- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyor
içim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyor