Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyyyyyyyyyy inanmiyoruuuuuummmmmKızlar kuzenimin düğünü için elbise aldım bugun çocuğun arabasının altına koymustum eve geldikki yok...![]()
Aynen bende soktayim zaten..Ayyyyyyyyyyyyyy inanmiyoruuuuuummmmm![]()
Aynen bende soktayim zaten..
Cana geleceğine mala gelsin... ama üzüldüm..![]()
Iste oğlan uyansinda bende gidip bi bakicam. Alanda bayram etmiştir guzel bi elbiseydi...Ayyy cok sinir bozucu bende bir keresinde oglana iki pantolon aldik dolmusta unutmustuk ne durak biraktik ne biryer ama cikmadi meydana
bende öyle düşünüyorum sevinç ,sağlık ocağıda bakıyor olmazsa direk gider orda yaptırırım ordaki doktor hikayemi biliyor nasılsaBende giremedim cnm pes yok cnm zaten artik kime sorsan hemen gebelik olmuyor ama sen hormonlara baktirmistin dimi adetin 3. Gunu yapilan bende stresten sut hormonu yukselmisti bu ay baktir istersen kaybedecek zaman yok canim
Bende giremedim
kız ne kaçması bir sürü işim var diye yazmıştım,ewi süpürdüm,sildim ,toz aldım,wc,lavabo yıkandı balkonla merdiven dairesini yıkadım çamaşır yerleştirdim,sonra annem aradı 20 kilo zeytini gelmiş hiç dinlenmeden oraraya gittim zeytini kırdık..şimdi geldim yimek yapacam daha,ütümde vardı artık yarın yaparım çünkü belim ve boynum çok ağrıyorBeydosda kacmis![]()
Kacin cani sikilan kacsin![]()
derin hapın adı neydi hatırlıyomusun,klomenmiydiCanim benim önündeki maçlara devam...
Tabi sen alistiydin hemen ceket uzerine atsın Hamis kalıyodun.ama gerekiyorsa doktora gidersin. Yumurtlama dönemini veya yumurta sayısini ve kalitesini arttırmak için ilaç verebilir. Ben alisde yumurtlama ilacini aldikdan sonra hamiş kaldım. Normalde gebe kalmayla ilgili Allaha Şükür bir sorunum yoktu ama stresden gecikiyordu.7 ay bekledim.ilaç kullanmadım. Stresten gecikdi. Bende ilaç aldım adetin 3. Günü ile 7. Günü arası kullanmistim sadece 4 gün ama faydasını gördüm.
Sende gerekiyorsa al çünkü bekledikce daha çok strese giriyorsun ki eşlerde farkettirmuyolar ama onlarda strese giriyor neden tutmuyor falan diye eee bu da doğal olarak geciktiriyor tutunmayi. Stresini hormonları etkiliyor. Hatta onları devre dışı bırakıyor.
![]()
Senin tursu satan suratini severim yerim ofelerimoku bolbol bak Nasil ferahlarsin cnm tefriciye baslayalimmi sana
![]()
heee moralim çok bozukBeydosta morali bozuldu kacti
Bende iki aya gebe kalirdim miroyu onuncu ayda zor buldum![]()
canım inşaallah hamişsindir çünkü belirtiler genelde aynı oluyor...kızlarrr yarın adet gunum kasıklarım ve goğuslerim çook ağıeıyoo. Fikir verrbilecek var mıı
ayyy çok kötü olmuşşş derin kız hemen geri gidip baksaydın uzakmıydı..Kızlar kuzenimin düğünü için elbise aldım bugun çocuğun arabasının altına koymustum eve geldikki yok...![]()
inşaallah bulursun,bulamazsanda artık canın sağolsun..Iste oğlan uyansinda bende gidip bi bakicam. Alanda bayram etmiştir guzel bi elbiseydi...
Beydos![]()
hayla lekelenme ama benim genelde ilk gün öyle oluyor,inşaallahda dönmez kanamaya ama neyseeLekelenme kanamaya dondumu oylemi kaldi
sevoş,deroşş![]()
Yaaaaaaaa cok pahali yasevoş anneme öyle bir zeytin gelmiştiki şahane,belki bende 5 kiloda ondan alırım..6 lira kilosu![]()
sevoşş kaçmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
bende öyle düşünüyorum sevinç ,sağlık ocağıda bakıyor olmazsa direk gider orda yaptırırım ordaki doktor hikayemi biliyor nasılsa
kız ne kaçması bir sürü işim var diye yazmıştım,ewi süpürdüm,sildim ,toz aldım,wc,lavabo yıkandı balkonla merdiven dairesini yıkadım çamaşır yerleştirdim,sonra annem aradı 20 kilo zeytini gelmiş hiç dinlenmeden oraraya gittim zeytini kırdık..şimdi geldim yimek yapacam daha,ütümde vardı artık yarın yaparım çünkü belim ve boynum çok ağrıyor
derin hapın adı neydi hatırlıyomusun,klomenmiydi
heee moralim çok bozuk
canım inşaallah hamişsindir çünkü belirtiler genelde aynı oluyor...
ayyy çok kötü olmuşşş derin kız hemen geri gidip baksaydın uzakmıydı..
inşaallah bulursun,bulamazsanda artık canın sağolsun..
ilacın ismini Tam hatırlamıyorum lovenel miydi lorinelle miydi..tam net hatirlamiyom ama Türkiye'de daha iyileri vardır eminim...sevoş,deroşş![]()