• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oglanin kahvaltısını verdim yimedi sinir oldum...
Meğerse uykusu varmış babası uyuttu..
Benimde başım ağrıdı kalktım ağrı kesici aldım. Biraz iyi geldi. Basım catliyodu...
Kahvaltı hazırlamam lazım.
Herif kahvaltı hazırlamayı Bilseydi eyi olurdu. Anasını HEC bişe ogretmemis :cool:

Oglanin kahvaltısını verdim yimedi sinir oldum...
Meğerse uykusu varmış babası uyuttu..
Benimde başım ağrıdı kalktım ağrı kesici aldım. Biraz iyi geldi. Basım catliyodu...
Kahvaltı hazırlamam lazım.
Herif kahvaltı hazırlamayı Bilseydi eyi olurdu. Anasını HEC bişe ogretmemis :cool:
Bizimki gozel kahvalti hazirlar :21:

Bizimki

Bafsannem senin biseyin yok Burak onu bunu maçlara devam et sen birinden biri tutacak :21: dr demistiki her yumurtadan civciv cikmaz

raporu 4 de verdiler doktor çıkmıştı gösteremedimsevinç bu kürtajdan sonra mı tıkandı ki ona taktım inşallah ingbyine gebe kalabilirim

uzaklaşıp kafa dinleyeceğim dedim ama ve bu konuda ne de sizden uzaklaşıyorum bugün sürekli bir divandan bir divana uzanıyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum akşama da eşimin çocukluk arkadaşı ve karısı gelecekmiş benim suratım turşu satıyor çok kötü bir gün

poğaça kek kurabiye birde salata yapılacak daha yemek yapılacak bunları kim yapacakmoralim bozukken genelde ütü yaparım hiç pasta börek yapmamıştım zor olacak sabah'ta hep kabus gördüm rüyamdauzun zamandırdireniyorumama mutsuzluk yakamı bırakmıyor 2 gün gülsem üçüncü gün moralim bozuk birinin ahı olmalı üstünde

uzaklaşıp kafa dinleyeceğim dedim ama ve bu konuda ne de sizden uzaklaşıyorum bugün sürekli bir divandan bir divana uzanıyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum akşama da eşimin çocukluk arkadaşı ve karısı gelecekmiş benim suratım turşu satıyor çok kötü bir gün

Senin tursu satan suratini severim yerim ofelerim :29: oku bolbol bak Nasil ferahlarsin cnm tefriciye baslayalimmi sana:29:

poğaça kek kurabiye birde salata yapılacak daha yemek yapılacak bunları kim yapacakmoralim bozukken genelde ütü yaparım hiç pasta börek yapmamıştım zor olacak sabah'ta hep kabus gördüm rüyamdauzun zamandırdireniyorumama mutsuzluk yakamı bırakmıyor 2 gün gülsem üçüncü gün moralim bozuk birinin ahı olmalı üstünde

Cnm okuyarak selamete cikarsin başka yolu yok yardimci olabilirim sana:KK74::KK74:

kızlarrr yarın adet gunum kasıklarım ve goğuslerim çook ağıeıyoo. Fikir verrbilecek var mıı

Hakan ödev yapiyo miro uyuyo sevinç evi süpürdü WC banyo temizledi camasir katlayip yerleştirdi cam serdi TV ixliyo:63:

Senin tursu satan suratini severim yerim ofelerim :KK19: oku bolbol bak Nasil ferahlarsin cnm tefriciye baslayalimmi sana:KK19:
Gercekten okur musunuz benim icin tefriciyre 4444 kere okunan dua miydi dagitiliyordu sanirim siz su kadar okurum diye sayi verirseniz bende yakinlarima dagitirim bende okurum tabi bi ara hergun meryem suresini okuyordum yine baslayacagim onsallah 10 gun mensten temizlendim simdi de hsgden dolayi 3 gun banyo yok abdest alayim baslayacagim okumaya insallah namazlarimada

Kimse var mi bafs buara cok mutsuz dualarinizi eksik etmeyin.persembe doktora randevum var insallah moralim iyice bozulmaz.peynirli pogacaantar kurabiye cikolata parcacikli muffin yaptim yemegede taze fasulye ev eristesi yaptim.mercimekle bulgur kabariyor mercimek koftesi yapicam pastalarin yanina salatadan vazgectim.bugun sabah oglani okula birakirken saclarimi kestirdim tirnaklarima frenc yaptirdim nasilsa 2 gun daha yikanamicam diye...kafamda surekli biri konusuyor tupun tikali bidaha gebe kalabilcen mi bakalim bebek sana uzaklasiyo gitgide gibi seyler soyluyor biri sunu sustursun :cry:

Back
X