- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
he iyi edersin...Yok balım demlemedim.
Bacim kek yapmış orda içerik...
Oğlan uyansin yemeğini yedirir giderim
O da şimdi iki saat inat yapar yemeeez
gördünmü hani halüsünasyon göridim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he iyi edersin...Yok balım demlemedim.
Bacim kek yapmış orda içerik...
Oğlan uyansin yemeğini yedirir giderim
O da şimdi iki saat inat yapar yemeeez
he tamam heeeeJet gibi bir gün geçirdim sabah 8 de evden ciktim kaynosgili aldim halaya gittik diğer halada geldi borulcede geldi
hee heeeeOrda firsat bulamadim çünkü miro uyuyunca halanin gelinine yardim ettim onunda küçük çocuğu var
yokkkkkkk demedinnnnnn
gezentiŞAR bizde burda merak ediyok hey gidi![]()
yaw he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeOradan ciktikdegirmene ugradik pilavlik köftelik bulgur aldik oradan markete gittik oradan kaynisgili eve biraktim evime geldim
koskoca mı? Koskocaman mi yanikız yazıyor işte görüyom
halüsünasyon falan değil,koskoca SEVİNÇ yazıyor![]()
Allah Allah ne kötü alıştırmişın bizi bak nasıl arıyor seni gözlerimiz... Oysa bak başak karısı günlerdir girmiyor hiç belli olmiyiJet gibi bir gün geçirdim sabah 8 de evden ciktim kaynosgili aldim halaya gittik diğer halada geldi borulcede geldi
he iyi edersin...
gördünmü hani halüsünasyon göridim![]()
he koskocaman,ne oldu rengin soldikoskoca mı? Koskocaman mi yanio kadar varmı gercekdende
Allah Allah ne kötü alıştırmişın bizi bak nasıl arıyor seni gözlerimiz... Oysa bak başak karısı günlerdir girmiyor hiç belli olmiyi
![]()
Ay dedim saniiidim![]()
O kadar büyük mu bu karışık yawwwhe koskocaman,ne oldu rengin soldi![]()
he tamam heeee
hee heeee![]()
yaw he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
koskoca mı? Koskocaman mi yanio kadar varmı gercekdende
Allah Allah ne kötü alıştırmişın bizi bak nasıl arıyor seni gözlerimiz... Oysa bak başak karısı günlerdir girmiyor hiç belli olmiyi
![]()
Cezalisin sevinco sabaha kadar yazacan buraya![]()
Saol cnm![]()
yazarik ne var
![]()
bende onu izliyom,kız daha öncede sordum ama,çok pahalı değilidi inşaallah..Bu tarz benim...
Ayy elbisem geldi aklıma... hafif cizzzz etti içim![]()
Eeee gezmek kolay değilAyyyy öyle çok yoruldumki arabayla oradan oraya![]()
azcık atar gider yaptım
şaka özledim seni,böönde ewdeydim
![]()
Buranin parası ile 35 dibende onu izliyom,kız daha öncede sordum ama,çok pahalı değilidi inşaallah..