Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Öyle yorucu bir hafta gecirdimki iki ayri yemekli misafir ev temizliği iki çocuk adana yarinda dip bucak günüm bugün dokuluyorum resmen :KK35::KK35::KK35:

Sara'cim..

Bozma moralini oluyor evliliklerde malesef bi çok erkek karısı ve ailesi arasındaki ayarı tam ayarlayamiyor. ZİRA bizimkisi de öyle. Ne kadar sinir olduğumu gördükçe daha çok o tarafa ilgi ve sevgisini gösterdi. Belki ben bu konuda duygularımı belli etmeseydum o bu kadar düşkün olmazdı.
Ben ailesini sevmesin demiyorum ama aradaki iliskiyi iyi ayarlasın. Benim eşim artık o kadar iyi tanımistiki beni bazen gicikligina bile yapıyordu bazı şeyleri.

Sen kaç yıllık evliydin bilmiyorum ama kocana belli etmezsen sen kazanırsın. Ben bunu başaramadım umarım sen basarirsin..

KızlarDan biri demis hatırlamıyorum en büyük ceza o kişiyi onemsememektir. Bunu ben basaramadim hayatım boyunca ama hafif uyguladigim dönemlerde bile hissediyordum ise yarar bi yöntem olduğunu.

Hele sen şuanda tam anlamıyla bebislerine konsantre ol... kanda yapsan çıkmaz mi şimdi adet tarihinden 4 5 gün öncesinde bile kanda belli oluyor bildiğim kadarıyla.

Öyle yorucu bir hafta gecirdimki iki ayri yemekli misafir ev temizliği iki çocuk adana yarinda dip bucak günüm bugün dokuluyorum resmen :KK35::KK35::KK35:
Bu kadar yorma kendini evle. Unutma sende bi insansin. Bi kaç gün en azından rahat ol. Zaten çocuklar çok zorluyor insanı. Kendini bu kadar harap etme...

Ben olayi cozdum ailesine sinir olsamda belli etmiyom saygi hürmet ohhhh
Dun esimi göreceksiniz etrafimda pervaneydi :D
aynen öyle sevinco hiçbi erkek sevmez ailesiyle kötü olan eşi. Bende diyorum ya az bişey uygulasam bile sonucunu çok iyi gorebiliyom ama benim sorunum devamli yapamamakk..

Esim:
Saol hayatim ellerine Saglik çok Yoruldun git dinlen miracla ben ilgilenirim :D
Ailesiyle iyi olunca kendisiyle daha iyi oluyok

İçeri girince ben : :110:
sen işini bilirsin sevinco... walla bravo. Keske bende herzaman yapabilsem. Ben börülcelerle anlasamiyom daha çok. Ve benim anlasamadigimi bildiği ve gordugu için hiç düşkün olmayan herif bi düşkün oldu çıktı. Aklin sasar. Diyorum ya hep benim yanlışliklarim yuzünden oldu. Bir türlü politik olmayı beceremedim...:110:

aynen öyle sevinco hiçbi erkek sevmez ailesiyle kötü olan eşi. Bende diyorum ya az bişey uygulasam bile sonucunu çok iyi gorebiliyom ama benim sorunum devamli yapamamakk..

sen işini bilirsin sevinco... walla bravo. Keske bende herzaman yapabilsem. Ben börülcelerle anlasamiyom daha çok. Ve benim anlasamadigimi bildiği ve gordugu için hiç düşkün olmayan herif bi düşkün oldu çıktı. Aklin sasar. Diyorum ya hep benim yanlışliklarim yuzünden oldu. Bir türlü politik olmayı beceremedim...:110:
Kizzz ne var iki dkka rol yapacan tamamdir :21:

Ben olayi cozdum ailesine sinir olsamda belli etmiyom saygi hürmet ohhhh
Dun esimi göreceksiniz etrafimda pervaneydi :D
hııı evet onu bende çozdum
saygı hürmet ohhhh
yaptığım dönemlerde benim eşim bana tşk ediyor .
huzurumuz çok yerinde oluyor
lakin ben kendi içimde mutlu olamıyorum.
ben ben olmuyorum o zaman, başkası oluyorum
rol yapamıyorum
kişinin arkasından ne konuşuyosam yuzunede aynı davranıyorum :63:
------
Edoş yine boğaz kulak enfeksiyonu olmuş
zabahın 5inden beri ayaktayım.
:63:geçmişe sonra bakcam

hııı evet onu bende çozdum
saygı hürmet ohhhh
yaptığım dönemlerde benim eşim bana tşk ediyor .
huzurumuz çok yerinde oluyor
lakin ben kendi içimde mutlu olamıyorum.
ben ben olmuyorum o zaman, başkası oluyorum
rol yapamıyorum
kişinin arkasından ne konuşuyosam yuzunede aynı davranıyorum :63:
------
Edoş yine boğaz kulak enfeksiyonu olmuş
zabahın 5inden beri ayaktayım.
:63:geçmişe sonra bakcam
Geçmiş olsun canim
Egecik inşallah çabuk atlatir
Çok sık mi hasta oluyor..yoksa bana mı öyle geldi

Back
X