- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Dualarım seninle canı gönülden diliyorum bebeklerin seninle olsun sağlıklı bir gebelik geçir canim
amin Allah razı olsun canım sende inşallah sağlıklı bir şekilde bi avazda kurtulur bebeğini kucağına alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninle canı gönülden diliyorum bebeklerin seninle olsun sağlıklı bir gebelik geçir canim
hımmmm anladımmmNoterde ya o kesin musteri gelmistir
Evet son zamanlar çok alınır...80 i gecersin son zamanlar daha çok aliniyi boy kaç boy
Heee oglanlar vitaminsizmi kalsin miraca hergun taze pisiyi kural bu
Amin canim inşallahamin Allah razı olsun canım sende inşallah sağlıklı bir şekilde bi avazda kurtulur bebeğini kucağına alırsın
bende kuru patlıcan ve kuru biber dolması,cacık yapacaktım ama vazgeçtim,yarın yaparım belki...öğlene dünden yemeğim varda akşamı bilmiyom kuru biber dolmasıyla cacıkmı yapsam
bende kuru patlıcan ve kuru biber dolması,cacık yapacaktım ama vazgeçtim,yarın yaparım belki...
Alış den sonra 61 civarına kadar inmistum ama hamile kalmaya calısirken kilo aldım geri.alişten kalan kilolarınmıydı alişte kaç kilo aldın![]()
Gecersin . sonra verirsin bosver ben bunca zaman çok dikkat etmedim hedef emzirmeydi ama ipin ucu kaciyo emzirirken kilo aldim saka gibiEvet son zamanlar çok alınır...
1.68
80'I geçmeseydim iyiydi alış de 75 76 ile doğum yapmistim
HOŞBULDUMMMMM EVET RESİMDEKİ BENİM :) CNM SARACIM GÜZEL HABERLER BEKLİORUM SENDEN İNŞALLAH..
PELO GELDİ SEVİNCİM SÖYLEDİ SLMINIDA :)
HOŞBULDUMMMMM EVET RESİMDEKİ BENİM :) CNM SARACIM GÜZEL HABERLER BEKLİORUM SENDEN İNŞALLAH..
PELO GELDİ SEVİNCİM SÖYLEDİ SLMINIDA :)
ÇOK KARIŞIK YAAA BECEREMEDİM ALINTI YAPMAYI SANIRIM![]()
Cnm alintiyi sevince cevap yazacagin zaman alintilari ekle secenegini secÇOK KARIŞIK YAAA BECEREMEDİM ALINTI YAPMAYI SANIRIM![]()
kız ben hamileliğinde kaç kilo aldın demiştim..Alış den sonra 61 civarına kadar inmistum ama hamile kalmaya calısirken kilo aldım geri.
Ama benim vücudum bu kiloda hamis kaliyor alış de de 67 68 le hamile kalmıştım
bilmiyomki üşendim sankihıııım niye vazgeçtin![]()
Duru_46 vardi ya buradan serayin arkadasisevinç pelo kim kız burdan bir arkadaşmı yoksa dışardanmı
Aman sağlıkla doğsun da önemli olan o canım kilo bi şekilde gidiyor sonraGecersin . sonra verirsin bosver ben bunca zaman çok dikkat etmedim hedef emzirmeydi ama ipin ucu kaciyo emzirirken kilo aldim saka gibi