Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar bende çıkıyom olana bişey yedirim de sonra bakıiim yatcakmi.. hadi öptüm:KK8:

:63:hoki baş:63::63:yapuklu kafa:63:

bida resim koymıcam

beydoş haklı valla gizli olmak en iyisi

kimse yorum yapacak bişi bulamıyo

şişko halimide koydum zayıf halimide
hep alay hep:63:
kocanı Suriyeliler kaparda benimle uğraşmayı unutursun kuaföre bakıma gidersin belki bişiler yapabilirler senin için :63:

kıskanç totikli sevinç kaçtı
Miraci uyuttum yatacam:10:
bida resim koymıcam

kocanı Suriyeliler kaparda benimle uğraşmayı unutursun kuaföre bakıma gidersin belki bişiler yapabilirler senin için :63:

Seninkini kapsinlar:63::63:

bida resim koymıcam

:KK57::KK57::KK57::KK57: abowwww gözü dönmüş kari:KK35:

Miraci uyuttum yatacam:KK55:

Seninkini kapsinlar:63::63:
tamam tamam üzülmeyin ikinizinkinide kapsinlar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

[QSen raE="derin_35, post: 37647303, member: 293429"]:KK57::KK57::KK57::KK57: abowwww gözü dönmüş kari:KK35:

tamam tamam üzülmeyin ikinizinkinide kapsinlar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]

Sen rahatsin orda suriyeli yok :110: seninkinide ingilizler kapsin :63:

bugünkü işlerime son verdim yeter belim acayip sinyal veriyor..çayımıda demledim doldurayımda bir yorgunluk çayı içeyim..pert oldum beee:KK51:
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,DEROŞ,SEVOŞ ve BAŞOŞ sizin için üşenmedim ve kendi yazdığım mesacı alıntı buldum ve alıntı yaptım..heyy ALLAH ın su katılmamış saftirikŞAR ları ne yazmışım ben....BU GÜN KÜ işlerime son verdim yazmışım ,yaniiiiiiiii BUGÜNLÜK işlerim bitti, son buldu,nihayete erdi demek istemişim...yani SEVOŞ ve BAŞOŞ DEROŞUN koltuğunu sizzz paylaşabilirsiniz....
ayrıca SEVOŞ hanımmmm dün GÜMÜŞHANEYİ bende OKUDUM ama olabilir insanlık hali dedim,ama bundan sonra gösteririm ben size:KK62:bir sürü yanlış şeyler yazıyon bişey demiyom,hiçbiride ayıkmamış hepsi atlamış hemen...
meğer arkamdan atmak için bahane bekliyorlarmış:63:aha buda size KAPAK olsun:KK62::KK62:
hahayyttttttttttttttttttttttt:63::63:

Son düzenleme:
nerdesiniz uleyn karşıma çıkııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,parçalıcam sizi:KK62:zabahın koründe hepsi gozünün çapağınan buraya gelmişler ayıkmadan sallayıp durmuşlar..sizi gidi SAZANLAR:KK70::KK70:

Kiz bugünkü işlerine start verdim ise yeni basladim demek . bugunluk islerime stop diyorum desen anlardik saka yapmistik :KK23::KK23: demek bir suru yanlis yaziyom :110: telden cicukla ancak bu kadar sende yuzume vurursun artik :KK35:

Back
X