• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

BeYDos... pıhtılaşma topiginde burcu vardı bucu meltem vardı ne oldu acep onlara...
Sen hiç o topige ugruyonmu
yok kuzum hiç uğramıyorum artık çünkü eskilerden kimse kalmamıştı..onlarda doğum yaptıktan sonra pek gelmiyolardı..şimdikiler hep yeni üye galiba..
hem orayı sevoş almıştı güyaa..

yok kuzum hiç uğramıyorum artık çünkü eskilerden kimse kalmamıştı..onlarda doğum yaptıktan sonra pek gelmiyolardı..şimdikiler hep yeni üye galiba..
hem orayı sevoş almıştı güyaa..
Bende bi ara bakmıştim eskilerden kimseye rastlamadımdi

Bende bi ara bakmıştim eskilerden kimseye rastlamadımdi
benim burda kefam dağılıyor biraz deroşum,bu topikte sadece hamilelikten değil günlük yaptığımız işlerden bahsediyoruz,birbirimizle şakalar yapıp bu şakaları kaldırabilecek samimiyetimiz oluştu..orda bu paylaşımlar çok fazla yoktu..

benim burda kefam dağılıyor biraz deroşum,bu topikte sadece hamilelikten değil günlük yaptığımız işlerden bahsediyoruz,birbirimizle şakalar yapıp bu şakaları kaldırabilecek samimiyetimiz oluştu..orda bu paylaşımlar çok fazla yoktu..
açıkçası ordan pıhtılaşma topiginden çok şey öğrendim.
Hep bilgi paylaşımı oluyordu. Bana çok şey kattı. Ama burası başka. Ben burda rahatliyorum aynı senin gibi kafam dağılıyor.... sorunlarimi unutuyorum veya anlatiyorum rahatliyorum... iyi geliyo burasi bana

açıkçası ordan pıhtılaşma topiginden çok şey öğrendim.
Hep bilgi paylaşımı oluyordu. Bana çok şey kattı. Ama burası başka. Ben burda rahatliyorum aynı senin gibi kafam dağılıyor.... sorunlarimi unutuyorum veya anlatiyorum rahatliyorum... iyi geliyo burasi bana
ewet bende çok şey öğrendim asla inkar edemem,elimden geldiğincede azda olsa bildiğim kadarıyla çoğu kişiye yardım etmeye ve destek olmaya çalıştım..

Smileworld hoşgeldin canımmm:KK54:
kız senin kullanıcı adın uzun geldi bana,ben sana smile diyeyim olurmu:D

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

nasıl ya kürtaj 1000 liramı:KK57: yuh soyguncu bunlar..ben 4 ay oldu heralde histeskoropi olalı 350 liraya olmuştum sizden çok istemişler bence bir üniversite hastanesine sor...

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hiç yerinde durma ha,sonrada şikayet edersin miro durmuyor diye:63:demek çicuk sana çekmemiş gezginci deel evde kalmayı seviyor:63:

sağlık ocağına gittim deroş,bizim tokturda yoktu onun yerine bakan bir doktora gittim hormonlar tahlilleri için kan verdim pazartesi alıcam sonucu ,çünkü hafta sonu girdiyor araya...yımırtlama hapı yazmadı bende eczaneden aldım ama çok tereddütlüyüm içsem mi,içmesemmi...

Bu tur ilaçları doktor tavsiyesi olmadan içme derim canim kaş yapayım derken göz çıkartma sonra çünkü hepsi hormon ilaçları ve doz ayarlaması yapılması gereken ilaçlar

Kimbilir ne ladar daha bekleyecegim yeter ki sonu iyi olsun ama insallah olur kizlar benimbu halimne olacak boyle aklima gelmeyenler basima geldi Rabbim beterinden korusun

bafs32 .!.:
Kimbilir ne ladar daha bekleyecegim yeter ki sonu iyi olsun ama insallah olur kizlar benimbu halimne olacak boyle aklima gelmeyenler basima geldi Rabbim beterinden korusun
Rabbim beterinden korusun dermansiz dert vermesin

BAFS cnm miraci doğururken ameliyatta Dr dediki sende çift rahimmi var yooo dedim ilk defa duydum arada perde var bant seklinde dedi yok dedim bir Doğumum var oda sezeryandi 3 kurtajim var dedim olsa önceki sezerysnda Dr söylerdi dedim en sonki kurtajdan olmuş artik Nasil kaziyip naptilarsa rahim bant gibi ikiye bölünmüş Nasil hamile kaldin bebek Nasil gelişti mucize gibi dedi:KK57::KK57: ve o bandida aldi duzeltti cnm

Karin basak karisinin abisinin nisani olur kicasida gidecekti pazar günü de sacindan tutar getirir İst :110: ozaman damlar düşer buralara :63:

Back
X