Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum:Dyok sobayı kurmadık daha:110:

ay ne güzel inşaallah bende hamile olursam az kilo alırım,yosam yusyuvarlak olurum:D

ya bende bunu çok duydum sende taktınmı ve işe yaradımı gerçekteno_O

sağol kuzumm iyi diyelim iyi olsun,seninde iyi olmana çok sewindim özlemiştim seni:KK19:

anama gittimdi:110:

:110::110::110:ben senmiyim fellik,fellik gezimm:63:

ben hiç günlük dizi izlemem:110:

heee anama gittim:110:
heee ben gezerim:10:
Gunluk dizimede bakarim
Kariyerde yaparim
Cocugada bakarim:110:

heee ben gezerim:KK55:
Gunluk dizimede bakarim
Kariyerde yaparim
Cocugada bakarim:110:
iyi yap zaten ne güzel,kimsenin bir itirazı yok,ben annemden dolayı çok gezemiyom,özledim gezmeyi hoş eskidende çok gezmezdim ama,en azından giderdim biraz ...daha çicukta bakamıyorum,napim günlük dizileride sewmiyorum,bu tarz benimi izliyorum..
Heee kız bende duydum sokdayim yani...
Bende izliyom
bakalım doğru çıkacakmı,bende izliyom izlerken ütümü yaptım yemeğimde pişti..

başakk yoksa bugünmü geldi misafirlerin hiç uğramamışsın,nazoda gelmemiş:KK51:

diğer kızlarda bu saatte yemek yiyor zaar:110:

küçük bir bidon salatalık turşusu yapmıştım dün açıp yiyelim dedim,elime bir aldım çamur gibi ezildi hepsini attım,ama anlayamadığım aynı turşu suyuyla artan salatalığı ve birkaç havuçta koyduğum küçük bir kavanozdakine hiç bir şey olmamıştı çok güzeldi yedik bu niye böyle olduki:mad:

Sara yarin sonucu alir almaz yaz cnm :KK19: dualarim seninle

yazarım canım

Saracim canın hala istiyomu salgam?

eveeeet her öğünde içiyom aşermekten ziyade seviyorum bu tadı

Bende aynısını demistim:63:

yazacam canım her şeyimi sizlerle paylaşıyorum bana hep moral hep destek oldunuz tabiki sonuc ne olursa olsun önce size yazacam

geldim hemen bamyamı koydum ocağa,yanınada pilav yaparım,sonrada az ütüm var belkiiii yaparım:KK49:
bu tarz benimi izliyorum rivayete göre bu hafta nur elenecekmiş:KK57:

ellerine sağlık canım ben bamyaya accıkda nohut koyuyorum çok güzel oluyor
SARAA sabah kaçta gideceksin kan testine:KK17:

sabah 9 gibi gidecem canım iki saatte ancak belli olur öğlene doğru haber verirm inşallah

yazarım canım

eveeeet her öğünde içiyom aşermekten ziyade seviyorum bu tadı

yazacam canım her şeyimi sizlerle paylaşıyorum bana hep moral hep destek oldunuz tabiki sonuc ne olursa olsun önce size yazacam

ellerine sağlık canım ben bamyaya accıkda nohut koyuyorum çok güzel oluyor

sabah 9 gibi gidecem canım iki saatte ancak belli olur öğlene doğru haber verirm inşallah
hayırlısı ne ise o olsun canım:KK19:biz her şekilde yanındayız:KK19:

bende bamyaya nohut koyuyorum saracım,üzerine de ezilmiş sarımsak ve nane döküyorum ekşili, yapıyrum çok güzel oluyor:kk77:

hayırlısı ne ise o olsun canım:KK19:biz her şekilde yanındayız:KK19:

bende bamyaya nohut koyuyorum saracım,üzerine de ezilmiş sarımsak ve nane döküyorum ekşili, yapıyrum çok güzel oluyor:kk77:

biz her şekilde yanındayız dedin ya gözyaşlarıma hakim olamadım çok sağolun iyiki varsınız

çıkş,çıks,çıks:KK20:

inşaallah saracım,dediğin gibi takımın parçası yaaa o olmazsa olmaz...
her erkek,hatta erkek için geçerli değil bu kadında öyledir insanın ailesi için eleştirel konuşmalar yapmaya başlayınca karşındakinin haklı olduğunu içinde bilsende insan direk savunmaya geçer...ama inan bana eleştirmeyi bir süre bıraktığında dinlemeye geçtiğinde erkek her ailesiyle biraraya geldikten sonra senin hiç birşey söylemediğini görünce kendileri yavaş,yavaş dökülüp anlatmaya başlıyorlar...

ben kabak yada patlıcan musakkası yaptığımda halka,halka doğrayıp biraz yağlayıp tuzlayıp aynen fırın kağıdı üzerine dizip aynı işlemi yapıyorum oda çok güzel ve daha hafif oluyor..hatta 2 kez balığıda öyle yaptım şahane oldu ,hem daha sağlıklı:kk77:

hayırlı olsun SMİLECİMMM gelişmelerden bizide haberdar et..ben hiç olmadığımdan bir şey diyemicem..

herifi boş bırakma sık,sık güzel mesaclar at barii,daha ne zamn gidecen bakim:110:
karar verdinmi çorbaya:kk77:
çorba domates çorbası olsun diye düşünüyorum.
zaten bugün ve yarın müsait değillermiş
belki çarşamba gelirler

Doymadim ama yemicem su iciyom:110:

Beydosta kacmis :63:
:63:

Sayin Beydoş hnm bende geçmişi okumuyosam kimse okumiyi :110:
Hayirdir basakin avukatliginami soyundan:110:

Miraç bey mama sandalyesini pek sevdi

Herife dedim kendi de kilodan şikayetçi :63:

Ben yemicem keyfi bilir :110:

Daha adet olamadim 8 ay oldu:KK14:
kıskanç:63::63:

bugün ilkokul arkadaşıma oturmaya gittim.
:KK68:iki çocuğu var biri dışarda biri göbüşünde.
:KK61:hey qidi zaman ne çabuk geçiyor :KK61::KK61::KK61:

:KK50:sizde amma çok kaynatmışınız hee

ewet kendimi kuş gibi hafiflemiş hissediyorum:Dyok sobayı kurmadık daha:110:

ay ne güzel inşaallah bende hamile olursam az kilo alırım,yosam yusyuvarlak olurum:D

ya bende bunu çok duydum sende taktınmı ve işe yaradımı gerçekteno_O

sağol kuzumm iyi diyelim iyi olsun,seninde iyi olmana çok sewindim özlemiştim seni:KK19:

anama gittimdi:110:

:110::110::110:ben senmiyim fellik,fellik gezimm:63:

ben hiç günlük dizi izlemem:110:

heee anama gittim:110:
Canim onemli olan sağlıklı gebelik gecirmek ve bebisinde sağlıklı olması boşver gerisini. Ben alış de öyleydim ama bunda şimdiden yusyuvarlak olmak üzereyim. Sağlık olsun ne yapalım

Korseye gelince bende sevince sormuştum takmısmuydi diye. Ben doğumdan sonra çok geç taktım 2 ay falan geçmişti ama erken takiliyomu bilmiyordum hec.. doğumdan hemen sonra sezeryanlilar hemen takabiliyomu o zamanlar doktoruma sormayida ihmal ettim.

Geç takmama rağmen faydası olmuştu yinede

Back
X