Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

böon başka yere davetlilermiş
bugün gelselerdi, memleketten yengem gelmişti
oda yardım etcekti bana yemeklerde.

Yengemde tüp bebek tedavisi için dün gelmişti
.

valla abimin nişanına ketıl taktı karının bir

yengen kaç yıllık evli hiç çocuğu varmı hangi doktora geldi ankaraya

inşallah tedavisi olumlu sonuçlanır bebeğine kavuşur

amin canım haklısın dua etmekten başka bişey gelmiyor elden

sağol canım inşallah sende sağlıklı bi şekilde doğum yapar bebeğini kucağına alırsın aslında ben sana hamile kaldığında falan hep yazdım hayırlı olsun diye ama sen görmedin oyüzdende pek muhabbetmiz olmadı sağlık olsun önemli değilki yine karşılaşırsak sohbet ederiz

amin canım inşallah

sağol nazocum çok sağol

inşallah canım

evet çok iyi geldi hem temiz hava hem soğuk açıldım resmen

amin

benim bildiğim gitmez ama sen içinden nasıl geliyosa öyle yap

yok izin almadım evde dursam daha çok kuracaktım kafamda işe geldim zaten işlerim bayağı birikmiş onlara dalınca kendimi unutuyorum şimdi biraz mola verince size koştum geldim

hoşbulduk canım

canıııııım

hoşbulduk canım benim
canım benim iyi yapmışsın işe gitmekle kafan dağılır,daha iyi olmana sewindim:KK19:

kızlar ben bugün daha iyiyim yaşadığım hayal kırıklığı aklımdan çıkmasada dibe vurup depresyona girmenin ne bana nede kimseye bir faydası yok o yüzden bugün yeni bir gün dedim ve yeni umutlarla güne başladım diyete başladım yürüyüşe başladım hem sağlığım için hem bebeğim için kilo verecem demekki vakti saati gelmemiş belki benim bilmediğim bir hayır vardır olmamasında bilmiyorum Allah ne zaman takdir ederse ozaman olacak bebeğim inanıyorum olacak şimdi olmadıysa vardır bir sebebi

dün doktorlada konuştum cumartesi günü gel yüzyüze konuşup yeni tedavini planlayalım dedi tamam dedim ama ben kendime üç ay süre verdim bu üç ayda yepyeni bir sara olacam gerekirse psikoloğada gidecem bir dahada kaynanaymış görümceymiş takmayacam herkes ederi kadar olması gerektiği kadar olacak hayatımda kimse için ne kendimi ne eşimi üzmeyecem yeni kitaplar sipariş ettim netten kitap okumaya ara vermiştim ona başlayacam benden haberler böyle şimdi yemeğe çıkacam fırsat bulunca gelirim yine hepinizi çok öptüm

kızlar ben bugün daha iyiyim yaşadığım hayal kırıklığı aklımdan çıkmasada dibe vurup depresyona girmenin ne bana nede kimseye bir faydası yok o yüzden bugün yeni bir gün dedim ve yeni umutlarla güne başladım diyete başladım yürüyüşe başladım hem sağlığım için hem bebeğim için kilo verecem demekki vakti saati gelmemiş belki benim bilmediğim bir hayır vardır olmamasında bilmiyorum Allah ne zaman takdir ederse ozaman olacak bebeğim inanıyorum olacak şimdi olmadıysa vardır bir sebebi

dün doktorlada konuştum cumartesi günü gel yüzyüze konuşup yeni tedavini planlayalım dedi tamam dedim ama ben kendime üç ay süre verdim bu üç ayda yepyeni bir sara olacam gerekirse psikoloğada gidecem bir dahada kaynanaymış görümceymiş takmayacam herkes ederi kadar olması gerektiği kadar olacak hayatımda kimse için ne kendimi ne eşimi üzmeyecem yeni kitaplar sipariş ettim netten kitap okumaya ara vermiştim ona başlayacam benden haberler böyle şimdi yemeğe çıkacam fırsat bulunca gelirim yine hepinizi çok öptüm

Selam kızlar uzun süredir yazamıyordum.... Giremiyordum... Herşeyden soğumuş uzaklaşmış durumdaydım... İçimden hiç birşey gelmiyor... Yine zor bir sürece girdim... Ameliyatımdan 5 ay geçti... Doktor 2. klomen tedavisine başlayalım demişti... Casaretimi toplayıp gidemiyordum yine doktora.. ama sonra yine çevremde herkes ve herkes hamile kalınca artık 2. 3. çocuklarına hamile kalıyorlar bizim daha 1 tane bile olmadı... Çevredekilerin sözlerinden bakışlarından hadi artıkd emelerinden bıktım.. Eşimde garibim sesini çıkartmıyor ama biliyorum o da istiyor bütün kuzenlerinin oluyor bizden sonra evlenenlerin herkesin... Neyse bu gazla doktara gittim... Klomende 3. günüm c.tesi kontrolüm var ama işim ondan sorna başlıyor yine aynı acıları yaşamak istemiyorum... geçen sefer bilmeden bu zorlukları yaşadım şimdi ufak bir ağrıda yine aklıma dış gebelik gelecek.. Çok kötü durumdayım nese çok uzattım canınızı sıktım

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:
Yuru be sara kim tutar seni arkandayiz arkadasim:29:

Selam kızlar uzun süredir yazamıyordum..örgütü emiyordum... Herşeyden soğumuş uzaklaşmış durumdaydım... İçimden hiç birşey gelmiyor... Yine zor bir sürece girdim... Ameliyatımdan 5 ay geçti... Doktor 2. klomen tedavisine başlayalım demişti... Casaretimi toplayıp gidemiyordum yine doktora.. ama sonra yine çevremde herkes ve herkes hamile kalınca artık 2. 3. çocuklarına hamile kalıyorlar bizim daha 1 tane bile olmadı... Çevredekilerin sözlerinden bakışlarından hadi artıkd emelerinden bıktım.. Eşimde garibim sesini çıkartmıyor ama biliyorum o da istiyor bütün kuzenlerinin oluyor bizden sonra evlenenlerin herkesin... Neyse bu gazla doktara gittim... Klomende 3. günüm c.tesi kontrolüm var ama işim ondan sorna başlıyor yine aynı acıları yaşamak istemiyorum... geçen sefer bilmeden bu zorlukları yaşadım şimdi ufak bir ağrıda yine aklıma dış gebelik gelecek.. Çok kötü durumdayım nese çok uzattım canınızı sıktım
Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkkEn Büyük KKEn Büyük KK

Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkkEn Büyük KKEn Büyük KK

Bende onun yazdıklarını okuyarak içimi döktüm.. Bu seferde olumsuz birşey olursa psikologluk olucam bende kesin...

Kabak salatasida yaptim bol dereotlu cevizli:110: elim durmadi:63: cayi demledim tabaklari hazirladim miroya muzlu yoğurt yaptim hakanin karnini doyurdum miraca etli sebze corbasi koydum pisiy:110:

ZZannımca hamile olmam mümkün degil korunuyoz Yoksa bende suphelenirdim yani gecen sofrada agzimdan geri cikardim ekmekleri attirdim benim disimda herkes yedi rutubet kokuyodu tadida igrencti tovbe yeni aldirdim saat 3 te yiyebildim o kokuyu duymadan hapuur hupur nasil yediler o ekmegi bilmiyom deli oldum bitek benim kokudan rahatsiz olmus olmamdan kendimden suphe ettim resmen ama yok kuzum bi gariplik varda bebe olamaz supheli durum yok carpismalarda zaten ben cok korkuyorum artik perde dediler var dediler yok dediler kafam karman corman oldu bidaha nasil cesaret edeyim adam gibi bi drda bulamadim hem tupumun birinde sorin var mi yokmu o da belli degil denesemde gebe kalabilicemmi Allah biliyor puff yaram desildi yine Allah hayirlisiyla versin insallah
ben adini bilmiyorum tak tak seker diyom beyaz yuvarlak ustu susamli kitir kitir kandillerde dagitilan beyaz renk susamli seker
Evet bisiycigim yokmus kendimden suphe ettirdiler furindan o gun ekmek alan herkes sikayet etmis firincida ogun ekmeklerde sorun oldugunu kabul etmis ozur:oops: dilemis :D

Back
X