- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Duru_46 vardi ya buradan serayin arkadasi
hııııım hatırlayamadım ama hafıza kaybı yaşıyom herhal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duru_46 vardi ya buradan serayin arkadasi
ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz![]()
Canim alis de 6 7 kilo civarı almıştım ama doktor kontrolundeydim o zamankız ben hamileliğinde kaç kilo aldın demiştim..
bilmiyomki üşendim sanki![]()
Boy 175 kilo 78Aman sağlıkla doğsun da önemli olan o canım kilo bi şekilde gidiyor sonra
Sevinçim bacimda emzirirken çok kilo almıştı kimi insan alıyo kimi veriyo. Önemli olan çocuğun emmesi. Inan bana sonra sende verirsin. Kaç kilosun sen şimdi.
hııııım hatırlayamadım ama hafıza kaybı yaşıyom herhal
Iste abartı durmuyordur 78 sende boydan dolayi...Boy 175 kilo 78
Cnm cçok takilmadi burada ondan hatirlamiyon biz watsaptan gorusuyiruz
Cnm
Yokkizzz hatta cok zayiftin yakisti diyenlerde var ama bel cevremi eritmeliyim cnm gobusum 4-5 aylik gibiderin_3çok post: 37710085 .!.:Iste abartı durmuyordur 78 sende boydan dolayi...
Bende tam bugday ekmeği yiyorum cnm meyve çok yemem zaten ama bu bir hafta benim için önemli eğer verebiliyorsam tam gaz devam edecem yoksa adet için Drgirusecem bacin kkaç ayda adet olduBen kepek ekmeği yiyodum alış deyken.
Pilav bulgur makarna yasakdi bunlar
Aksam 5 6 dan sonra yemek yoktu
Meyve bile sinirliydi çok şekerli olduğu icin
Korse taktinmi sen doğumdan sonra hemen.. şimdiye kadar taksaydin çok abartı durmuyo göbek o zamanYokkizzz hatta cok zayiftin yakisti diyenlerde var ama bel cevremi eritmeliyim cnm gobusum 4-5 aylik gibi
Sorarım tam bilmiyorum ama sürdü o da 8 ay falan emzirdiydi.. çok kilo aldiydi emzirirken. Baklavalar tatlılar sütü bollastikca bollasti bebeği Tosun ötesi olmuştu çok tatliydiBende tam bugday ekmeği yiyorum cnm meyve çok yemem zaten ama bu bir hafta benim için önemli eğer verebiliyorsam tam gaz devam edecem yoksa adet için Drgirusecem bacin kkaç ayda adet oldu
İYİYİM CANIM SEN NASILSIN NASIL GİDİO HAYAT..nihayett sağol kuzum,demekki benimle alakalı değil...
serayyy hoşgeldin canım nasılsın![]()
hııım çok güzelsin canım
amin inşallah bende güzel haberler verebilirim canım size
iyi unutmaz pelom eceyi yedinmi
Seray hoşgeldin. Canim iyisin inşallah
başlangıçta karışık geliyor ama sonra alışıyosun![]()
Cnm alintiyi sevince cevap yazacagin zaman alintilari ekle secenegini sec
Iyi olmana sevindim canim.. bende iyiyim takiliyoruz buralardayiz..TEŞEKKÜR EDERİM CNM O SENİN GÜZEL GÖRÜŞÜN
YİYEMEDİM GETİRMEMİŞTİ ÇÜNKÜNİŞANDA YEDİM AMA
HOŞBULDUM CNM İYİYM ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN?
SANIRIM ZOR OLACAK ALIŞMAM :) :)
YAPTIM BU SEFER OLACAK SANIRIM