• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydoş adana iki gündür soğumuş baldiri cilbaki giydirin zaar ise girisecekmissin kari al bari belin tutulmasin hafif isleri sen yap :KK19:
he kız kuru bir soğuk var,kadın ancak cumartesi gelirmiş, bende o gelene yatak odasındaki, mutfaktaki dolap iölerini,çamaşırları ve konsol içlerini falan hallederim...haklısın sevinç belim çok kötü dahada azarsa yine yataklık olurum walla:KK19:halılarımda bugün yarın gelir...kıçımız dondo dün soğuktan:KK14:

he kız kuru bir soğuk var,kadın ancak cumartesi gelirmiş, bende o gelene yatak odasındaki, mutfaktaki dolap iölerini,çamaşırları ve konsol içlerini falan hallederim...haklısın sevinç belim çok kötü dahada azarsa yine yataklık olurum walla:KK19:halılarımda bugün yarın gelir...kıçımız dondo dün soğuktan:KK14:
Allah korudun belini zorlama

Ya bende heyecanlandim deli kari dun aniden dogurdum dedi 36. Haftadaymis aniden doğurursa görür beni kandirmayi Allah korusun:KK51:

mecburen yorulacammm:KK51:

hee sağoll:110:

he hee çok inandık:63:
sen kendi totonu kaldırda kendin bak geçmişe işim gücüm yok sana özetmi verecem kadına bak:63:

hiçte kalkmam :63:
sende yorgunsun, niye bu sözde topik başı karısına özet geçiyon kendi öğrensin İLGİSİZŞAR:63:

sağol sarcımmm:KK19:bende sevindim..

nerelerdesin sen ,nasıl gidiyor...
sevoşşşşşşş:KK56::KK56::KK56:

Günaydın siskolor...:63:

Biz uyandik..:KK53:

oğlumun ve kendimin kahvaltisini verim de geliiim:KK55:

Back
X