Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110: gitsin analarinin bacilarinin yanina kossunlar biz yanindayiz cnm uzulme:KK19:
Pesssss o anaya baciyada :63:

Sorma sevinccim ya şimdi aradım eve bişey alınmadı gerekiyordu anamlardayim gelemem sonra bakarım dedi sinirlendim delirecem midemde çok fena bulunmaya başladı dünden beri adet sancim da var bebeğim bişey olmaz insallah

Bu arada iyiki sizler varsınız sizde olmasanız kafayı yerim

Kızlar adete 1 hafta kala ice b.. Olsa hamilelik olabilirmi acaba ?su gibi akintim var iliskiden beri iki gundur ve kokulu oluyor kizlar bilen yasayan varmi???
adetten Bi hafta önce hiç bişi belli olmaz tatlım
akıntıyla ilgisi yoktur.
azcık daha sabret

gittim yedim içtim doymuş olarak geldim

evet bu hamilelik sana bayaa yaramış:KK48:

çokta kıskandırmıyım yoksa tek başına dışarı çıkarmaz ama onun yanında istediğim gibi giyinip süsleniyorum gezmeye giderken
afiyet olsun canımm:KK19:
Derosum heyecan yok eşimle kavga ettik moralim çok bozuk
ne oldu size saracım nazaramı geldiniz..tamda sırasıydı dicem ama geçer kuzum üzülme:KK19:
Çooooooookkkkkk Yoruldum çooookkkkkkk:mad::mad::mad::mad:
yorulursun tabiiii:110:
nazocum msjını gormuştum hayatım.
çok tşk ederim güzel dileklerin için
bende hayırlı olsun mesacı yazmıştım ama görmedin demekki,neyse canın sağolsun:110:
kiskandirmakda gerekli bazen nazocum. Ben büyüklerimden öyle öğrendim. Buarada büyüklerimiz basos asla, Sevos apla. Beydos apla. Onlar bana öyle ogretttilerdi. :KK70::KK70::KK70:
beydoş APILAN yesin senii:p
vav. bugün de adet olmadım. ayın 7 si.. adet belirtiside yok...
ay ne bekliyosun test yap ozaman,kaç gün geçtio_O
kocam için varsa yoksa anası bacilari bıktım bunlardan

Inşallah canım bu sefer olur inşallah Bebeklerim olsa benimde bu hayatta tutunacak bir umudum olur

Kendi derdimden seni sormayı unuttum canım kusura bakma nisaniniz hayırlı olsun Allah bi ömür mutlu etsin kardeşini ve yengeni

Allah tamamına erdirsin
saracım çok mu yakınsınız birbirinize,bu arada sen işe başladınmı..

Hayirli cumalarrrrrt:D:D
sanada hayırlı cumalar:KK60:
Beydosss kahvaltidan kalkamadinmi :110:
tembellik yaptım biraz:D
Kızlar adete 1 hafta kala ice b.. Olsa hamilelik olabilirmi acaba ?su gibi akintim var iliskiden beri iki gundur ve kokulu oluyor kizlar bilen yasayan varmi???
varsa bile ancak kanda baktırırsan çıkabilir...ama akıntı kokulu olunca enfeksiyon olabilir..

Sorma sevinccim ya şimdi aradım eve bişey alınmadı gerekiyordu anamlardayim gelemem sonra bakarım dedi sinirlendim delirecem midemde çok fena bulunmaya başladı dünden beri adet sancim da var bebeğim bişey olmaz insallah

Bu arada iyiki sizler varsınız sizde olmasanız kafayı yerim
çalışmıyormu kocan,ay sinirlenmekte haklısın saracım..ama kendini ve bebeklerini düşün canım daha sakin düşün..
ay inşaallah bu bulantılar bebeklerin işaretidir...

[QUOTE="

.[/QUOTE]

CANIM CANIM KÜRTAŞ OLDUM 29 MAYISTA,21 KANAMAM ODU. 3AĞUSTOS 5 EYLÜL 8 EKİM. ŞİMDİ DAHA OLMADIM. KÜRTAŞTAN ÖNCE HEP DÜZENLİYDİ... HER AYIN 16 İLE 18 ARASI OLURDUM.
ŞİMDİ NEZAMAN OLUCAM BİLEMEDİM.

CANIM CANIM KÜRTAŞ OLDUM 29 MAYISTA,21 KANAMAM ODU. 3AĞUSTOS 5 EYLÜL 8 EKİM. ŞİMDİ DAHA OLMADIM. KÜRTAŞTAN ÖNCE HEP DÜZENLİYDİ... HER AYIN 16 İLE 18 ARASI OLURDUM.
ŞİMDİ NEZAMAN OLUCAM BİLEMEDİM.
geçmiş olsun canım,RABBİM bir daha yaşatmasın...siz kürtajdan sonra korunmadınızmı,eğer korunmadıysanız bayağı zaman geçmiş ..bende bir çok kez kürtaj oldum ve 40 yada 45 gün sonra adet görmüştüm..zaten günün doğal olarak değişiyor..ama bence korunmadıysan hemen test yap eğer yoksada bir doktora git..

adetten Bi hafta önce hiç bişi belli olmaz tatlım
akıntıyla ilgisi yoktur.
azcık daha sabret
Bekliyorum adetin gecmesini artik bir 10 gün falan

ne oldu size saracım nazaramı geldiniz..tamda sırasıydı dicem ama geçer kuzum üzülme:KK19:

bende hayırlı olsun mesacı yazmıştım ama görmedin demekki,neyse canın sağolsun:110:

varsa bile ancak kanda baktırırsan çıkabilir...ama akıntı kokulu olunca enfeksiyon olabilir..
beklicem artik canim ya adetten 10 gun flan gecince belirtiler flan olursa nasip artik

çalışmıyormu kocan,ay sinirlenmekte haklısın saracım..ama kendini ve bebeklerini düşün canım daha sakin düşün..
ay inşaallah bu bulantılar bebeklerin işaretidir...

Eşim olacak insanda izinli canım istanbuldan anasıgile koşmak için erken geldi çok yakınız olmaz olsaydık nefret ediyorum hepsinden

Eşim olacak insanda izinli canım istanbuldan anasıgile koşmak için erken geldi çok yakınız olmaz olsaydık nefret ediyorum hepsinden
yakın olmak kötü işte,keşke gününü istanbulda bekleseydiniz..bunlardan uzak olurdun hiç değilse,acaba anasıgil baskımı yapıyor,ne biçim insanlar var ya senin bu durumunu bilmiyolarmı...

geçmiş olsun canım,RABBİM bir daha yaşatmasın...siz kürtajdan sonra korunmadınızmı,eğer korunmadıysanız bayağı zaman geçmiş ..bende bir çok kez kürtaj oldum ve 40 yada 45 gün sonra adet görmüştüm..zaten günün doğal olarak değişiyor..ama bence korunmadıysan hemen test yap eğer yoksada bir doktora git..
İLK 3 AY KORUNDUK.. ODA BAYA ZOR BİR İŞLEMDİ.. BECEREMEDİK BİLE O SAÇMA SAPAN LASTİK GİBİ ŞEYLE YAPMAYI. BU AY KORUNMADIK. AMA İSTİYORUZ ŞUAN DEĞİŞİKLİKTE İYİ GELİCEK BANA.

Canim ben vajinismusum bitti sayilir Allaha şükür. P.. Girdiginde iki kere ust istte b.. Oldu iki defa o gun. Adete 1 hafta kala.. Bende acaba hamile olablirmiyim diyorum
anladım canım o vajinusmus illetini bende yaşamıştım,yaşamayan bilmez maalesef,geçmiş olsun sen şimdi kendini kuş gibi hissediyorsundur..ay neyse hiç o günleri açmak istemiyorum...senin BAT ne zaman bekle bakalım geçerse hemen test yap inşaallahta vardır:KK19:

anladım canım o vajinusmus illetini bende yaşamıştım,yaşamayan bilmez maalesef,geçmiş olsun sen şimdi kendini kuş gibi hissediyorsundur..ay neyse hiç o günleri açmak istemiyorum...senin BAT ne zaman bekle bakalım geçerse hemen test yap inşaallahta vardır:KK19:
Kardesiz demekki canim :) ben tam yendimmi bilemiyorum ensonki denemede tam hepsi oldu ama sok ecirdim resme . İns hayirlisi canim cok istiyorum beeenn :)) bat6-8 gun sonra

İLK 3 AY KORUNDUK.. ODA BAYA ZOR BİR İŞLEMDİ.. BECEREMEDİK BİLE O SAÇMA SAPAN LASTİK GİBİ ŞEYLE YAPMAYI. BU AY KORUNMADIK. AMA İSTİYORUZ ŞUAN DEĞİŞİKLİKTE İYİ GELİCEK BANA.
o zaman,senin bir kan testi yaptırıp gebelik varmı ona baktırman lazım..eğer yoksa hemen bir doktora git ve adet olmadığını söyle..sonra rahatça yoluna dewam edersin ama inşaallah hamilesindir canım...

Kardesiz demekki canim :) ben tam yendimmi bilemiyorum ensonki denemede tam hepsi oldu ama sok ecirdim resme . İns hayirlisi canim cok istiyorum beeenn :)) bat6-8 gun sonra
ewet vaji kardeşliği:-) olduysa artık dewamı gelir kuzum merak etme,kafandan atmaya çalış..hadi bakalım inşaallah hamilesindir...

SARAAAA canım benm çok üzme kendini ne olur,senin moralinin bozuk olduğunu dünde anladım ama sormadım çünkü insanın morali bozuk olduğunda bazen hiç bir şey yapmak istemez boş bir yığıntı gibi hissedebilir..sende okuyup okuyup çıkıyordun,bende pek yazamam moralim çok bozuksa...
üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biz yanındayıııııııızzzzzzzzzzzzzzz seni çokkkk seviyoruuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz:KK19:
eminim eşinlede hemen düzeleceksiniz...

Back
X