• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rabbim beterinden korusun dermansiz dert vermesin
aminn

BAFS cnm miraci doğururken ameliyatta Dr dediki sende çift rahimmi var yooo dedim ilk defa duydum arada perde var bant seklinde dedi yok dedim bir Doğumum var oda sezeryandi 3 kurtajim var dedim olsa önceki sezerysnda Dr söylerdi dedim en sonki kurtajdan olmuş artik Nasil kaziyip naptilarsa rahim bant gibi ikiye bölünmüş Nasil hamile kaldin bebek Nasil gelişti mucize gibi dedi:KK57::KK57: ve o bandida aldi duzeltti cnm
sevinc netten baktim biraz perde olan hsg goruntulerine bide kendiminkine baktim alalasi yok bidahaki sefere dicem banada gosterir misiniz nerde diye dr bu yalan solicek hali yok tabi ama benim hsg goruntusununde perdeli hsg goruntulrriyle alakasi yok cnm ben bir dra daha gosterecegim hic icime sinmedi

Rabbim beterinden korusun dermansiz dert vermesin
aminn

BAFS cnm miraci doğururken ameliyatta Dr dediki sende çift rahimmi var yooo dedim ilk defa duydum arada perde var bant seklinde dedi yok dedim bir Doğumum var oda sezeryandi 3 kurtajim var dedim olsa önceki sezerysnda Dr söylerdi dedim en sonki kurtajdan olmuş artik Nasil kaziyip naptilarsa rahim bant gibi ikiye bölünmüş Nasil hamile kaldin bebek Nasil gelişti mucize gibi dedi:KK57::KK57: ve o bandida aldi duzeltti cnm
sevinc netten baktim biraz perde olan hsg goruntulerine bide kendiminkine baktim alalasi yok bidahaki sefere dicem banada gosterir misiniz nerde diye dr bu yalan solicek hali yok tabi ama benim hsg goruntusununde perdeli hsg goruntulrriyle alakasi yok cnm ben bir dra daha gosterecegim hic icime sinmedi

Evett nasil sevinmistim ogun Rabbim.uzun pmurler versin hakkarinin o kotu havasina birden gunes gibi dogmustu bu guzel jaber demistim ki bak guxel seylerde oluyor bafs umudunu hic kaybetme

Istteki msjo miracin dogdugu gunu anlatmak icin yazdim alintiyi yapamamis kk :110:

İçine E="bafs32, post: 37567881, member: 448238"]aminn

sevinc netten baktim biraz perde olan hsg goruntulerine bide kendiminkine baktim alalasi yok bidahaki sefere dicem banada gosterir misiniz nerde diye dr bu yalan solicek hali yok tabi ama benim hsg goruntusununde perdeli hsg goruntulrriyle alakasi yok cnm ben bir dra daha gosterecegim hic icime sinmedi[/QUOTE]
İcine sinmediyse göster cnm

aminn

başka bir doktora göster bence..

Medceziri izliyom yaman çok adisin oğlum:63:
ne yaptı kız Yaman?

klomeni biliyorum canım bi ara bende kullandım sonuçta hormon iceriyolar benimki nacizane tavdiye ama dilerim beydaglimda ise yarar ve bebegine kavusur

Dualarına amin diyorum canım çok sağol

hakkında hayırlısı olsun canım

sagol bitanem duaların icin bizi bizden iyi kimse anlamiyo

Afiyet bal şeker olsun arkadaşıma
ewet kuzum öyle birbirimizi yine en iyi biz anlarız..dualarımız seninle saracım 1,5 saatin kaldı RABBİM seninle olsun:KK19:
Bugun gezmeye gittik orda bile yoruldum
eve geldik Oglanin yemegini verdim
Banyosunu yaptirdim
Simdii ayagimda salliyom
Rahat bi uyku çeker inşallah.
pestilim çıktı
çok yorgunum
belim sırtım ağrıyoooo
zor çok zor:KK14:
Lavanta kokulum hatirliyabilirsin bana bilgi verir misin hsg sonrasi agrin sizin oldumuydu ne kadar surmustu benim bel agrim var gecmefi hala cekileli 3 gun oldu dun muayenedede dr a demistim agrilarim var diye antibiyotik vermisti iciyorum kanamam durdu ama akintim var rengi degisik ne zmn normale donmustun sen benim bunlar normal mi dun muayene etti dr bisey demedi pembe akintin var oda normal dedi su bel agrisi canimi sıkıyor
ewet canım yaşadıkların normal,benimde bel ağrım ve lekelnmem 1 hafta sürmüştü hatta son filmimde 1 haftayıda geçmişti..o yüzden korkup,endişelenme seninkide geçecektir..
Vayyyy beee geçmişe döndüm
hey gidi zamann:KK14:
Gunaydin iyi hafta sonlari olsun :D sara dualarim seninle canim:KK36::KK36::KK36:
günaydın sana herkese:KK68:bende kahvaltı yapıcam:110:

Back
X