- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
Yat kiz asagi sendeUyumak lazım ama hiç uykum yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yat kiz asagi sendeUyumak lazım ama hiç uykum yok
sevooş ye ye korse tak ohhh
Aynen bende cçok severim ve iyisini anlarimAgzimin suyu akdi kız..tulum peynirinide çok severim ben ama gerçek tulum peynirinden olacak ben anlarım gerçeğini isterse 100 tane koysunlar önüme..![]()
Sevinco nerdesin kuzu? Sörfmu yapıyon yosam?![]()
anam beni ve benden sonraki kardeşimi evde çatır,çatır doğurmuş,son son 3 tanesi hastanede 1 i vakkumla 2 si de sezaryenle oldu,ama hangisinde takmış korseyi hatırlamıyorum sorarım bakim...Kız beydos annen sezaryen mi olmuş.
Doğumdan hemen sonrami takmış?
bende sewerimAgzimin suyu akdi kız..tulum peynirinide çok severim ben ama gerçek tulum peynirinden olacak ben anlarım gerçeğini isterse 100 tane koysunlar önüme..![]()
bende seniiiiiiiiiiiCanım benim sizi cok seviyorum
Sağol canım duana amin diyorum tatlı bacım benim
kız belki midende bir sorun vardır...ZZannımca hamile olmam mümkün degil korunuyoz Yoksa bende suphelenirdim yani gecen sofrada agzimdan geri cikardim ekmekleri attirdim benim disimda herkes yedi rutubet kokuyodu tadida igrencti tovbe yeni aldirdim saat 3 te yiyebildim o kokuyu duymadan hapuur hupur nasil yediler o ekmegi bilmiyom deli oldum bitek benim kokudan rahatsiz olmus olmamdan kendimden suphe ettim resmen ama yok kuzum bi gariplik varda bebe olamaz supheli durum yok carpismalarda zaten ben cok korkuyorum artik perde dediler var dediler yok dediler kafam karman corman oldu bidaha nasil cesaret edeyim adam gibi bi drda bulamadim hem tupumun birinde sorin var mi yokmu o da belli degil denesemde gebe kalabilicemmi Allah biliyor puff yaram desildi yine Allah hayirlisiyla versin insallah
ben adini bilmiyorum tak tak seker diyom beyaz yuvarlak ustu susamli kitir kitir kandillerde dagitilan beyaz renk susamli seker
geçmiş olun canımmbenimde dişçi randevum var
oraya gidiyorum
Saroşu sabırsızlıkla bekliyorum
günaydınnnBeydoş Gunaydin![]()
iyi gezmeler nazommm,ohh gez sefan olsungünaydınlar bugün ben erkenciyim çünkü eminönüne gezmeye gidiyoruz komşumla hazırlandım çıkıyorum şimdi
saracım sonucunu merakla bekliyorum gelince ilk işim burayı açmak olacak
ayyy ewet ya biz bu kadar heyecanlıyken o ne yapıyor kim bilirkimbilir saroş ne halde
gece uyudumu bakalım.
kız beydoş tşk ederim
kanal tedavisi yaptıricim![]()