Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaldırdım ama yinede hazırlarım istersenBugün geciktim yeni kahvalti hazirliyom hazir olan varmiBeydoş bugün belki adamaya gelecek günübirlik kaynim araba alacak
Hee yuvarlaniyi zaten yurutece koyuyom oda oda geziyiAnnaaaaaa yerim ben o sosisi yaaaa...
Sevincom artık bunda sonra tıkat et walla bi bakmissin mutfakda arkanda![]()
Cnm ikinci el bmw buldu cok begendi baktirdik temizmis heee temizlerik ne varbeydagBMW buldu çok beğendi 37629977 .!.:ben kaldırdım ama yinede hazırlarım istersen
niye kız maraşta araba yokmu,yada ikinci el bulduysa burda ondan gelecek zaar...iyi gel,gel yatak odasını birlikte temizlerik![]()
10:30 a kadar durbeni kovalayın![]()
öylemi diyon tamam son 10 dakikaa,kanıma niye giriyon kadın10:30 a kadar dur![]()
Aciklama yaptim simdi anlamazsiniz falanMeslekte doğan hocavar cuceloglu
İstemiyosan gitöylemi diyon tamam son 10 dakikaa,kanıma niye giriyon kadınneyse neyse kalım bari hiç istemiyodum ama neyse
![]()
Alis kalkti zaaarbeydzaar:110: post: 37630094 .!.:DEROŞŞ ne oldun kız sesin çıkmıyor![]()
anladık heralde hey gidi sen yoksa derine lafmı soktun heeeeAciklama yaptim simdi anlamazsiniz falan
İstemiyosan git![]()
bugün halılarımda gelecek[/QUOTTV izliyom
Ohhhh
Bir yandan kahvalti yapim bir yandan miroyla ugrasum buraya yaziyim ve tv izliyom![]()
Yürütecsiz gezer diyom kadın..Hee yuvarlaniyi zaten yurutece koyuyom oda oda geziyi
Yürütecsiz gezer diyom kadın..
Evde aşısının olmasının faydaları hep duydum böyle olan ikinci çocuklar çok çabuk yapıyorlarmis herşeyi. Alış den once yürürse Şaşirmam![]()
[QEtki ="beydagli, post: 37630139, member: 306680"]anladık heralde hey gidi sen yoksa derine lafmı soktun heeee
yok,yok kalcam![]()
burdayım Alişan ve Çağla ya bakiyom. Aşkım kapışmak var adam doğru tespitler yapiyiiiiDEROŞŞ ne oldun kız sesin çıkmıyor![]()
[QEtki ="beydagli, post: 37630139, member: 306680"]anladık heralde hey gidi sen yoksa derine lafmı soktun heeee
yok,yok kalcam![]()