- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Saol başoş
Madalya takan yok biz boyle ggorduk dayanamiyom
Kocam boyle seylere karismaz
Kayinbabam saolsun manava girmis gelirken ne bulduysa almis meyve sebze yesillik cocuklara sut yumurta simdi meyve ikram etmemek olmazdi. Biz gidince ozensiz sofra kuru cay ama ben oyle yapamam dort dortluk sofra kurdum elimde degil anam oyle yetistirdibazen sovuyom ona
![]()
kocam için varsa yoksa anası bacilari bıktım bunlardan
Inşallah canım bu sefer olur inşallah Bebeklerim olsa benimde bu hayatta tutunacak bir umudum olur
Kendi derdimden seni sormayı unuttum canım kusura bakma nisaniniz hayırlı olsun Allah bi ömür mutlu etsin kardeşini ve yengeni
Allah tamamına erdirsin
babam kocama rica etti işi bırakıp gelcem başak biraz daha kalsın dedi.BAŞAKK sen ne zaman dönüyosun eve
EDOŞ ne yapıyor
gelin kızdan haber varmı![]()

Edoşum bugün rahatsız ama iyi olcak inşallah hayatım
önemli bişi değil
gelincik çalışıyor cnm Bi

biz ona bakıp çıkma diyoruzbaşak kaçtınmı![]()

özensiz sofra kurmayı bende desteklemiyorumSaol başoş
Madalya takan yok biz boyle ggorduk dayanamiyom
Kocam boyle seylere karismaz
Kayinbabam saolsun manava girmis gelirken ne bulduysa almis meyve sebze yesillik cocuklara sut yumurta simdi meyve ikram etmemek olmazdi. Biz gidince ozensiz sofra kuru cay ama ben oyle yapamam dort dortluk sofra kurdum elimde degil anam oyle yetistirdibazen sovuyom ona
![]()
bizde annemizden misafirin önüne bütün heşeyden ikram etmeyi gördük.
insanların ağzına dedikodunu yapacak malzeme vrrmiceksin
sağol tatlım önemli değilkocam için varsa yoksa anası bacilari bıktım bunlardan
Inşallah canım bu sefer olur inşallah Bebeklerim olsa benimde bu hayatta tutunacak bir umudum olur
Kendi derdimden seni sormayı unuttum canım kusura bakma nisaniniz hayırlı olsun Allah bi ömür mutlu etsin kardeşini ve yengeni
Allah tamamına erdirsin
ben alınmam böyle şeylere
senin sıkıntın büyük şuanda
Allah feraha erdirsin inşallah
kocanında aklının başına gelmesini nasip etsin