Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ama senden daha çok Çarpışıyo:KK70::KK70::KK70:sen yılda bir yaparken hatun hergece yapiyii:KK70:
:KK70:
biz onlar gibi zengin değilik , bizim sıcak suyumuz her zaman olmuyo, şofbeni açıyoruz 2saat sonra ısınıyo. Sonra kapatıyoruz. Yoksa çok elektrik yakıyo

Tkb gitmez gidemezzzzzz:KK12::KK12::KK12::KK12:
sizden gereken saygıyı görmezse gidecek tkb
kalacaksınız açbilaç

Eki Görüntüle 1297222 annemi özledim şimdi yanımda olmasına o kadar ihtiyacım varki
Sara abla biliyomusun.
küçükken bişeye moralim bozulduğunda Annemin dizine yatardım, bütün sıkıntılarım giderdi, sorun neyse biterdi sanki.
şimdi hiç Bi şey bitmiyo
ihtiyacım olduğu heran yatamıyorum annemin dizine
sorunlarım artık hiç bitmiyo

kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyor:KK68:içim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee:KK51:
çok normalsin hayatım.
temiz Bi insan öyle olur.
lakin abartılı olmak yatağı temizledim duzellttim diye kocasına kanepeyi açmaktır.

güle güle sağlıkla otur

daha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydı:eek:

:-):-):-):-)yirim seniiiiii:KK11:
..
Suriyeliler yan binamızda oturuyo, aklım onlarda:)))))))))))

ne gülüyon:110:

oğlan tarafı için vasat bir mönü gibi geldi ama neyse önemli olan o yemeği güzelleştiren faktörler..inşaallah iyi geçmiştir yemeğiniz börülce:110:

sennn yüce TKB sin asla gidemezsinn:110:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

iyi anlıyorum:KK19:
babada vasat geldi lakin duşunmuş davet etmişler eleştirmek istemiyorum.
bende gitmeden onları yemeğe alıcam
bakalım ben ne menü yapıcam.
ayrıca yemeğimizde güzel geçti hayatım
sıkıntı yok

Kocacim agrim war diye yemek işini halletti.cayimi verdi...zaten gelir gelmez, bir kaç perde kalmıştı, onları taktırdım.halilari serdirdim,tekrar ağrım var diye uyandırmak istemiyorum. Gidip uyumaya çalışayım, siz uyuyun fosur,fosur iyigeceler:KK24:
kim o fosur fosur uyuyan
bak ben hayla ayakta dineliyorum
oğlan anca uyudu

Bu karı evi hiç iyi temizlememis beğenmedim, yine gözüme bir yerler çarptı:110:ay neyse gidiyorum:KK55:
güvenilir birini bulmak gerek cnm ya
güzel yapmadıysa parana yazık
ustun koru mu yaptı naptıysa

Nazocum sende sormuştun
yemeğimz güzel geçti
kaynaştık. Zaten ilişkiler böyle böyle pekişir.
gelinin kulak kristallerinde sorun varmış
başı dönüyordu devamlı
pek Bi iş yaptırmadık ona
düşünceli börülceyim hayatım
nerde benim gibi börülce
ayyy Saranın börülceleri gibi olabileceğimi düşünemiyorum yaaa
insanlık dışı davranışlar.
Saramda pek şanssızmış yaa kocanın ailesi konusunda.
bende şanssızım gerçi.
ama bizim gelinin abisinin karısı çok şanslı görünüyordu.
kayınbabası geline "bebeğim hadi gel otur" diye seslendi
şokentirik oldum:KK57::KK57::KK57:

işleyen demir pas tutmaz canimbenim. Islemeyenler dusunsun:KK53:

bendeeeee:mad:

istemem yan cebimë koy diyon :cool:
Kız herzaman heristediginde evet deme azcık özlet kendini:110:
ozletiyok :110: hergun vermiyok
Halılar geldiğinde acmadim ,bir yolluk eksik çıktı, aradim bakacaklarmis inşallah bulurlar canım sıkıldı. .yatak odasının bir parçasıydı. .
abbow sayarak alsaydin keske
Daha uyumadimki... sewinco nobetten sonra bayıldı zaar :KK70:kadın da Hayır kelimesi yok kelime dagarciginda...:confused:
:63::63: nobete giremeden uyumusum simdi nobetten ciktim:21:

Nazocum sende sormuştun
yemeğimz güzel geçti
başı dönüyordu devamlı
nerde benim gibi börülce
bende şanssızım gerçi.
anaaa bende şok oldum. Öyle seslenenini ilk defa duydum. :KK57:

Günaydın kızlar.....

Nasılsıniz bakeem...

Biz yeni uyandık . Ali$ çizgi film izliyor bende onu izliyorum. Herif uyuyoooo..
Kahvaltı hazirliycam..

uykum geldi ninniyi duyunca

7 numara diye bir dizi var bilirsin belki onuda izlemeni tavsiye ederim
eski bir dizi ama insanda stres falan kalmıyor bayılıyorum o diziye:D

aynen uzun bi süre geçsede rahatlıkla tekrar geri gelebiliyorsun
biliyorsunki herkes seni sevgiyle karşılıyor
ama bunlara rağmen uzak kalmak istiyorsun hayat bazen kendinle kalmak bazı konulardan uzak kalmak istediğimizden ama fazla uzak kalamıyoruz geri geliyoruz bumerang misali:KK51:
tabi bazı şahıslarda olmuyor değil bizi burdan soğutan ama ALLAH tan bayadır asayiş berkemal

T.K.B olmak kolay değil:KK67:otur oturduğun yerde:KK60:

aynen bende temizlik yaptığımda sürekli birşeyleri temizleme toplama derdindeyim kirlenmesin dağılmasın diye ama bi süre sonra boşveriyorum
ama inan senden daha hastalıklı insanlar var daha yeni duydum kadın otobüse binmiyormuş temizlik hastalığından binersede eve gider gitmez üstündekileri çıkarıp yıkıyormuş sanki insanlar çamurda çimende yuvarlanıyor düşün yani
üstelik tedavi görmüş bunun için önceki halini düşünemiyorum bile ne zor bi durum

sen daha yeni adet olmadınmı anca yumurtlama günlerindesindir şimdi bişey olmazki iğneden
hem neden kendini okadar yordun bebek var diye düşünüyorsun:KK4:
ayyy yok nazocum ben o boyutta değilim,dediğin gibi yapınca hep öyle kalsın istiyor insan bazende boşverebiliyorum..

evet 29 ekimde olmuştum,şimdi yumurtlama günlerindeyim ama ne bileyim yinede korkuyorum...işide mecburen yapmak zorundaydım adanada yazın halılar toplanır,halıları serecektim ee öncesindede böyle bir temizlik şarttı havalar serinledi çünkü....

bu arada 7 numarayı bende 2 kez izlemiştim çok ama çok severdim o diziyi şimdi yine trt demi oynuyor ne zaman...
:KK70:Gazi beydos hec gulecegim yokdu:KK70:
ama gerçektende mahvetmissin kendini..

Esin haklı buarada:KK69: yumurtluyon belkide:KK23:
heee walla mahvettim gerç fıtıklarım olmazasa yorgunluk geçerdi ama bende dinlenebilirsem dinlenirim bir kaç gün...
hee yımırtlıyom heralde:110:

Bakma artık geriye...
Ne kadar para aldı bu kadın?
kız elimde değil gözüm heryerde,bir kaç güne oda geçer zaar:110:

70 lira..

78 li misin sen beydos.. aramızda bi yaş var sadece :KK14:

görmedim seni öyle selam gönderdim evrene ve sen alırda gelirsin dedim:63:

söylede bizde gulek:110:

Heee artık yapmiyok riskli.. öncesinde ucundan köşesinden bişeyler oluyidi :eek: ama artık yapamiyik:110:korkuyom ben :KK51:
ewet 78 liyimm,senden bir yaş büyüğüm...
ben öncesindende bahsetmiştim ama neyse:KK22:

güldünüz ya zaten sevince hazine yazacağıma i harfi basmamış hazne yazılmıştı mesacda..bende onu savunmuştum:110:birde meşhur START:110:
biz onlar gibi zengin değilik , bizim sıcak suyumuz her zaman olmuyo, şofbeni açıyoruz 2saat sonra ısınıyo. Sonra kapatıyoruz. Yoksa çok elektrik yakıyo

kalacaksınız açbilaç

Sara abla biliyomusun.
küçükken bişeye moralim bozulduğunda Annemin dizine yatardım, bütün sıkıntılarım giderdi, sorun neyse biterdi sanki.
şimdi hiç Bi şey bitmiyo

çok normalsin hayatım.
lakin abartılı olmak yatağı temizledim duzellttim diye kocasına kanepeyi açmaktır.

güle güle sağlıkla otur

sıkıntı yok

kim o fosur fosur uyuyan
oğlan anca uyudu

:KK70::KK70::KK70::KK70:insan kış zamnı illaki sıcak suyu düşünüyor dimi:KK70:doğru söylüyosun sıcak su olmazsa olmaz,ee birde kafanda elektrik parasını hesap ediyorsan baştan yattı o iş:KK70::KK70:
kız bu suriyeliler birşey sorma,yada ne bileyim isteme bahanesiyle sizin ewe gitmesinler:eek:sen adamı boş bırakma :eek:
sen ne zamndır angaradasın:KK14:
ewet başakçım güvenilir birini bulmak zor,bende pek kimseyi bilmediğimden bu kadını mecbur çağırıyorum..yoksa çok temiz yaptığından değil..
siz ne zaman çağıracaksınız,menüne erken karar ver..
Nazocum sende sormuştun
yemeğimz güzel geçti
başı dönüyordu devamlı
nerde benim gibi börülce
bende şanssızım gerçi.

neyyy kayınbabası bebeğimmi dedi:KK57:ilginçç..
angara sosyetesimi bunlar..

:63::63: nobete giremeden uyumusum simdi nobetten ciktim:D

Sara :KK3: iyi olmama çok sevindim: 21: yinede allah kocislerimizi basimizdan eksik etmesin:KK68::KK68:
aminnnn..
kız ne bileyim hepsi poşetlenmişti bende sereceğim gün açarım dedim,o yollukları takım olduğu için genelde iç içe sarıyolar sayıda tamdı yani,ancak açınca gördük gerçeği:KK51:
Günaydın kızlar.....

Nasılsıniz bakeem...

Biz yeni uyandık . Ali$ çizgi film izliyor bende onu izliyorum. Herif uyuyoooo..
Kahvaltı hazirliycam..
günaydınn canım,benim ağrılarım var ama dünden iyiyim:KK19:

kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyor:KK68:içim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee:KK51:

güle güle otur canım hatta güle güle kirlet bide çok geçmiş olsun boyun fıtığı bendede var çok zordur bilirim bol bol dinlen canım ağrı kesici ve kas gevşetici kullan çok iyi geliyo

daha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydı:eek:

apla diyebilirsin ben 36 yım:D

:-):-):-):-)yirim seniiiiii:KK11:

ay ne diceğimi bilemedim saracım ama çok haklısın ve sabırlısın...yuh artık yani bu kıskançlığında ötesinde birşey,senin eşin tek erkek çocuğumu..
bu börülceler isteyerkmi evlenmediler..

evet canım tek erkek evlat eşim
kızkardeşleri niye evlenmemiş bilmiyom küçüğünü bir kaç sefer istediler ama haspam kimseyi beğenmiyo sanırsın kendisi ingiliz sarayında yetişmiş hem böyle rahatlığı niye bıraksın cadaloz diğer iki bacıları evli onları bile kıskanıyolar bunlar tam şirret

ne uykucusu zabahın 6 sında kalktım böönlük tabii:KK11:

heee sensinn:110:

he heeeee:110:

heee,daha neler duruyoduuu:110:

çicuk bu ninniyle umak yerine daha coşup kudurur bence:63:

hay ben bu işleri icat edeninnnn:63:

:KK57::KK57::KK57:nerde gördün:KK57:

yoktumki:110:

bendee bendeee :KK61:

iyi olmana çok sewindim saracım,bencede test yapmak için gününü bekle çoğu gitti azı kaldı:KK19:

FESATŞARLAR ,kendi kendilerini yiyerek kuruyup gidecekler sizin önünüzde..seni yormuyacaklarına birde yaptıklarına bak:KK67:
boşver sen kocanan bak gerisican acıtır amaa heppp geride kalır:KK19:

inşallah canım kendilerini yesinler bende öyle diyorum hep
eşim aslında herşeyin farkında ama ailesi işte ne yapsın anası bide iki bacısı öyle bi ütülüyolarki kafasını ne yapıyolarsa etkileri altına alıyolar onlardan biraz uzak kalsak hemen değişikliğini farkediyom

salı günü START verdim cumartesi FINISH ettik:KK70:SABAHAT APILAMLA birlikte:KK70:ay aklıma birden bişey geldide,ay gülüncede belim ağrıyor:110:

ne gülüyon:110:

oğlan tarafı için vasat bir mönü gibi geldi ama neyse önemli olan o yemeği güzelleştiren faktörler..inşaallah iyi geçmiştir yemeğiniz börülce:110:

niyeee sen hiç yapmıyonmu,bu iki çocuk nasıl oldu..sende anamdan beter bişey bilmiyonmu yosam anamada sorsan, sanki hiç 5 tane çocuğu doğuran o deel dersin..

bende kendi adıma seni çok sewiyorum canım...ve o konuda sen gerçekten haklıydın..

sennn yüce TKB sin asla gidemezsinn:110:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bende aşkımmmmm:KK19::KK19:

:KK19::KK19::KK19:insan her zaman ihtiyaç duyuyor anneler yaşı kaç olursa olsun,helede böyle zamanlarda..seni çok iyi anlıyorum:KK19:

evet anneme çok ihtiyacım var ama malesef yanımda değil

Halılar geldiğinde acmadim ,bir yolluk eksik çıktı, aradim bakacaklarmis inşallah bulurlar canım sıkıldı. .yatak odasının bir parçasıydı. .

inşallah bulurlar canım getireli çok olmadıysa kolay bulunur üzerinden zaman geçmiydi

uykum geldi ninniyi duyunca

bende izlemedim daha yeni sezon bölümlerini bende seviyorum o diziyi

çok sevindim canım barışmanıza :KK60:
testide gününde yapman daha iyi
çünkü çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çıkabiliyor
sen zaten bunları biliyorsundur hatırlatayım dedim yinede
çünkü ben evde idrar testi yapmıştım test gününden 2 gün önce ikinci çizgi çıkmıştı boşuna ümitlenmiştim:KK43:

7 numara diye bir dizi var bilirsin belki onuda izlemeni tavsiye ederim
eski bir dizi ama insanda stres falan kalmıyor bayılıyorum o diziye:D

ballı limon iç oda iyi gelir özellikle limon boğaza çok iyi geliyor

nasıldınız peki kaynaşabildinizmi

aynen uzun bi süre geçsede rahatlıkla tekrar geri gelebiliyorsun
biliyorsunki herkes seni sevgiyle karşılıyor
ama bunlara rağmen uzak kalmak istiyorsun hayat bazen kendinle kalmak bazı konulardan uzak kalmak istediğimizden ama fazla uzak kalamıyoruz geri geliyoruz bumerang misali:KK51:
tabi bazı şahıslarda olmuyor değil bizi burdan soğutan ama ALLAH tan bayadır asayiş berkemal

T.K.B olmak kolay değil:KK67:otur oturduğun yerde:KK60:

aynen bende temizlik yaptığımda sürekli birşeyleri temizleme toplama derdindeyim kirlenmesin dağılmasın diye ama bi süre sonra boşveriyorum
ama inan senden daha hastalıklı insanlar var daha yeni duydum kadın otobüse binmiyormuş temizlik hastalığından binersede eve gider gitmez üstündekileri çıkarıp yıkıyormuş sanki insanlar çamurda çimende yuvarlanıyor düşün yani
üstelik tedavi görmüş bunun için önceki halini düşünemiyorum bile ne zor bi durum

sen daha yeni adet olmadınmı anca yumurtlama günlerindesindir şimdi bişey olmazki iğneden
hem neden kendini okadar yordun bebek var diye düşünüyorsun:KK4:

sağol canım testi gününde yapacam bakalım inşallah Allahım bu sefer yüzümüze gülmüştür
burayı seviyorum hepiniz çok samimisiniz birbirimizi hiç görmeden art niyetsiz sevip konuşuyoruz gerçek hayattaki gibi riyakarlık yok

kalacaksınız açbilaç

Sara abla biliyomusun.
şimdi hiç Bi şey bitmiyo

çok normalsin hayatım.

güle güle sağlıkla otur

sıkıntı yok

kim o fosur fosur uyuyan
oğlan anca uyudu

anne gibi yar olmaz diye boşuna dememişler canım

Nazocum sende sormuştun
yemeğimz güzel geçti
başı dönüyordu devamlı
nerde benim gibi börülce
bende şanssızım gerçi.

bende görümceyim ama gelinin başı ağrısa arar sorarım ilgilenirim ben bunlar gibisini hiç görmedim

:63::63: nobete giremeden uyumusum simdi nobetten ciktim:D

oooh sefan olsun canım

Sara :KK3: iyi olmama çok sevindim: 21: yinede allah kocislerimizi basimizdan eksik etmesin:KK68::KK68:

amin canım Allah eşlerimizi bize bağışlasın

günaydın kızlar herkese mutlu pazarlar

boğazımın agrısı bugün daha iyi

kaç gündür yemek işini sallıyorum bugüne güzel bi yemek yapacam yarında iş başı yapıyorum tatilden sonra işe alışmak zor gelecek ama yinede iyiki çalışıyoz

gelelim menüme

mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
soğan salatası
veeee olmazsa olmaz şalgam suyu :KK70::KK70::KK70::KK70:

gidip çamaşırlarımı katalyıp yerleştireyim renklileride makineye atayım bi yandan yıkansın daha kahvaltı sofrası toplanmayı bekliyo çok çalışmam lazım ama bebeklerimle biz herşeyi hallederiz inşallah benimledirler

kızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyo :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: sizin hamileliklerinizde nasıldı bu durum

derin_35 .!.:
Günaydın kızlar.....

Nasılsıniz bakeem...

Kahvaltı hazirliycam..
Gunaydin cnm :KK19:

kaç gündür yemek işini sallıyorum bugüne güzel bi yemek yapacam yarında iş başı yapıyorum tatilden sonra işe alışmak zor gelecek ama yinede iyiki çalışıyoz

gelelim menüme

mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
soğan salatası
superrt:D bir oturmaya bir litre iciyodum mirroya hamileyken adanadan geliyidi salgamim:D
gidip çamaşırlarımı katalyıp yerleştireyim renklileride makineye atayım bi yandan yıkansın daha kahvaltı sofrası toplanmayı bekliyo çok çalışmam lazım ama bebeklerimle biz herşeyi hallederiz inşallah benimledirler

kızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyo :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: sizin hamileliklerinizde nasıldı
bu durum

Cnm ikisindede tum adet belirtilerini yasadim ozellikle kasik agrisi geldi gelecek derken bebek geldi belirtilere hic takilma miracta goguslerim tam fostu neredeyse hic sisip acimadi gebelik boyunca

7 numara hangi kanalda canim.. bende onu çok severdim.. tekrari varsa izlerim. Eşimde seviyor...

Kara para aşkı da internetten izliyomm yoksa bizim evde dizi izlemek mümkünsuz artik

bizde internetten izliyoruz ramazanda başladık eşimle izlemeye şimdi izinli günlerinde 2..3 bölüm izliyoruz gerçekten insan herşeyi unutuyor izlerken:KK75:

Nazocum sende sormuştun
yemeğimz güzel geçti
başı dönüyordu devamlı
nerde benim gibi börülce
bende şanssızım gerçi.

yani senin babanmı bebeğim diye seslendi :KK64:

ayyy yok nazocum ben o boyutta değilim,dediğin gibi yapınca hep öyle kalsın istiyor insan bazende boşverebiliyorum..

evet 29 ekimde olmuştum,şimdi yumurtlama günlerindeyim ama ne bileyim yinede korkuyorum...işide mecburen yapmak zorundaydım adanada yazın halılar toplanır,halıları serecektim ee öncesindede böyle bir temizlik şarttı havalar serinledi çünkü....

bu arada 7 numarayı bende 2 kez izlemiştim çok ama çok severdim o diziyi şimdi yine trt demi oynuyor ne zaman...

heee walla mahvettim gerç fıtıklarım olmazasa yorgunluk geçerdi ama bende dinlenebilirsem dinlenirim bir kaç gün...
hee yımırtlıyom heralde:110:

kız elimde değil gözüm heryerde,bir kaç güne oda geçer zaar:110:

70 lira..

yinede kadına bıraksaydın canından kıymetlimi yada bizim oranın tabiriyle (gıymatlımı)

biz internetten izliyoruz bende 2 kez izlemiştim bu 3. oluyor
eşim ilk kez izliyor o zamanlar akşamları çalıştığı için izleyememişti
eşime diyorum arada izleyecen bu filmi diye

gelelim menüme

mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
soğan salatası

sen şalgama baya baya aşeriyosun
aramızda kalsındaki hüsne gibi sürekli yeşil soğan yiyor bir ara yememiş çocuk kımıldamıyor diye korkmuştu
yeşil soğanı yiyince bebek kımıldamıştı :KK48: sende şalgamı eksik etmezsin yanından

kızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyo :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17: sizin hamileliklerinizde nasıldı bu durum

ilaçlardan olabiliyor yani benim ilaçların etkisiyle oluyordu
ama işte bilsekte her belirtiyi acaba diye kafamızı kemiriyor
ama inşallah hamileliktendir:anneadayı:

Back
X