Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yengem derken diğer abinin hanımı mı,inşaallah olumlu sonuç alırda kucağına alır yavrusunu...
kız bunlar sizimi oyalıyor,...

kız ketılı nasıl taktılar:KK57:yuh:KK70:ilk defa duydum ketıl takıldığını yakasınamı iğneledi:KK70::KK70:
ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70:yakasına iğnelemedi başından çevirdi .

---
YEnqem dayımın eşi
cnm.
biz iki kardeşiz
yengen kaç yıllık evli hiç çocuğu varmı hangi doktora geldi ankaraya

inşallah tedavisi olumlu sonuçlanır bebeğine kavuşur
.dayımlar 7yıllık evli, hiç çocukları olmadı
zaten 31yaşındalardı evlendiklerinde
yengem 39undan gün aldığı zaman 3.tüp bebek şansını kaybediyormuş.
ama surekli yenqemin hormonları yüksek çıkıyor.
ankarada devlet hast.si büyük doğuma geliyor
oturdukları yer küçük Bi şehir o yüzden devamlı Ankaraya gelip gidiyor.
sabah buraya geliyo akşam evine donuyo
5saatlik yol.
o kadar zorki. Bide yol masrafları cabası
Bi sonuç alsalar neyse ama boşa gidip geliyo yazık.

ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70:yakasına iğnelemedi başından çevirdi .

---
YEnqem dayımın eşi
cnm.
biz iki kardeşiz .dayımlar 7yıllık evli, hiç çocukları olmadı
zaten 31yaşındalardı evlendiklerinde
yengem 39undan gün aldığı zaman 3.tüp bebek şansını kaybediyormuş.
ama surekli yenqemin hormonları yüksek çıkıyor.
ankarada devlet hast.si büyük doğuma geliyor
oturdukları yer küçük Bi şehir o yüzden devamlı Ankaraya gelip gidiyor.
sabah buraya geliyo akşam evine donuyo
5saatlik yol.
o kadar zorki. Bide yol masrafları cabası
Bi sonuç alsalar neyse ama boşa gidip geliyo yazık.

Dayin annenlerde kalsin elmi:110:

Bu arada rabbim cok bekletmesin tez zamanda versin insallah

Kekim pisiyi kremasinida yaptim miri uyuyi keki yaparken agladi biraktim bide onu emzirdim bulasigi yerleştirdim mutfagi topladim soluğu burada aldim :110:

Aksama sadece salata yicem çünkü cayin yaninda kekimdende yemek istiyorum :110: herife sarma dolma var oglanada tavuk patates mirronun sebze corbasida hazir:21:

Offf butun gun uyudum aksam plmus bittim ben :KK57: nasol oldu anlamadim biraksalar uyurum hala :KK57: herifi kandirabilsemde disari yimege goturse bari fosur fosur uyumusum yaaaa o_O

Tamam abbowww sevincim yazdiklarini okuyunca utandim su halime bakkk butun gun yatmisim ustelik dunde erken yatmistim hic olmazdi boyle depresyona mi giriyom ki gene Allah korusunnn

Sabah kalkamadim zati adam isyerinde yicekti cicukla kahvalti uaptim bi gozum acik bi gozum kapali okula koydum doner donmez salona uzandim bi kalktim aksam olmus cicuku almaya gidicem 10 senelik ev karisiyim bole bisey hatirlamiyom isin kogusu biraksalar hala uyuyacam:oops:

BaF's maşallah :nazar::nazar::nazar::KK48:

Sevinco sana da kuzum :nazar: birsürü is görmüşsin canim kek istedi ama yok Mars cikolata yiyecem.:kk77: Yaninada kola:eek:belki:KK47:

Yaa cok utandim cok fena kimseler duymasinnn :KK14: ev darmadagin butun gun uyumus bafss:63: ciger istiyom 2 gundur herif goturur mu ki yaaa yimege?:KK30:

Tamam abbowww sevincim yazdiklarini okuyunca utandim su halime bakkk butun gun yatmisim ustelik dunde erken yatmistim hic olmazdi boyle depresyona mi giriyom ki gene Allah korusunnn
Abboowwwww allah korusun
BaF's maşallah :nazar::nazar::nazar::KK48:

Sevinco sana da kuzum :nazar: birsürü is görmüşsin canim kek istedi ama yok Mars cikolata yiyecem.:kk77: Yaninada kola:eek:belki:KK47:

Kola yokkkkkk:KK12::KK12:

Back
X