• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUOTEAbboowwwwwfs32, post: 37547580, member: 448238"]Hala bekliyoree butun antalya burda :KK57:[/QUOTE]
Ayyyy abboq

Drdan ciktim tupler acikmis biraz zorlanarak gecmis ama gecmis dedi kurtajdan hmn sonra cekildigin icin odem olabilir o yuzdende oyle gorunur dedi simdi yeni sokkk :KK57: rahimde septum varmis bebek oraya tutunursa dusermis histeroskobi yapicaz dedi :KK51:oglun surdaki yan tarafa tutunmus dedi oraya tutunsa dogardi dedi

Drdan ciktim tupler acikmis biraz zorlanarak gecmis ama gecmis dedi kurtajdan hmn sonra cekildigin icin odem olabilir o yuzdende oyle gorunur dedi simdi yeni sokkk :KK57: rahimde septum varmis bebek oraya tutunursa dusermis histeroskobi yapicaz dedi :KK51:oglun surdaki yan tarafa tutunmus dedi oraya tutunsa dogardi dedi
:KK57::KK57::KK57::KK57: şokkk üstüne şokkk vallahi :KK57::KK57:

ben sana dedim ama önemli olan doktorun yorumu..bak şükret büyük bir sorun yokmuş,histeskoropi de basit bir işlem hemen ol sakın bekleme..
birde oğlan derken,bebek erkek miymişki....

Ayyyyy sok sok sok bizim bir hadisko vardi mahkemelikti bosanmis herif evlenmiş bile
Oda simdi birisiyle gorusuyormus hherşey onun için çok iyi olur insallah tek bir esyasini bile geri vermemişler:110:

geçenlerde benimde aklimdan gecti hadişko hakkında hayırlısı olsun

sevoşşş dayanamadım aldım 5 kilo zeytin daha,bunu kaynoşun yaptığı gibi kırmadan yapıp yaza saklıcam:KK49:

Güle güle yiyin canım

gecmis olsun canım histereskopiyi yaptir hemen bende yaptırmıştım Lokal anesteziyle yapılan bir islem

Uyuyom ben iyi geceler :KK30::KK30:

Iyi geceler tatlı rüyalar canım

ben sana dedim ama önemli olan doktorun yorumu..bak şükret büyük bir sorun yokmuş,histeskoropi de basit bir işlem hemen ol sakın bekleme..
birde oğlan derken,bebek erkek miymişki....
oglumdan bahsediyor ilk gebeliginde yan tarafa tutunmustur dedi perdeye degil diger tarafa tutunsa syine dogardi dedi bu dusenler perdeye tutunmustur oraya tutunan gelisemez beslenemez duser dedi netten bakiyorum ne ki bu diye dogustan olan birseymis ben bir doktora daha gosterecegim filmi aynisini soylerse biraz dinlenecegim maddi olarak suan olamam operasyonu 700 lira dedi daha yeni 1000 lira verdim kurtaja :KK51:

Back
X