• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hosbuldukkkkk:anneadayı: bende yeni hamilyim 5 haftalik deneyimlenizden yararlanmak isterim
hoş geldin cnm aramıza.Allah bebeğine kavuştursun sağlığıyla inşallah.
yeni hamile olarak hamile topiğini değil de
bizi tercih etmen dikkatimi celbetti

mutlu oldum hep görüşürüz inşallah

Beydağlim Sağol bitanem....

Sen nasılsın kuzum?
Belirti falan varmı ? Günlerin yaklasiyo
walla hiç bir belirti yok derinim,yine olmadımı acaba:KK51:
Kizlar grip olmus miracim ilac verdi burnuna sprey verdi

Beydos saol cnm eve grldik evet ne zaman evden ciksak mirac huzursuz oliyi eve hapis olacam az kaldi :KK51::KK51:
ALLAH iyilik versin salgın var heralde sevinç bizim burasıda öyle...
Apt sutcu gelmisti 5 litre aldim yarisina oglana yogurt mayalayacam yarisina sutlac yapiyorum hakanlar cok seviyooooooo
oh ne güzel bende çok sewrim hem sütlaçı hemde ew yoğurdunu benim sütümde yarın gelecek inşaallah...
Beydağlim da hiç pas vermedi gitti... bi işi vardır herhal...
kız sende çıkmıştın kimse yok diye çıktım azten annemede misafir gelecekti hemen çıktım oraya gittim:110:
Bugun persembe ya pazara gitti zaaar:110:
he böön pazarda vardı:110:
Yemegimi yaptim firinda turlu pilav cacik salata :kk77::kk77::kk77:
walla ben ewe geç geldim domatesli bulgur pilavı,cacık ve turşu birde mercimek çırbası vardı yeter:110:
Hepinizee merhaba yeni üye oldum. Aranızdaki samiyeyet çok hoşuma gitti maşallah sizee:KK9::KK9: :KK9:
hoşgeldin canımm:KK60:
Hosbuldukkkkk:anneadayı: bende yeni hamilyim 5 haftalik deneyimlenizden yararlanmak isterim
ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşaallah....
merhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
inşaallah saracım herşey çok güzel olacak....ama opum ne anlamadım:KK64:
Dun ilk defa mraca bakarim sen ye dedi :110: akilli kadin kendi sona kaldi sofrayi kaldir bulasik yika cay demle hepsi basima:63:
bunların hepsinin kafası cinliğeçalışıyor:63:

Beni soran olmamis kimse ozlememis :110: neyse cok yorucu ve kotu birgun gecirdim doktorum yokmus sonuclari gosteremedim herifim tahlilide 3 gun perhiz olcak sonra gel dediler 3 saat dr bekle sira bekle sadece tahlil kagidi al cik cikista sinirlerim bozuldu aranafa eve gelene kadar agladim pztesi film cekilecek diye stresloyim zaten bide gribim ka gundur neyse sakinledim si.di adami nobete yolladim oglanla meyve yiyoz ders yapioz

O neki cnm dualarimiz seninle transfer degil sanirim

Saol saracim evet cocuk olunca derdindende anlamiyorsun poffff

walla hiç bir belirti yok derinim,yine olmadımı acaba:KK51:

ALLAH iyilik versin salgın var heralde sevinç bizim burasıda öyle...

oh ne güzel bende çok sewrim hem sütlaçı hemde ew yoğurdunu benim sütümde yarın gelecek inşaallah...

kız sende çıkmıştın kimse yok diye çıktım azten annemede misafir gelecekti hemen çıktım oraya gittim:110:

he böön pazarda vardı:110:

walla ben ewe geç geldim domatesli bulgur pilavı,cacık ve turşu birde mercimek çırbası vardı yeter:110:

hoşgeldin canımm:KK60:

ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşaallah....

inşaallah saracım herşey çok güzel olacak....ama opum ne anlamadım:KK64:

bunların hepsinin kafası cinliğeçalışıyor:63:

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden

Opu demek Tüp Bebek tedavisinde yumurta toplama isleminin kisa adı once yumurtalar anestezi altında toplanacak sonra esimin spermleriyle yumurtalar dollenecek sonra 3 ile 5 gun arasında embriyolar transfer edilecek canım

Beni soran olmamis kimse ozlememis :110: neyse cok yorucu ve kotu birgun gecirdim doktorum yokmus sonuclari gosteremedim herifim tahlilide 3 gun perhiz olcak sonra gel dediler 3 saat dr bekle sira bekle sadece tahlil kagidi al cik cikista sinirlerim bozuldu aranafa eve gelene kadar agladim pztesi film cekilecek diye stresloyim zaten bide gribim ka gundur neyse sakinledim si.di adami nobete yolladim oglanla meyve yiyoz ders yapioz

Canim ben demistim dimi 3 gun olayini :110:
Sakalim yokki :63:
Neyse hayirlisi cnm

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden

Opu demek Tüp Bebek tedavisinde yumurta toplama isleminin kisa adı once yumurtalar anestezi altında toplanacak sonra esimin spermleriyle yumurtalar dollenecek sonra 3 ile 5 gun arasında embriyolar transfer edilecek canım
Anladim cnm :29: cifter ciftrr gelir insallahhhhh:29:

Yok kuzum ya normalde bugunde oluyordu ama bizi okadar beklettilerki testi verecegimiz yer belli saatlerde veriliyomus bugun bitti artik yarin dedi o yuzden sil bastan yeni periz yapilacak :KK51:

Bos ver uzulme daha net sonuc alirsin
Kizzz 3 gun pehriz yapacaginami uzuluyon
Saka saka :29:

sevinç geçmiş olsun Miraç a
bi bebeye mukayet olamadın
hem hastalığın mızmızlığı hem diş sancıları Alllahh kolaylık versin.
alt damağı beyazlamışmı?

.....................
ayyyy ne kadar kilo almışşsınnn
bu kiloları regl olamamaya bağlamıyosun heralde
doğumdan sonra kalmış kilolar
göbeğini düşünemiyorum.
bak Demet Akalın a 30 kiloyu tamamen verdi kadın tığ gibi kaldı
sen 9 numara şiş gibisin hayatım...

ayy aslında hepinizi görsem ne hoş arkadaşlarım var bee
sevinçle yüzyüze sohbet ettiğimi düşündümde:KK68:

valla kuşum bugün baktık eşimle 399tl idi. toz torbalıdan sonra torbasız olanı üretildiği için onun fiyatı duşmuş .toz torbaszlar 799tl.
kız sende baya süpürge eskitmişin.
şans işte napcan.
sen alalı ne kadar oldu
BAFSSSSS BU MSJIMI GÖRMEMİŞSİN HERALDE CNMMMMMMMMM

Back
X