- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Okudu kacti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudu kacti
Bende yapmıştım benim adet düzenim sasmistiSoğan kuru yaptim aylar sonra hamile kaldim PKO olanlarda çok ise yarıyor
Ecz al zarari yokki herkes kullaniyor çok rahatliyordum sen özellikle kullanacaksin iki bebek çok yakinUfff bi daha doktoru 1. Ayda gorecem
Başakmı?Okudu kacti![]()
EvetttBaşakmı?
Burda alamıyosunki kafana göre doktoru görmen şart. SeniN kullandiginin adı neydi?Ecz al zarari yokki herkes kullaniyor çok rahatliyordum sen özellikle kullanacaksin iki bebek çok yakin
Magnom sanirim ecz vermiyimiBurda alamıyosunki kafana göre doktoru görmen şart. SeniN kullandiginin adı neydi?
Hec sasirmadim.Evettt![]()
BendeAciktimmmmmm![]()
Bakacam ama eczane doktoruna sor diyecekMagnom sanirim ecz vermiyimi
O nerden ciktiHec sasirmadim.
Canim cokelik istedi
Bilmem birden aklıma geldiO nerden cikti![]()
Gebemisin yoksaBilmem birden aklıma geldi
Ne oruyon kız??
ewet kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorumBeydoş evin isi bitti super bir duygu degilmimis sobayida kurdunuzmu
ay ne güzel inşaallah bende hamile olursam az kilo alırım,yosam yusyuvarlak olurumCanim alis de 6 7 kilo civarı almıştım ama doktor kontrolundeydim o zaman
ya bende bunu çok duydum sende taktınmı ve işe yaradımı gerçektenKorse taktinmi sen doğumdan sonra hemen.. şimdiye kadar taksaydin çok abartı durmuyo göbek o zaman
sağol kuzumm iyi diyelim iyi olsun,seninde iyi olmana çok sewindim özlemiştim seniİYİYİM CANIM SEN NASILSIN NASIL GİDİO HAYAT..
anama gittimdiBeydos nerdesin yaaaa ?![]()
İsi bitirdi fellik fellik geziyiii zaaar![]()
ben hiç günlük dizi izlememEee gunluk dizi boyle olur![]()
heee anama gittimBeydoş anasina gitti herhal![]()