Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy ben senin yumoslariniii yerimmmmmKızlar opudan ciktim sekiz8z yumosum toplandı yarın arayıp bilgi vereceklermis
Maasallah cnm insallah hic birsey cikmazKizlar tahim filmi cekildim suan babama geldim islem oncesi kas gevsetici igne yapiyorlar agrim sizim yok hamdolsun islem rahat gecti bir bayan vardi Allah razi olsun cok yymusak yuzlu ve ilgiliydi sadece ilac verildikten sonra 3--4 sn kadar adet samcisi gibi bir sanci oldu bi muddette belimde oldu kalktiktan sonra babamin ev hastanenin yaninda ordayim oturuyom saat4 te sonucu almaya gidecegim insallah sonucum iyi gelir orada sordum hafif yapisikliklarin vardi ilaci verirken acildi bi sikinti yok dedi adam bakalim dr ne diyecek
daha gelmedi sevinç ama her an gelecek gibi,bende öyle düşünmüştüm ama yarında beklerim belki...Beydos bugün kirmizilar gelmezse sabah doğru kan testine![]()
bende hemen vermeyi istiyorum dumoşum,ama biliyosun asıl önemli olan hamileliğimin dewamının gelmesi asıl stres o zaman başlar benim için...sen ne zaman hamileyim müjdesini vereceksin bakalım heeee
ay hadi hayırlısı saracım,ağrılı bir işlemmiydi...Kızlar opudan ciktim sekiz8z yumosum toplandı yarın arayıp bilgi vereceklermis
geçmiş olsun canım,benim rahim çok dar diye çok sancı çekmiştim ben...öncesindede hiç kas gevşetici filan yapmamışlardı..Kizlar tahim filmi cekildim suan babama geldim islem oncesi kas gevsetici igne yapiyorlar agrim sizim yok hamdolsun islem rahat gecti bir bayan vardi Allah razi olsun cok yymusak yuzlu ve ilgiliydi sadece ilac verildikten sonra 3--4 sn kadar adet samcisi gibi bir sanci oldu bi muddette belimde oldu kalktiktan sonra babamin ev hastanenin yaninda ordayim oturuyom saat4 te sonucu almaya gidecegim insallah sonucum iyi gelir orada sordum hafif yapisikliklarin vardi ilaci verirken acildi bi sikinti yok dedi adam bakalim dr ne diyecek
Raporu aldim tek tupum tikali cikmis diger bulgular normal cikmis orda tikaliydi acildi demisti ceken adam raporda niye oyle yaxiyor ki bide bu tupum ne zamandir tikali acaba ben 3 kere gebe kaldim 3 ude ilk ay kaldim hemen acaba tek tuple mi kaliyodum bilemedim simdi yani moralim bozuldu benim kizlar ya ben vazgececegim bu isin pesine dusmekten cok yoruldum artik esimde bende uzun bir surefe gelmeyecegim foruma beni hosgorun kendinize iyi bakin Allah a emanet olun
Raporu aldim tek tupum tikali cikmis diger bulgular normal cikmis orda tikaliydi acildi demisti ceken adam raporda niye oyle yaxiyor ki bide bu tupum ne zamandir tikali acaba ben 3 kere gebe kaldim 3 ude ilk ay kaldim hemen acaba tek tuple mi kaliyodum bilemedim simdi yani moralim bozuldu benim kizlar ya ben vazgececegim bu isin pesine dusmekten cok yoruldum artik esimde bende uzun bir surefe gelmeyecegim foruma beni hosgorun kendinize iyi bakin Allah a emanet olun
değilmi sevinç,beterin beteri var mesela en basiti ben kendimi örnek gösterebilirim yıllardır ne yaşadığımı bir ALLAH biliyor bir ben..7 kez kaybettim bebeklerimi,4 kez rahim filmi, 3 kez ameliyat oldum bunun 2 si rahim açmak içindi.. sayısız ilaçlar,tahliller stresler,ağlama nöbetleri etrafın lafları doktor kontrolleri...ancak üstün körü bunları yazıyorum,yaşananlar çok ağır..ama elbet ,şüphesiz vardır RABBİM in bildiği...benden de beteri vardır mutlaka,yinede RABBİM e şükürler olsun...Cnm çok geçmiş olsun cnm ama boyle umutsuzluğa kapilacak ne varki rahim yapin normalmis hemen gebe kaliyorsun çok şükür sarilip kucaklayacagin bir oğlun var bu isin peşine dusmicem diyorsan biraz zamana birak çok yiprandin herşey ustuste geliyor gibi arastirdikca daha beter oluyor ama sunu unutma derdinin dermanida burada seni en iyi buradaki arkadaslarin anlar....
daha gelmedi sevinç ama her an gelecek gibi,bende öyle düşünmüştüm ama yarında beklerim belki...
bende hemen vermeyi istiyorum dumoşum,ama biliyosun asıl önemli olan hamileliğimin dewamının gelmesi asıl stres o zaman başlar benim için...
ay hadi hayırlısı saracım,ağrılı bir işlemmiydi...
geçmiş olsun canım,benim rahim çok dar diye çok sancı çekmiştim ben...öncesindede hiç kas gevşetici filan yapmamışlardı..
bafscım asıl yorumu ancak doktorun yapar birde doktoru dinle bakalım ne dicek.....,ama lütfen böyle düşünme bak şükredeceğin bir sürü şey var..çok şükür sağlıklısın eşinde öyle,bak ne güzel bir sağlıklı çocuğun var şükürler olsunki hamile kalabiliyorsun inşaallah ikinci bebeğinde gelir...
Cnm çok geçmiş olsun cnm ama boyle umutsuzluğa kapilacak ne varki rahim yapin normalmis hemen gebe kaliyorsun çok şükür sarilip kucaklayacagin bir oğlun var bu isin peşine dusmicem diyorsan biraz zamana birak çok yiprandin herşey ustuste geliyor gibi arastirdikca daha beter oluyor ama sunu unutma derdinin dermanida burada seni en iyi buradaki arkadaslarin anlar....
sagolun cok tesekkur ediyorum desteginizi hic esirgemediniz lafladik dertlestik ben sadece bu bebek konusu icin degil insan olarak sevdim sizi hepiniz pırıl pırıl insanlık nedir bilen kisilersiniz sizinle hos sohbet etmek cok guzel tek tek tanisma imkanim olsa normal hayattada gorusmekten memnun olurum ama burayla ilk tanismam dusugumle oldu sonrada hep bu yolda basima gelenleri uxuntuleri acilari icimi doktum size ben sizden degil bu kpnudan uzaklasmak istiyorum biraz kafami bedenimi dinlendirmek istiyorum sizi ozledigimde gelip araniza katilmak isteyecegim elbet umarim sizde yine kucaklarsiniz beni ama suan ki ruh halimide anladiginizi umuyorum insan guclu olmazmis guclu olmayi ogrenmek zorunda kalirmis bu yollarda yurumekte guc istiyormus Rabbim beterinden korusun verdigi nimetlere guzelliklere sukurler olsun umarim gonlumuzdekileri hakkimizda hayirli eyler nasip eylerdeğilmi sevinç,beterin beteri var mesela en basiti ben kendimi örnek gösterebilirim yıllardır ne yaşadığımı bir ALLAH biliyor bir ben..7 kez kaybettim bebeklerimi,4 kez rahim filmi, 3 kez ameliyat oldum bunun 2 si rahim açmak içindi.. sayısız ilaçlar,tahliller stresler,ağlama nöbetleri etrafın lafları doktor kontrolleri...ancak üstün körü bunları yazıyorum,yaşananlar çok ağır..ama elbet ,şüphesiz vardır RABBİM in bildiği...benden de beteri vardır mutlaka,yinede RABBİM e şükürler olsun...
ama o kadar yorulup azgeçmişken şimdi yine deniyorum her seferinde bu son diyorum ama,işte olmuyor...
o yüzden BAFS cım seni çok iyi anlıyorum herkesin yaşadığı elbette kendine ağır,ama inan bana seni ancak senin durumunu yaşayanlar anlar..
ayyyy ben senin yumoslariniii yerimmmmm
daha gelmedi sevinç ama her an gelecek gibi,bende öyle düşünmüştüm ama yarında beklerim belki...
bende hemen vermeyi istiyorum dumoşum,ama biliyosun asıl önemli olan hamileliğimin dewamının gelmesi asıl stres o zaman başlar benim için...
ay hadi hayırlısı saracım,ağrılı bir işlemmiydi...
geçmiş olsun canım,benim rahim çok dar diye çok sancı çekmiştim ben...öncesindede hiç kas gevşetici filan yapmamışlardı..
bafscım asıl yorumu ancak doktorun yapar birde doktoru dinle bakalım ne dicek.....,ama lütfen böyle düşünme bak şükredeceğin bir sürü şey var..çok şükür sağlıklısın eşinde öyle,bak ne güzel bir sağlıklı çocuğun var şükürler olsunki hamile kalabiliyorsun inşaallah ikinci bebeğinde gelir...
amin canım,karar senin tabiki sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap...sagolun cok tesekkur ediyorum desteginizi hic esirgemediniz lafladik dertlestik ben sadece bu bebek konusu icin degil insan olarak sevdim sizi hepiniz pırıl pırıl insanlık nedir bilen kisilersiniz sizinle hos sohbet etmek cok guzel tek tek tanisma imkanim olsa normal hayattada gorusmekten memnun olurum ama burayla ilk tanismam dusugumle oldu sonrada hep bu yolda basima gelenleri uxuntuleri acilari icimi doktum size ben sizden degil bu kpnudan uzaklasmak istiyorum biraz kafami bedenimi dinlendirmek istiyorum sizi ozledigimde gelip araniza katilmak isteyecegim elbet umarim sizde yine kucaklarsiniz beni ama suan ki ruh halimide anladiginizi umuyorum insan guclu olmazmis guclu olmayi ogrenmek zorunda kalirmis bu yollarda yurumekte guc istiyormus Rabbim beterinden korusun verdigi nimetlere guzelliklere sukurler olsun umarim gonlumuzdekileri hakkimizda hayirli eyler nasip eyler
inşaallah yarın güzel haberler alırsın saracım inşaallah...canım genel anestezi altında toplandigi icin bisey hissetmedim sonrasinda adet sancısı gibi hafif agrin oluyo o kadar