Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevoş yine eve gelince pizzamı yiceniz,yosam makarna mı![]()
Ben olsam icerdim... zaten ben ne yollara basvurmadimki bu yoldaewet öyleymiş sabah akşam zaten 10 tane var..bende daha önce içmiştim ama,doktor vermişti ..
taam bugün 3 üncü günüm ,içersem pazar günü başlarım..
Sende mi icmistinİc kiz noluyorki bise olmaz kac defa ictim 5. Gun se hemen ic bir sabah bir aasam
Hapı niye yazmadiki?
nasıl ya kürtaj 1000 liramıyuh soyguncu bunlar..ben 4 ay oldu heralde histeskoropi olalı 350 liraya olmuştum sizden çok istemişler bence bir üniversite hastanesine sor...
hiç yerinde durma ha,sonrada şikayet edersin miro durmuyor diyedemek çicuk sana çekmemiş gezginci deel evde kalmayı seviyor
sağlık ocağına gittim deroş,bizim tokturda yoktu onun yerine bakan bir doktora gittim hormonlar tahlilleri için kan verdim pazartesi alıcam sonucu ,çünkü hafta sonu girdiyor araya...yımırtlama hapı yazmadı bende eczaneden aldım ama çok tereddütlüyüm içsem mi,içmesemmi...
ne yaptın kızBen olsam icerdim... zaten ben ne yollara basvurmadimki bu yolda![]()
yazmıyolarmış yımırtlama için,kadın doğumcu değiller ya ondan zaar..Hapı niye yazmadiki?
Kaca aldın?
Adı ne hapin?
suan tip fakultesini arastiriyorum bidahaki adetimden sonra yaptirmak istiyorum bende ist uste elletmek istemedim rahim toparlasin birazBafs cnm kurtaja niye o kadar para verdinki bu arada tip fakültesi yapmiyormu perde olayini orda ücretsiz antalyanin tip fakultesideiyi diye biliyorum maddiyatina bbirşey diyemem ama hemen yaptirsan iyi canim
sorma cnm ya muayene ucreti 250 verdik kuftaj 500 hastane yede 200 verdik 950 tutmus
nasıl ya kürtaj 1000 liramıyuh soyguncu bunlar..ben 4 ay oldu heralde histeskoropi olalı 350 liraya olmuştum sizden çok istemişler bence bir üniversite hastanesine sor...
hiç yerinde durma ha,sonrada şikayet edersin miro durmuyor diyedemek çicuk sana çekmemiş gezginci deel evde kalmayı seviyor
sağlık ocağına gittim deroş,bizim tokturda yoktu onun yerine bakan bir doktora gittim hormonlar tahlilleri için kan verdim pazartesi alıcam sonucu ,çünkü hafta sonu girdiyor araya...yımırtlama hapı yazmadı bende eczaneden aldım ama çok tereddütlüyüm içsem mi,içmesemmi...
Bişey yapmadım toktor toktor gezdim.... ziyaretlere gittim... dualar okudum... ağladım zirladim...ne yaptın kız
yazmıyolarmış yımırtlama için,kadın doğumcu değiller ya ondan zaar..
adı klomen fiyatı 10 tl![]()
ewet walla,bu uğurda madi manevi o kadar yıprandıkki..insan zengin olsa önemsemezde işte parasız maalesef hiç birşey olmuyor seni öyle iyi anlıyorumki..sende öyle yap madem tıp fakültelerini araştır ama mutlaka adetten sonra yaptır...suan tip fakultesini arastiriyorum bidahaki adetimden sonra yaptirmak istiyorum bende ist uste elletmek istemedim rahim toparlasin biraz
sorma cnm ya muayene ucreti 250 verdik kuftaj 500 hastane yede 200 verdik 950 tutmus
söyledim bileeBişey yapmadım toktor toktor gezdim.... ziyaretlere gittim... dualar okudum... ağladım zirladim...
Adı Klomen yani... Güle Gule kullan..
Kocana soyliycenmi![]()
iyi eline sağlık,bende balık yapacam aşamaBeydos yimeemi yaptim cnm kuru dolma yaptim karisik![]()
Uff ben ne pişirsem yaaaewet walla,bu uğurda madi manevi o kadar yıprandıkki..insan zengin olsa önemsemezde işte parasız maalesef hiç birşey olmuyor seni öyle iyi anlıyorumki..sende öyle yap madem tıp fakültelerini araştır ama mutlaka adetten sonra yaptır...
söyledim bilee
iyi eline sağlık,bende balık yapacam aşamaşimdide kendime yoğurtlu makarna yaptım yiyom
birazdanda çay demlerim kendime
böön anneme gidemicem...sen neler yiyon misafirlikte ALLAH bilir![]()
ewde ne var kiUff ben ne pişirsem yaaa![]()
Tavuk var pattis var malzeme varda benim canim kalkıp pişirmek istemiyi acikcasiewde ne var ki![]()
Bende şimşekden tirsarimmmnet gidip geliyor şimşekten heralde,öyle bir çaktıki ödüm patladı![]()
yakın olsak gelirdim walla, ama mümkün deelTavuk var pattis var malzeme varda benim canim kalkıp pişirmek istemiyi acikcasi
Gel pişirsene kız bana![]()
ben çicukkende çok korkardım,büyüdükçe geçiyor diyordum ama yok geçmemişBende şimşekden tirsarimmm![]()
Heee saat 1.. ama ben şimdi yapsaydim en azindandan acikinca adam akıllı bi yemek yerdim..yakın olsak gelirdim walla, ama mümkün deel
kalk sür fırına işte tembelşarlık yapma,gerçi sizin için erken dimi saat![]()