Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Uyumak lazım ama hiç uykum yok
Yat kiz asagi sende:KK11: uyucak bebeler sen uyu ki mis gibi vucudun rahatlasin bebelere pozitif enerji gitsin onlarda annesi uykudayken onun sain sakin nefes alisverisinden kalbinin sakin sakin atisindan huzur bulsun siki siki tutunsinlar iyice rahatca yerlessinler yirim ben onlari mini minilerrr :KK46::KK46:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK37:
saraaaaaaaaaaaaaaaaa heyecanla veeee meraklaaaa bekliyoruuuuuuuummmmmm:KK71::KK71:

Kız beydos annen sezaryen mi olmuş.
Doğumdan hemen sonrami takmış?
anam beni ve benden sonraki kardeşimi evde çatır,çatır doğurmuş,son son 3 tanesi hastanede 1 i vakkumla 2 si de sezaryenle oldu,ama hangisinde takmış korseyi hatırlamıyorum sorarım bakim...
Agzimin suyu akdi kız..tulum peynirinide çok severim ben ama gerçek tulum peynirinden olacak ben anlarım gerçeğini isterse 100 tane koysunlar önüme..:KK53:
bende sewerim:kk77:
Canım benim sizi cok seviyorum

Sağol canım duana amin diyorum tatlı bacım benim
bende seniiiiiiiiiii:KK19:
ZZannımca hamile olmam mümkün degil korunuyoz Yoksa bende suphelenirdim yani gecen sofrada agzimdan geri cikardim ekmekleri attirdim benim disimda herkes yedi rutubet kokuyodu tadida igrencti tovbe yeni aldirdim saat 3 te yiyebildim o kokuyu duymadan hapuur hupur nasil yediler o ekmegi bilmiyom deli oldum bitek benim kokudan rahatsiz olmus olmamdan kendimden suphe ettim resmen ama yok kuzum bi gariplik varda bebe olamaz supheli durum yok carpismalarda zaten ben cok korkuyorum artik perde dediler var dediler yok dediler kafam karman corman oldu bidaha nasil cesaret edeyim adam gibi bi drda bulamadim hem tupumun birinde sorin var mi yokmu o da belli degil denesemde gebe kalabilicemmi Allah biliyor puff yaram desildi yine Allah hayirlisiyla versin insallah
ben adini bilmiyorum tak tak seker diyom beyaz yuvarlak ustu susamli kitir kitir kandillerde dagitilan beyaz renk susamli seker
kız belki midende bir sorun vardır...
benimde dişçi randevum var
oraya gidiyorum
Saroşu sabırsızlıkla bekliyorum
geçmiş olun canımm:110:

:KK54: günaydınlar bugün ben erkenciyim çünkü eminönüne gezmeye gidiyoruz komşumla hazırlandım çıkıyorum şimdi

saracım sonucunu merakla bekliyorum gelince ilk işim burayı açmak olacak

kimbilir saroş ne halde
gece uyudumu bakalım.

kız beydoş tşk ederim
kanal tedavisi yaptıricim:63:

Beydoş Gunaydin:KK3:
günaydınnn:110:
:KK54: günaydınlar bugün ben erkenciyim çünkü eminönüne gezmeye gidiyoruz komşumla hazırlandım çıkıyorum şimdi

saracım sonucunu merakla bekliyorum gelince ilk işim burayı açmak olacak
iyi gezmeler nazommm,ohh gez sefan olsun:KK54:
kimbilir saroş ne halde
gece uyudumu bakalım.

kız beydoş tşk ederim
kanal tedavisi yaptıricim:63:
ayyy ewet ya biz bu kadar heyecanlıyken o ne yapıyor kim bilir:KK17:
bişey deeel:110:

Geçmiş ol="basakss, post: 37727312, member: 309493"]kimbilir saroş ne halde
gece uyudumu bakalım.

kız beydoş tşk ederim
kanal tedavisi yaptıricim:63:[/QUOTE]
Gecmis olsun :110:

Evi supuremedim yazlik ayakkabilari kaldirdim
Miraç abisinin kütüphanesini dagitmis kitabini yirtmis:eek: orayi duzelttim:110:

Back
X