Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyor:KK68:içim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee:KK51:

babam kocama rica etti işi bırakıp gelcem başak biraz daha kalsın dedi.
:KK53:herifi kesin kaptırcam suriyelilere

Edoşum bugün rahatsız ama iyi olcak inşallah hayatım
önemli bişi değil

gelincik çalışıyor cnm Bi :110:daha gormedik

biz ona bakıp çıkma diyoruz:110:
daha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydı:eek:

yok kız apla diyom da onlara bende küçük değilim. Şakasına yapiyom. Bende 35 yaşındayım.

Allah razı olsun Allah kabul etsin canim. Walla en kisa surede bitirmeyi planlıyorum. Iki hafta içinde yani.

Tamam ben 1 tane Yasini düşüyorum toplamdan.
Tekrar Sağol hayatım.
apla diyebilirsin ben 36 yım:D
beydoş nişanımız için tebriklerini okudum tşk ederim
cvp yazamadım sanırım.

sevoş Edoş için geçmiş olsun dileklerini okudum cvp yazamadım sanırım.

Nazoş bişi dediysen senide okudum cvp yazamadım sanırım

Saroş sen de bişi dediysen okudum ama cvp yazamadım sanırım

Dumoş senin msjınada bişi yazamadım sanırım

Fatoşş seninkinede cvp yazamadım sanırım

Hamoş sende aynı şekilde

Egeden gizli yazmaya çalıştığım için unutuyor olabilirim
hoş görün yahu:KK34:
:-):-):-):-)yirim seniiiiii:KK11:
canııııııım:KK74::KK74:

cok haklısın canım seninle çok benziyo eşlerimizle ilgili durumlarımız biliyomusun bende altı yıllık evliyim ve ailesine gıcık olduğumu anladıüından beri daha bi düşkün oldu :KK62::KK62:

aman iyi davransan ne olacak benimkileri hergün sırtında taşı bir gün yere bıraktınmı senden kötüsü yok ıstanbuldan geldiğimden beri arayıp bi hoşgeldin demediler oysa ben giderken gittim hoşçakalın dedim kaynanamın elini öptüm büyüktür diye benim görümcekler evde kalmaışlıklarının acısını benden çıkarıyolar eşimi paylaşamıyolar resmen benimle hareketlerini görseniz yemin ediyorum döversiniz onları mesela yolda hep beraber bi yere gidiyoruz dimi küçük görümcek ki kendisi 42 yaşında direk eşimin ya koluna girer ya elini tutar bizden uzaklaştırır tanımayan görse abisi değilde eşi zanneder ama eşimde ne var kardeşimle gidiyorum der kaç kere kavga ettim bu yüzden

inşallah canım bebeğimin olmasını b,le istemiyolar ama eşimin yanında rol kesip istiyomuş gibi yapıyolar ilk bebeğimi düşürdüğümde evde kalmış büyük görümcekin zil takıp oynamadığı kalmıştıki bunu benden önce komşularım farketmişti eşime diyince inanmıyo tabiii
ay ne diceğimi bilemedim saracım ama çok haklısın ve sabırlısın...yuh artık yani bu kıskançlığında ötesinde birşey,senin eşin tek erkek çocuğumu..
bu börülceler isteyerkmi evlenmediler..

:KK11::KK11::KK11:Uykuculaaarrrrrr:KK34::KK4:
ne uykucusu zabahın 6 sında kalktım böönlük tabii:KK11:
Günaydın siskolar...:KK53:

En güzel benim :63::63::63:

Hayırlı haftasonları hepimize inşallah...

En güzel benim:110::110::110:
heee sensinn:110:
Heee bütün işi bitirmişti zati artık kadınla oturur çay kahve icer:110:
he heeeee:110:
Yooo kapi cam diruyii:110:
heee,daha neler duruyoduuu:110:
Fış fış kayikci kayikcinin küreği hop hop eder yüreği aksama fincan böreği yavrum yesin buyusun tipis tipis yurusu eee eee eee eee:KK53::KK53:
çicuk bu ninniyle umak yerine daha coşup kudurur bence:63:
Mola verdim dip bucak günü bugün :63::63:
hay ben bu işleri icat edeninnnn:63:
:KK57::KK57::KK57:nerde gördün:KK57:
Beydosumu göremedim bugün :KK35:
yoktumki:110:
Fasulye pisti pilav aasama sicak sicak yaww çok yoruluyom ben yaslandimmi nedir:KK43:
bendee bendeee :KK61:
daha iyiyim canım eşim gönlümü almayı başardı aslında hep arada kalıyo onada üzülüyorum ama bende haksız değilim hep o cadı ailesinin yüzünden ama bugün iyiyim

kan testini gününde yapacam canım belirti aramıyom çünkü yok yani bel ağrısını saymazsak bide ara ara kasıklardaki batmayı başka bir belirti yok ama bunlar ilaçlardanda olabilir bilmiyom yani salıya ne kaldı bekleyip görecez

iyiyim canım sağol bugün çok iyiyim

:KK19::KK19::KK19:
iyi olmana çok sewindim saracım,bencede test yapmak için gününü bekle çoğu gitti azı kaldı:KK19:
en büyük görümcem geldi öğle yemeğini hazırladım yedik belim çok ağrıyodu ben biraz uzanayım dedim sanırım alındı kalktı gitti abla kusura bakma falan dedim ama yok canım ben evime gidiyom dedi ooof ya bunların hepsi bi tuhaf zaten boğazımda ağrıyo yutkunamıyom dünden beri eşim ballı süt hazırlıyo o biraz iyi geldi

akşama yemek yok kıyma çıkardım ne yapsam acaba
FESATŞARLAR ,kendi kendilerini yiyerek kuruyup gidecekler sizin önünüzde..seni yormuyacaklarına birde yaptıklarına bak:KK67:
boşver sen kocanan bak gerisican acıtır amaa heppp geride kalır:KK19:

Beydoş umarim isini bitirmissindir :110: bir hafta oldu:110:
salı günü START verdim cumartesi FINISH ettik:KK70:SABAHAT APILAMLA birlikte:KK70:ay aklıma birden bişey geldide,ay gülüncede belim ağrıyor:110:
tava yapıyom fırında tavuk kanat ve sebzeli. Bu kadar yeter çok bile:110:

hayırlısı canim o zaman bizde saliyi bekliyoruz senle birlikde:KK60:
belirtiler de belli olmuyo zaten. Hatta hiç belli olmuyo. :KK59:
Allahtan esin gönlünü almış. Bu yönü iyi. Gönül almasını biliyo:KK14:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ne gülüyon:110:

gelinin ailesi yemeğe davet etmişlerdi
ordayız.
yemeğemizi yidik çay bekliyoruk.
menüde
cimcik çorbası
pilav
kavurma
lahana sarması
yoğurtlu Kırmızı biber salatası
oğlan tarafı için vasat bir mönü gibi geldi ama neyse önemli olan o yemeği güzelleştiren faktörler..inşaallah iyi geçmiştir yemeğiniz börülce:110:
:KK57::KK57::KK57:Sewincoya sormak lazım o bilirkişio_O
niyeee sen hiç yapmıyonmu,bu iki çocuk nasıl oldu..sende anamdan beter bişey bilmiyonmu yosam anamada sorsan, sanki hiç 5 tane çocuğu doğuran o deel dersin..
kızlar hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınızki bi ara burada şimdi nikini bile unuttuğum biriyle tartıştığımız için bi daha bu topiğe uzun bir süre gelmek istememiştim ve gelmemiştim de bunuda o zaman başaka yazmıştım o uzun zamandan sonra yeniden buraya geldiğimde sıcaklığınızı samimiyetinizi özlediğimi farkettim bana gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha samimi ve düşünceli geliyosunuz bana onca zaman gelmediğim için tavır yapmadınız sağolun bunları çoktandır yazmak istiyodum ama şimdiye kısmetmiş hepinizi seviyorum
bende kendi adıma seni çok sewiyorum canım...ve o konuda sen gerçekten haklıydın..
aynen çok haklısın tatlışım
gerçek hayattaki arkadaşlarımızdan ve tanıdıklarımızdan daha samimi ve iç açıcı sohbetler buluyorum bende burda.
çok özlüyorum ve kıymet veriyorum size.

insan bazen bunalır ve ara vermek ister
bunun şahısla ilgisi yokki hayatım
neden kızalımki.

bazen bende ara vermek istiyorum ama bırakmıyolar
adım hemen nankör vefasız Tkb oluyo:KK70:
:KK70:bırakın uleyyn peşimi kafamı dinliceem
sennn yüce TKB sin asla gidemezsinn:110:
Ama senden daha çok Çarpışıyo:KK70::KK70::KK70:sen yılda bir yaparken hatun hergece yapiyii:KK70:
:KK70:
Beydoş u özledim :cry::cry::cry:
bende aşkımmmmm:KK19::KK19:
Eki Görüntüle 1297222 annemi özledim şimdi yanımda olmasına o kadar ihtiyacım varki
:KK19::KK19::KK19:insan her zaman ihtiyaç duyuyor anneler yaşı kaç olursa olsun,helede böyle zamanlarda..seni çok iyi anlıyorum:KK19:

Halılar geldiğinde acmadim ,bir yolluk eksik çıktı, aradim bakacaklarmis inşallah bulurlar canım sıkıldı. .yatak odasının bir parçasıydı. .

Kocacim agrim war diye yemek işini halletti.cayimi verdi...zaten gelir gelmez, bir kaç perde kalmıştı, onları taktırdım.halilari serdirdim,tekrar ağrım var diye uyandırmak istemiyorum. Gidip uyumaya çalışayım, siz uyuyun fosur,fosur iyigeceler:KK24:

Bu karı evi hiç iyi temizlememis beğenmedim, yine gözüme bir yerler çarptı:110:ay neyse gidiyorum:KK55:

Fış fış kayikci kayikcinin küreği hop hop eder yüreği aksama fincan böreği yavrum yesin buyusun tipis tipis yurusu eee eee eee eee:KK53::KK53:

uykum geldi ninniyi duyunca

:-):-):KK68:

Bende kara para aşkı izledim
bayılıyorum yaaa çok güzel :KK22: özellikle ömer'e ve elif aşkına:cool:

bende izlemedim daha yeni sezon bölümlerini bende seviyorum o diziyi

daha iyiyim canım eşim gönlümü almayı başardı aslında hep arada kalıyo onada üzülüyorum ama bende haksız değilim hep o cadı ailesinin yüzünden ama bugün iyiyim

kan testini gününde yapacam canım belirti aramıyom çünkü yok yani bel ağrısını saymazsak bide ara ara kasıklardaki batmayı başka bir belirti yok ama bunlar ilaçlardanda olabilir bilmiyom yani salıya ne kaldı bekleyip görecez

iyiyim canım sağol bugün çok iyiyim

:KK19::KK19::KK19:

çok sevindim canım barışmanıza :KK60:
testide gününde yapman daha iyi
çünkü çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çıkabiliyor
sen zaten bunları biliyorsundur hatırlatayım dedim yinede
çünkü ben evde idrar testi yapmıştım test gününden 2 gün önce ikinci çizgi çıkmıştı boşuna ümitlenmiştim:KK43:

bende bugün kaçak gelinleri izledim çok güldüm daha önce niye izlememişimki

7 numara diye bir dizi var bilirsin belki onuda izlemeni tavsiye ederim
eski bir dizi ama insanda stres falan kalmıyor bayılıyorum o diziye:D

en büyük görümcem geldi öğle yemeğini hazırladım yedik belim çok ağrıyodu ben biraz uzanayım dedim sanırım alındı kalktı gitti abla kusura bakma falan dedim ama yok canım ben evime gidiyom dedi ooof ya bunların hepsi bi tuhaf zaten boğazımda ağrıyo yutkunamıyom dünden beri eşim ballı süt hazırlıyo o biraz iyi geldi

akşama yemek yok kıyma çıkardım ne yapsam acaba

ballı limon iç oda iyi gelir özellikle limon boğaza çok iyi geliyor

gelinin ailesi yemeğe davet etmişlerdi
ordayız.
yemeğemizi yidik çay bekliyoruk.
menüde
cimcik çorbası
pilav
kavurma
lahana sarması
yoğurtlu Kırmızı biber salatası

nasıldınız peki kaynaşabildinizmi

kızlar hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınızki bi ara burada şimdi nikini bile unuttuğum biriyle tartıştığımız için bi daha bu topiğe uzun bir süre gelmek istememiştim ve gelmemiştim de bunuda o zaman başaka yazmıştım o uzun zamandan sonra yeniden buraya geldiğimde sıcaklığınızı samimiyetinizi özlediğimi farkettim bana gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha samimi ve düşünceli geliyosunuz bana onca zaman gelmediğim için tavır yapmadınız sağolun bunları çoktandır yazmak istiyodum ama şimdiye kısmetmiş hepinizi seviyorum

aynen uzun bi süre geçsede rahatlıkla tekrar geri gelebiliyorsun
biliyorsunki herkes seni sevgiyle karşılıyor
ama bunlara rağmen uzak kalmak istiyorsun hayat bazen kendinle kalmak bazı konulardan uzak kalmak istediğimizden ama fazla uzak kalamıyoruz geri geliyoruz bumerang misali:KK51:
tabi bazı şahıslarda olmuyor değil bizi burdan soğutan ama ALLAH tan bayadır asayiş berkemal

aynen çok haklısın tatlışım
gerçek hayattaki arkadaşlarımızdan ve tanıdıklarımızdan daha samimi ve iç açıcı sohbetler buluyorum bende burda.
çok özlüyorum ve kıymet veriyorum size.

insan bazen bunalır ve ara vermek ister
bunun şahısla ilgisi yokki hayatım
neden kızalımki.

bazen bende ara vermek istiyorum ama bırakmıyolar
adım hemen nankör vefasız Tkb oluyo:KK70:
:KK70:bırakın uleyyn peşimi kafamı dinliceem

T.K.B olmak kolay değil:KK67:otur oturduğun yerde:KK60:

kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyor:KK68:içim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee:KK51:

aynen bende temizlik yaptığımda sürekli birşeyleri temizleme toplama derdindeyim kirlenmesin dağılmasın diye ama bi süre sonra boşveriyorum
ama inan senden daha hastalıklı insanlar var daha yeni duydum kadın otobüse binmiyormuş temizlik hastalığından binersede eve gider gitmez üstündekileri çıkarıp yıkıyormuş sanki insanlar çamurda çimende yuvarlanıyor düşün yani
üstelik tedavi görmüş bunun için önceki halini düşünemiyorum bile ne zor bi durum

Yok canım ağrı kesici pek işe yaramıyor ağrı azinca..iğne yi de şimdi vurulamam ki ya bebek varsa diye...

sen daha yeni adet olmadınmı anca yumurtlama günlerindesindir şimdi bişey olmazki iğneden
hem neden kendini okadar yordun bebek var diye düşünüyorsun:KK4:

Kocacim agrim war diye yemek işini halletti.cayimi verdi...zaten gelir gelmez, bir kaç perde kalmıştı, onları taktırdım.halilari serdirdim,tekrar ağrım var diye uyandırmak istemiyorum. Gidip uyumaya çalışayım, siz uyuyun fosur,fosur iyigeceler:KK24:

bende şimdi gidecem uyumaya iyi geceler:KK54:

:KK70:Gazi beydos hec gulecegim yokdu:KK70:
ama gerçektende mahvetmissin kendini..

Esin haklı buarada:KK69: yumurtluyon belkide:KK23:

uykum geldi ninniyi duyunca

bende izlemedim daha yeni sezon bölümlerini bende seviyorum o diziyi

çok sevindim canım barışmanıza :KK60:
testide gününde yapman daha iyi
çünkü çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çıkabiliyor
sen zaten bunları biliyorsundur hatırlatayım dedim yinede
çünkü ben evde idrar testi yapmıştım test gününden 2 gün önce ikinci çizgi çıkmıştı boşuna ümitlenmiştim:KK43:

7 numara diye bir dizi var bilirsin belki onuda izlemeni tavsiye ederim
eski bir dizi ama insanda stres falan kalmıyor bayılıyorum o diziye:D

ballı limon iç oda iyi gelir özellikle limon boğaza çok iyi geliyor

nasıldınız peki kaynaşabildinizmi

aynen uzun bi süre geçsede rahatlıkla tekrar geri gelebiliyorsun
biliyorsunki herkes seni sevgiyle karşılıyor
ama bunlara rağmen uzak kalmak istiyorsun hayat bazen kendinle kalmak bazı konulardan uzak kalmak istediğimizden ama fazla uzak kalamıyoruz geri geliyoruz bumerang misali:KK51:
tabi bazı şahıslarda olmuyor değil bizi burdan soğutan ama ALLAH tan bayadır asayiş berkemal

T.K.B olmak kolay değil:KK67:otur oturduğun yerde:KK60:

aynen bende temizlik yaptığımda sürekli birşeyleri temizleme toplama derdindeyim kirlenmesin dağılmasın diye ama bi süre sonra boşveriyorum
ama inan senden daha hastalıklı insanlar var daha yeni duydum kadın otobüse binmiyormuş temizlik hastalığından binersede eve gider gitmez üstündekileri çıkarıp yıkıyormuş sanki insanlar çamurda çimende yuvarlanıyor düşün yani
üstelik tedavi görmüş bunun için önceki halini düşünemiyorum bile ne zor bi durum

sen daha yeni adet olmadınmı anca yumurtlama günlerindesindir şimdi bişey olmazki iğneden
hem neden kendini okadar yordun bebek var diye düşünüyorsun:KK4:
7 numara hangi kanalda canim.. bende onu çok severdim.. tekrari varsa izlerim. Eşimde seviyor...

Kara para aşkı da internetten izliyomm yoksa bizim evde dizi izlemek mümkünsuz artik

Daha uyumadimki... sewinco nobetten sonra bayıldı zaar :KK70:kadın da Hayır kelimesi yok kelime dagarciginda...:confused:

daha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydı:eek:

apla diyebilirsin ben 36 yım:D

:-):-):-):-)yirim seniiiiii:KK11:

ay ne diceğimi bilemedim saracım ama çok haklısın ve sabırlısın...yuh artık yani bu kıskançlığında ötesinde birşey,senin eşin tek erkek çocuğumu..
bu börülceler isteyerkmi evlenmediler..
78 li misin sen beydos.. aramızda bi yaş var sadece :KK14:

ne uykucusu zabahın 6 sında kalktım böönlük tabii:KK11:

heee sensinn:110:

he heeeee:110:

heee,daha neler duruyoduuu:110:

çicuk bu ninniyle umak yerine daha coşup kudurur bence:63:

hay ben bu işleri icat edeninnnn:63:

:KK57::KK57::KK57:nerde gördün:KK57:

yoktumki:110:

bendee bendeee :KK61:

iyi olmana çok sewindim saracım,bencede test yapmak için gününü bekle çoğu gitti azı kaldı:KK19:

FESATŞARLAR ,kendi kendilerini yiyerek kuruyup gidecekler sizin önünüzde..seni yormuyacaklarına birde yaptıklarına bak:KK67:
boşver sen kocanan bak gerisican acıtır amaa heppp geride kalır:KK19:
görmedim seni öyle selam gönderdim evrene ve sen alırda gelirsin dedim:63:

salı günü START verdim cumartesi FINISH ettik:KK70:SABAHAT APILAMLA birlikte:KK70:ay aklıma birden bişey geldide,ay gülüncede belim ağrıyor:110:

ne gülüyon:110:

oğlan tarafı için vasat bir mönü gibi geldi ama neyse önemli olan o yemeği güzelleştiren faktörler..inşaallah iyi geçmiştir yemeğiniz börülce:110:

niyeee sen hiç yapmıyonmu,bu iki çocuk nasıl oldu..sende anamdan beter bişey bilmiyonmu yosam anamada sorsan, sanki hiç 5 tane çocuğu doğuran o deel dersin..

bende kendi adıma seni çok sewiyorum canım...ve o konuda sen gerçekten haklıydın..

sennn yüce TKB sin asla gidemezsinn:110:

bende aşkımmmmm:KK19::KK19:

:KK19::KK19::KK19:insan her zaman ihtiyaç duyuyor anneler yaşı kaç olursa olsun,helede böyle zamanlarda..seni çok iyi anlıyorum:KK19:
söylede bizde gulek:110:

Heee artık yapmiyok riskli.. öncesinde ucundan köşesinden bişeyler oluyidi :eek: ama artık yapamiyik:110:korkuyom ben :KK51:

Back
X