Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm korkma hamilelikte gayet normalBende arada oluyo kafama takılıyo alttan muayene olmak istemiyorum uzun bişey koyuyorlar alttan o sividan almaya çalışıyorlar. Onu da istemiyorum şimdilik. Napsam acaba. Genelde yoruldugumda oluyir
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...inşaallah tez zamanda bebeğin gelir,nasıl yani hatırlamıyosun![]()
bnde ilk duşugumde uğraş sarfetmediğim için hatrlamıyorum. Şimdi millete bu belırtı mı şu belırtımı dıye soruyorumevet özel bi uğraş içinde değildik , sadece bi aksam esim çok yorgunum sabah kalkıp namazdan önce banyo yaparız olurmu dedi bende tamam dedim... o aksam hamile kalmısım... ama banyosuz uyumak dışında ekstra bişi yapmadım.
Bugunku menum
Karisik kuru palican dolmasi
Tarhana corbasi
Bide miroya ozel corba yapacam
Yerse![]()
Deros ultrason yarinmi senin
Ptesi sara dr gidiyi
Bafs rahim filmine
Beydos ins kan tahliline
Basak ankaraya![]()
ay ben bile senin adına çok heyecanlandım saracım RABBİM yüzünü güldürsün inşaallah...
inşaallah vardır canım...
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...inşaallah tez zamanda bebeğin gelir,nasıl yani hatırlamıyosun
inşaallah derinim...
amin....
bende yaprak saıcam birde mercimek çorbam var
yaptım kız
ewettttttt
walla bugün kendimi zor zaptetim kan tahliine gitmemek için arayada haftasonu giriyor zatenama belki yine idrar tessti alırım bugün bilmiyorum
inşaallah
sende bol,bol dinlen o zaman yorma kendini fazla![]()
aa ne ayıp kim dedi 10numara diyeTkb gelmis
Ben cikiyorum yerini daraltmayalimmalum 10 numara şiş gibiyiz
![]()
bu gece cnm Allah izin verirseBugün mu gidiyon? Hyde iyi yolculuklar...
Herifsizmi gidiyon?
Insan ailesinin yanına giderken ne kadar mutlu oluyor değilmi... bende kuş gibi hafif oluyorum.. mesela şuanda ailemin yanında olmak isterdim. Alış de hamileyken 9 ay annemlerle kaldım 9 ay yattım bana bebekler gibi bakmislardi.. Allah razı olsun Allah ailelerimize uzun ömürler versin inşallah..aa ne ayıp kim dedi 10numara diye
ben 9numara dedim lutfen
bu gece cnm Allah izin verirse
yol çekmekten bıktım ama
Ankaraya giderken hiç önemsemiyorum yoluuu.
herifsiz gidiyorum cnm oda nişana gelicek sonra birlkte dönicez
Aaa kim gizlemis beni benim ince belli datlu dilli bir hatunu gormemek mumkun mu bide dil cikariyoree hic yakistiramiyoree olsun ben yinede seni seviyoreeBurdayik sen yoksungizlisin
Bende seni seviyoreAaa kim gizlemis beni benim ince belli datlu dilli bir hatunu gormemek mumkun mu bide dil cikariyoree hic yakistiramiyoree olsun ben yinede seni seviyoree![]()
ohhhhKahvaltı yaptık
Bulasıklari yikadim
Herif oglani uyuttu tv izliyi
Bende uzaniyom dinlenmeye calisiyim
Heyyyy maşallahYemegi yaptim corbami koydum miracin corbasini koydum camasir serdim cay yaptim tv izliyoreeeee![]()
Sen hamilesin hayatim cok normalHeyyyy maşallahsana imreniyorum canim
walla bi bulasik yıkadım yığıldım resmen
Sara canim arkadaslarin geliyormu bugun
Anladim cnm tlf girebiliyorsun bizede yaz merakta birakma canimYok canim arkadaşlarımı iki gun once cagirdim cunku bu aksam hazirlik yapmam lazim yarin istanbul yolcusuyum