• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...inşaallah tez zamanda bebeğin gelir,nasıl yani hatırlamıyosuno_O

evet özel bi uğraş içinde değildik , sadece bi aksam esim çok yorgunum sabah kalkıp namazdan önce banyo yaparız olurmu dedi bende tamam dedim... o aksam hamile kalmısım... ama banyosuz uyumak dışında ekstra bişi yapmadım.

evet özel bi uğraş içinde değildik , sadece bi aksam esim çok yorgunum sabah kalkıp namazdan önce banyo yaparız olurmu dedi bende tamam dedim... o aksam hamile kalmısım... ama banyosuz uyumak dışında ekstra bişi yapmadım.
bnde ilk duşugumde uğraş sarfetmediğim için hatrlamıyorum. Şimdi millete bu belırtı mı şu belırtımı dıye soruyorum :D

Bugunku menum
Karisik kuru palican dolmasi
Tarhana corbasi
Bide miroya ozel corba yapacam
Yerse:110:

eline sağlık canım benim yemeğim yok yemek yapasımda yok

Deros ultrason yarinmi senin:KK19:
Ptesi sara dr gidiyi :KK19:
Bafs rahim filmine:KK19:
Beydos ins kan tahliline :D

Basak ankaraya:110:

inşallah canım

ay ben bile senin adına çok heyecanlandım saracım RABBİM yüzünü güldürsün inşaallah...

inşaallah vardır canım...

geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...inşaallah tez zamanda bebeğin gelir,nasıl yani hatırlamıyosuno_O

inşaallah derinim...

amin....

bende yaprak saıcam birde mercimek çorbam var:kk77:

yaptım kız :KK49:

ewettttttt:KK17:

walla bugün kendimi zor zaptetim kan tahliine gitmemek için arayada haftasonu giriyor zatenama belki yine idrar tessti alırım bugün bilmiyorum:KK51:

inşaallah:KK60:

sende bol,bol dinlen o zaman yorma kendini fazla:KK19:

sağol canım menim inşallah bu sefer olacak ve inşallah sende hamilesindir

Tkb gelmis :110:
Ben cikiyorum yerini daraltmayalim :110: malum 10 numara şiş gibiyiz :110:
aa ne ayıp kim dedi 10numara diye
ben 9numara dedim lutfen
Bugün mu gidiyon? Hyde iyi yolculuklar...
Herifsizmi gidiyon?
bu gece cnm Allah izin verirse

yol çekmekten bıktım ama

Ankaraya giderken hiç önemsemiyorum yoluuu.

herifsiz gidiyorum cnm oda nişana gelicek sonra birlkte dönicez

aa ne ayıp kim dedi 10numara diye
ben 9numara dedim lutfen

bu gece cnm Allah izin verirse

yol çekmekten bıktım ama

Ankaraya giderken hiç önemsemiyorum yoluuu.

herifsiz gidiyorum cnm oda nişana gelicek sonra birlkte dönicez
Insan ailesinin yanına giderken ne kadar mutlu oluyor değilmi... bende kuş gibi hafif oluyorum.. mesela şuanda ailemin yanında olmak isterdim. Alış de hamileyken 9 ay annemlerle kaldım 9 ay yattım bana bebekler gibi bakmislardi.. Allah razı olsun Allah ailelerimize uzun ömürler versin inşallah..

Kahvaltı yaptık
Bulasıklari yikadim
Herif oglani uyuttu tv izliyi
Bende uzaniyom dinlenmeye calisiyim

Back
X