• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşaallah canım...

sewindim saracım,sara özel değilse tabi yazmak istersen sen ne iş yapıyordun canım..

çok sewindim derincim gerçidün okudum ama,geç geldik diye cevap yazamamıştım...gözünaydın canım...
Çok sağol bitanem darısı inşallah senin başına.

BaFs nerdesin hatun :KK14:
Geldim geldim kafami kasicak vakit olmadi kuzum yazamadim dun gece babama geldik burda yattik sabahta babaanemlere gittik hepberaber sonra babaannem hepimizi disari yimege goturdu ordanda eve birakip vedalastik baktik herifin nobet vakti gelmis hazirlandi ise gitti bende babamda kaldim yine sabah kocis alacak oglani okula birakicaz sontada rahim filmi var ogleden sonra ay yazarken bile kalbim kut kut atiyo Allah im kolaylik versin insallah

Geldim geldim kafami kasicak vakit olmadi kuzum yazamadim dun gece babama geldik burda yattik sabahta babaanemlere gittik hepberaber sonra babaannem hepimizi disari yimege goturdu ordanda eve birakip vedalastik baktik herifin nobet vakti gelmis hazirlandi ise gitti bende babamda kaldim yine sabah kocis alacak oglani okula birakicaz sontada rahim filmi var ogleden sonra ay yazarken bile kalbim kut kut atiyo Allah im kolaylik versin insallah
Cnm Allah kolaylik versin cok rahat geçer inş sorunsuz:21::21:

:63::63: kimse yok bbugün

:110: yokkk ben yokum :110:
:confused:

Allah kolaylik versin canim. Anestezi verecekleRMI acaba :KK51:

Back
X