• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selam kızlar ben geldim

Kızkardeşime gitmiştik ordanda alışverişe yeni e vin yolunu bulduk. :KK22:

geçmişe baktımda accuk... :KK64:

bafs

hayatım pes etmek yok canim
yola devam... bizim diğer insanlardan farkimiZ sonuna kadar mücadeleci olmak. Yoruluruz, bikariz, hayata kuseriz, aglariz ama yinede herseye rağmen kaldığımız yerden yola devam ederiZ.....etmek zorundayiz. Sende gerekirse biraz dinlen sonra yoluna devam et... benim tavsiyem.. o dinlenmeler ara vermeler aslında bizim için hiç iyi olmuyor... durma yavaşlayabilirsin ama durma... kapalı tek tüpün senin gebe kalmana engel olmadığı aşikar. Peki bu bi tüpün Kapalı olmasi düşüge neden oluyormuymus... Bütün bunların cevabıni doktorundan al.... Eğer tüpün açılması şartsa sağlıklı bir gebelik için ne mutlu sanaki sorun bulunmuş olacak....!!!! Iyi ki cektirmissin bu rahim filmini. Bak bundada bi Hayır varmış demek....kimbilir belkide bebisine kavuşmak için büyük bir engeli yakalamış oldun.

Saracim

canim benim gözünaydın 8 Yumoş iyi bir sonuç olmalı.. pek anlamam ama kulağa öyle geliyor... Rabbim inşallah bu yumoslardan sana hayırlı sağlıklı bir gebelik verir... 1. Yumoş kullanacaksan diğerlerinI dondurtabiliyorsun bildiğim kadarı ile.
Neyse transferinde iyi geçer inşallah.
Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah....amin...

Beydağlim

kuzum kirmizilar geldimi inşallah gelmemistir ve gelmezde.... gelmezse bi daha mı test yapsan acaba... benimki de geç çıkmıştı idrar testi yaptığımda... inşallah hayırlısı ile hamissindir...

Selam kızlar ben geldim

Kızkardeşime gitmiştik ordanda alışverişe yeni e vin yolunu bulduk. :KK22:

geçmişe baktımda accuk... :KK64:

bafs

hayatım pes etmek yok canim
yola devam... bizim diğer idunden beri beynimden vurulmurdan farkimiZ sonuna kadar mücadeleci olmak. Yoruluruz, bikariz, hayata kuseriz, aglariz ama yinede herseye rağmen kaldığımız yerden yola devam ederiZ.....etmek zorundayiz. Sende gerekirse biraz dinlen sonra yoluna devam et... benim tavsiyem.. o dinlenmeler ara vermeler aslında bizim için hiç iyi olmuyor... durma yavaşlayabilirsin ama durma... kapalı tek tüpün senin gebe kalmana engel olmadığı aşikar. Peki bu bi tüpün Kapalı olmasi düşüge neden oluyormuymus... Bütün bunların cevabıni doktorundan al.... Eğer tüpün açılması şartsa sağlıklı bir gebelik için ne mutlu sanaki sorun bulunmuş olacak....!!!! Iyi ki cektirmissin bu rahim filmini. Bak bundada bi Hayır varmış demek....kimbilir belkide bebisine kavuşmak için büyük bir engeli yakalamış oldun.
Beklenen gun gelecekse cekilen aci kutsal tup acilacaksa sorun buysa dedigin gib olabilir of bilmiyorum burada bi dr var tup bebek merkezinde herkes onu soyluyor persembe randevu aldim sonuclarimls ona gidecegim gelisme olursa yazarim dunden beri beynime kursun yemis gibi hissediyorum agzima bi lokma yemek bile koymadim stresten yine 48 kiloya dusmusum halbuki o kilolari almak icin 1 sene ugrastim

Beydağlim

kuzum kirmizilar geldimi inşallah gelmemistir ve gelmezde.... gelmezse bi daha mı test yapsan acaba... benimki de geç çıkmıştı idrar testi yaptığımda... inşallah hayırlısı ile hamissindir...
maalesef canım sabahtan başladı lekelenmelerim yani geliyor kırmızılar:KK51:
Gunaydin bugün 3 dersmis hakanla kahvalti yapiyok buyurun :D
günaydın canım afiyet olsun..sabahtan beri giremedim kk ya,neyse sonra görüşürüz bir sürü işim var canımda sıkıldı sevinç yaa inşaallah doktora gerek kalmadan hamile kalabilirim:KK51:

Beklenen gun gelecekse cekilen aci kutsal tup acilacaksa sorun buysa dedigin gib olabilir of bilmiyorum burada bi dr var tup bebek merkezinde herkes onu soyluyor persembe randevu aldim sonuclarimls ona gidecegim gelisme olursa yazarim dunden beri beynime kursun yemis gibi hissediyorum agzima bi lokma yemek bile koymadim stresten yine 48 kiloya dusmusum halbuki o kilolari almak icin 1 sene ugrastim

Kuzum sen tanimazsin hurr vardi arkadaş buradan iki oğlu vardi 3. Yi istiyordu olmayınca rahim filmi çekildi tüpleri tikali dedi Dr hava verilip acilacakti film çekildikten sonra hemen hamile kaldi

göremedim post: 37508919 .!.:

günaydın canım afiyet olsun..sabahtan beri giremedim kk ya,neyse sonra görüşürüz bir sürü işim var canımda sıkıldı sevinç yaa inşaallah doktora gerek kalmadan hamile kalabilirim:KK51:
Bende giremedim cnm pes yok cnm zaten artik kime sorsan hemen gebelik olmuyor ama sen hormonlara baktirmistin dimi adetin 3. Gunu yapilan bende stresten sut hormonu yukselmisti bu ay baktir istersen kaybedecek zaman yok canim:29:

Bende giremedim

Kuzum sen tanimazsin hurr vardi arkadaş buradan iki oğlu vardi 3. Yi istiyordu olmayınca rahim filmi çekildi tüpleri tikali dedi Dr hava verilip acilacakti film çekildikten sonra hemen hamile kaldi
Dun bana hsgyi ceken adam dedi thafif yapisiklilar vardi filmi cekerken acildi dedi ama rapora oyle yazmislar anlamadim bende

Esimde diyorki sen hemen hamile kaliyorsun onceden tikaliysa demekki tek tup yetiyor yok yeni tikandiysa biri acik tek tuplede gebe kaliniyor yok plmadi tikali olani acmayi denerler diyor doktora git bakalim ne diyecek hemen moralini bozuyosun dedi bana birde dunden beri okudum cekim esnasinda tup kendini kasarmis bazen acik olanda tikali gibi cikarmis tek tuple gebe kalanlari okudum kk dan buda Allah tan insallah son sikintilarim olur bu Rabbim saglikli bir gebelik versin tez vakit cok uzuluyorum kizlar bebeklerimi kaybediyorum diye uzuluyordum hemen hamile kalabiliyorum diye rahatlatiyodum kendimi burdanda uzuntu cikti Rabbim beterinden korusun...

Canim benim önündeki maçlara devam...
Tabi sen alistiydin hemen ceket uzerine atsın Hamis kalıyodun. :KK48:ama gerekiyorsa doktora gidersin. Yumurtlama dönemini veya yumurta sayısini ve kalitesini arttırmak için ilaç verebilir. Ben alisde yumurtlama ilacini aldikdan sonra hamiş kaldım. Normalde gebe kalmayla ilgili Allaha Şükür bir sorunum yoktu ama stresden gecikiyordu.7 ay bekledim.ilaç kullanmadım. Stresten gecikdi. Bende ilaç aldım adetin 3. Günü ile 7. Günü arası kullanmistim sadece 4 gün ama faydasını gördüm. :KK51: Sende gerekiyorsa al çünkü bekledikce daha çok strese giriyorsun ki eşlerde farkettirmuyolar ama onlarda strese giriyor neden tutmuyor falan diye eee bu da doğal olarak geciktiriyor tutunmayi. Stresini hormonları etkiliyor. Hatta onları devre dışı bırakıyor. :KK51:

Esimde diyorki sen hemen hamile kaliyorsun onceden tikaliysa demekki tek tup yetiyor yok yeni tikandiysa biri acik tek tuplede gebe kaliniyor yok plmadi tikali olani acmayi denerler diyor doktora git bakalim ne diyecek hemen moralini bozuyosun dedi bana birde dunden beri okudum cekim esnasinda tup kendini kasarmis bazen acik olanda tikali gibi cikarmis tek tuple gebe kalanlari okudum kk dan buda Allah tan insallah son sikintilarim olur bu Rabbim saglikli bir gebelik versin tez vakit cok uzuluyorum kizlar bebeklerimi kaybediyorum diye uzuluyordum hemen hamile kalabiliyorum diye rahatlatiyodum kendimi burdanda uzuntu cikti Rabbim beterinden korusun...
Bende çok duydum tek tuple bebek sahibi olan. Bence kendini strese sokmadan biran önce doktorla konuş ve işin oluruna bak sen. Yoluna devam et. Gerekirse tupunu actirirsin. Bunda bişey yok ki canim benim. Allah'a sukretki en azından filmde çıkmış. Herşeye iyi yönden bakmaya çalış.
Eşin bile destek oluyor bak ne güzel.

Back
X