kalktım....niye acaba nazarmı değiyorki çicuğa,yada huzursuz oluyor yabancı yerde:110:

Günaydın canlarim.
Hayırlı bir hafta sonu olur inşallah hepimiz için .

Sewinco bizimki de sabaha kadar döndü durdu uyandı hep... Bu çocuğun uykusu ne zaman duzelecek.. 6 aya kadar ne rahatlik yaaa bi uyuyordu sabah kadar. Şimdi resmen burnumuzdan getiriyor. Gece kalktım yine ailecek. Bende paracetamol ağrı kesici aldım bugünlerde sık sık alıyorum baş agrilariyla başa çıkamıyorum... uykum her yarım saatte bir bölünüyor sersem gibi oluyor...malum gün ortasında yorulunca iyice yorgun düşüyorum gecede rahat bi uyku olmayınca böyle kesintiler beni mahvediyir. Çocuk Odamız olsa ayirirdik çocuğun odasını belki bir faydası olurdu...aynı odada olunca her ağladığında Alıyoruz kucagimiza mecburen alıştı o da

yuh:KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

sesleri kısıldı,boğazları ağrıdı zaar:KK70:

walla minnoşum halamın oğlu bugün askerden geldi çok şükür,halamda adak etmiş döndüğü gün herkesi çağırıp kuran okutup yemek verecekti..bende erkenden gittim yardım için ,geç döndük..
altta falan kalmadım yani:63:
sorumlulğumu bildim hiç huyum olmamasına rağmen sizlere cevap yazdım ARZ EDERİM:KK52:
şimdide uyumaya gidiyorum kociş uyudu bile,iyigeceler:KK54:
aynen çok güzel Bi espri olmuş
sesleri kısıldı heralde:-)
:-)
bunlar hasta olup bademcikleri şişerse msj falan yazamazl.ar.

Allah kabul etsin halanın adağını.
minnoş oğlu için kesmiş.

:KK35:halanın oğlumu minnoş yoksa

Deros kuzum hakanin uykusu 2.5 yasina kadar duzelmediydi geniz etindenmis megerse aldirdik kurtulduk

Back
X