Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben bugün daha iyiyim yaşadığım hayal kırıklığı aklımdan çıkmasada dibe vurup depresyona girmenin ne bana nede kimseye bir faydası yok o yüzden bugün yeni bir gün dedim ve yeni umutlarla güne başladım diyete başladım yürüyüşe başladım hem sağlığım için hem bebeğim için kilo verecem demekki vakti saati gelmemiş belki benim bilmediğim bir hayır vardır olmamasında bilmiyorum Allah ne zaman takdir ederse ozaman olacak bebeğim inanıyorum olacak şimdi olmadıysa vardır bir sebebi

dün doktorlada konuştum cumartesi günü gel yüzyüze konuşup yeni tedavini planlayalım dedi tamam dedim ama ben kendime üç ay süre verdim bu üç ayda yepyeni bir sara olacam gerekirse psikoloğada gidecem bir dahada kaynanaymış görümceymiş takmayacam herkes ederi kadar olması gerektiği kadar olacak hayatımda kimse için ne kendimi ne eşimi üzmeyecem yeni kitaplar sipariş ettim netten kitap okumaya ara vermiştim ona başlayacam benden haberler böyle şimdi yemeğe çıkacam fırsat bulunca gelirim yine hepinizi çok öptüm

sarammmm canım benim oh beee seni böyle görmek beni o kadar rahatlattıki anlatamam inan bana çok ama çok sewindim arkadaşım...yanındayız dewam et vazgeçmemenede ayrıca hayran kaldım:KK19:
Selam kızlar uzun süredir yazamıyordum.... Giremiyordum... Herşeyden soğumuş uzaklaşmış durumdaydım... İçimden hiç birşey gelmiyor... Yine zor bir sürece girdim... Ameliyatımdan 5 ay geçti... Doktor 2. klomen tedavisine başlayalım demişti... Casaretimi toplayıp gidemiyordum yine doktora.. ama sonra yine çevremde herkes ve herkes hamile kalınca artık 2. 3. çocuklarına hamile kalıyorlar bizim daha 1 tane bile olmadı... Çevredekilerin sözlerinden bakışlarından hadi artıkd emelerinden bıktım.. Eşimde garibim sesini çıkartmıyor ama biliyorum o da istiyor bütün kuzenlerinin oluyor bizden sonra evlenenlerin herkesin... Neyse bu gazla doktara gittim... Klomende 3. günüm c.tesi kontrolüm var ama işim ondan sorna başlıyor yine aynı acıları yaşamak istemiyorum... geçen sefer bilmeden bu zorlukları yaşadım şimdi ufak bir ağrıda yine aklıma dış gebelik gelecek.. Çok kötü durumdayım nese çok uzattım canınızı sıktım
tedavin hayırlı olsun caydıncım vazgeçme RABBİNE sığın yoluna dewam et,elalemde konuşsun dursun işleri bu zaten...
Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkkEn Büyük KKEn Büyük KK
mesela ben dimi sevinç,neler yaşadım ah ahhh..ama RABBİM beterinden korusun..

İnsallah erken kalkarsa daha havuçlu kek var yapilacak
erken kalktımı:cool:
Evet bisiycigim yokmus kendimden suphe ettirdiler furindan o gun ekmek alan herkes sikayet etmis firincida ogun ekmeklerde sorun oldugunu kabul etmis ozur:oops: dilemis :D
kız iyiki zehirlenmediniz,geçmiş olsun:KK60:
Menu

Kavurmali domatesli bulgur pilavı
Cacık
turşu

Yeter çok bile :110:
ellerine sağlık,deroşum ne oldu kız canın mı sıkkın senin:110:
bende hayatımdan bir süreliğine hamur işini pilavı makarnayı pastayı böreği çıkardım sabahlar iki dilim tam buğday ekmeği öğleler bazen bir dilim tam buğday ekmeği ama akşamlar kesinlikle ekmek yok

bol yeşillik bol salata sebze meyve ağırlıklı beslenecem sabahlar arada bir tane haşlanmış yumurta yerim belki bol bol su içecem şekeride kaldırdım hayatımdan onun yerine canım çok tatlı çekerse kuru meyve yiyecem üzüm incir kayısı gibi ama abartmadan bide yürüyüş yapacam bakalım üç ayda kaç kilo verecem

bugünkü menüm

sabah : bir dilim ekmek bir domates bir salatalık küçük bir küp şeklinde beyaz peynir 3 tane zeytin bir fincan şekersiz çay

öğle : iki dilim ekmek iki köfte büyüklüğünde et bikase yoğurt ve bi kase çorba

bu arada bir litreye yakın su içtim akşama kadar iki litre yapmak niyetindeyim

akşam yemeğimdede kuru fasulye olacak bi tabak kuru fasulye bi kase yoğurt ve salata yiyecem

nasıl diyet planım sizce kızlar eksiği fazlası varmı
güzel diyet ama haşlanmış yumurtayı her gün yiyebilirsin,hem protein hemde tok tutuyor kayısı kıvamında ekmeksiz yenen bir yumurta kilo aldırmaz canım..

Sabah kalkamadim zati adam isyerinde yicekti cicukla kahvalti uaptim bi gozum acik bi gozum kapali okula koydum doner donmez salona uzandim bi kalktim aksam olmus cicuku almaya gidicem 10 senelik ev karisiyim bole bisey hatirlamiyom isin kogusu biraksalar hala uyuyacam:oops:

Hamile olmayanın sen

Sihhatler olsun

Sara o tarif seviyosan kerevizlede harika oluyor havucla da iyi oluyiii

Tamam canım denerim

sarammmm canım benim oh beee seni böyle görmek beni o kadar rahatlattıki anlatamam inan bana çok ama çok sewindim arkadaşım...yanındayız dewam et vazgeçmemenede ayrıca hayran kaldım:KK19:

tedavin hayırlı olsun caydıncım vazgeçme RABBİNE sığın yoluna dewam et,elalemde konuşsun dursun işleri bu zaten...

güzel diyet ama haşlanmış yumurtayı her gün yiyebilirsin,hem protein hemde tok tutuyor kayısı kıvamında ekmeksiz yenen bir yumurta kilo aldırmaz canım..

vazgeçmek bize yakışmaz canım beni bekleyen üç tane buz bebeğim var onlar için iyi olmalıyım güçlü olmalıyım

yumurtayı çok severim zaten kilo yazmazsa yerim valla

Kabak salatasi
4 ortaboy kabagi iyice yika kabuğuyla rendele teflon tavada hic birşey koymadan Kavur suyunu birakip tekrar çekecek. Soğumaya al
Yarim bağ dereotu ince ince kiy dövülmüş ceviz iri dövülmüş . yoğurt az tuz ve iki diş sarimsak bu karisima sogimus kabagi ekle hem meze hem salata Komsum çok beğendi:D
Kabak olduğunu anlamadi bile
ya ben cevizi sade yemeyi seviyorum böyle yemeklerde ve salatalarda yiyemiyorum..ma güzele benziyor bende denerim belki,yoğurtu taşa döksen yerim:kk77:
Bu arada Komsum çok guzellesmissin dedi :D çok zayiftin iyi olmuş dedi diyetteyim diyemedim:eek::eek:
e kilo verme o zamn madem böyle güzelsin:KK59:
saçımın uclarından kestirdim,kardeşimde arayınca ıspanaklı börek yaptık çayla birlikte diye ,kuafördende anama gittim:110:
ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70:yakasına iğnelemedi başından çevirdi .

---
YEnqem dayımın eşi
cnm.
biz iki kardeşiz .dayımlar 7yıllık evli, hiç çocukları olmadı
zaten 31yaşındalardı evlendiklerinde
yengem 39undan gün aldığı zaman 3.tüp bebek şansını kaybediyormuş.
ama surekli yenqemin hormonları yüksek çıkıyor.
ankarada devlet hast.si büyük doğuma geliyor
oturdukları yer küçük Bi şehir o yüzden devamlı Ankaraya gelip gidiyor.
sabah buraya geliyo akşam evine donuyo
5saatlik yol.
o kadar zorki. Bide yol masrafları cabası
Bi sonuç alsalar neyse ama boşa gidip geliyo yazık.
bende çok gülmüştüm:KK70:

ay canım inşaallah çektiği bu zorlukların mükafatını alır yengen...
Offf butun gun uyudum aksam plmus bittim ben :KK57: nasol oldu anlamadim biraksalar uyurum hala :KK57: herifi kandirabilsemde disari yimege goturse bari fosur fosur uyumusum yaaaa o_O
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yuh mu diyeyim maaşşallah mı şaşırdım:KK57::KK57:
BaF's maşallah :nazar::nazar::nazar::KK48:

Sevinco sana da kuzum :nazar: birsürü is görmüşsin canim kek istedi ama yok Mars cikolata yiyecem.:kk77: Yaninada kola:eek:belki:KK47:
:KK11::KK11::KK11::KK11:
sıhhatler olsun:110:
Sara o tarif seviyosan kerevizlede harika oluyor havucla da iyi oluyiii
ben havuçla yapmıştım:110:ama cevizsiz:110:
Erken kalkti sohbet ettik iyiydi
iyiii:110:sende iadeyi ziyarete gidersin bir ara:110:

vazgeçmek bize yakışmaz canım beni bekleyen üç tane buz bebeğim var onlar için iyi olmalıyım güçlü olmalıyım

yumurtayı çok severim zaten kilo yazmazsa yerim valla
oyyyy o buz bebeklerini sevsinler:KK19::KK19:şu anda yanımda olsan sımsıkı sarılırdım sana wallaa...
ye canım ye ama haşlama ye,tereyağında yaparsan kilo aldırır,ama günde 1 tane haşlanmış yumurta hiç bişey yapmaz aksine faydalıdır..

bende hayatımdan bir süreliğine hamur işini pilavı makarnayı pastayı böreği çıkardım sabahlar iki dilim tam buğday ekmeği öğleler bazen bir dilim tam buğday ekmeği ama akşamlar kesinlikle ekmek yok

bol yeşillik bol salata sebze meyve ağırlıklı beslenecem sabahlar arada bir tane haşlanmış yumurta yerim belki bol bol su içecem şekeride kaldırdım hayatımdan onun yerine canım çok tatlı çekerse kuru meyve yiyecem üzüm incir kayısı gibi ama abartmadan bide yürüyüş yapacam bakalım üç ayda kaç kilo verecem

bugünkü menüm

sabah : bir dilim ekmek bir domates bir salatalık küçük bir küp şeklinde beyaz peynir 3 tane zeytin bir fincan şekersiz çay

öğle : iki dilim ekmek iki köfte büyüklüğünde et bikase yoğurt ve bi kase çorba

bu arada bir litreye yakın su içtim akşama kadar iki litre yapmak niyetindeyim

akşam yemeğimdede kuru fasulye olacak bi tabak kuru fasulye bi kase yoğurt ve salata yiyecem

nasıl diyet planım sizce kızlar eksiği fazlası varmı
cok guzel ve saglikli canim afiyet olsun

Yat yat sonra herif yimeee götürsün :63::63:
Kocisim bitanedir sagolsun aksam geliyim bakariz dedi bana mi bakicak acaba icabima mi bakacak neye bakacak bu herif :))

ayy sorma kuzum ya bizimkilerde ne var ekmekte diyip yediler onlar yidikce ben ogurdum nasil farketmediler hala inanamiyorum

Hamile olmayanın sen yok canim degilim ama haklisin olsam bu kadar uyurdum zaarr

Sihhatler olsun

Tamam canım denerim

ya ben cevizi sade yemeyi seviyorum böyle yemeklerde ve salatalarda yiyemiyorum..ma güzele benziyor bende denerim belki,yoğurtu taşa döksen yerim:kk77:

e kilo verme o zamn madem böyle güzelsin:KK59:

saçımın uclarından kestirdim,kardeşimde arayınca ıspanaklı börek yaptık çayla birlikte diye ,kuafördende anama gittim:110:

bende çok gülmüştüm:KK70:

ay canım inşaallah çektiği bu zorlukların mükafatını alır yengen...

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yuh mu diyeyim maaşşallah mı şaşırdım:KK57::KK57:

:KK11::KK11::KK11::KK11:

sıhhatler olsun:110:

ben havuçla yapmıştım:110:ama cevizsiz:110:

iyiii:110:sende iadeyi ziyarete gidersin bir ara:110:
yuh denir aslinda ama sen dimezsin ki bana oyle der misin ki ?

oyyyy o buz bebeklerini sevsinler:KK19::KK19:şu anda yanımda olsan sımsıkı sarılırdım sana wallaa...
ye canım ye ama haşlama ye,tereyağında yaparsan kilo aldırır,ama günde 1 tane haşlanmış yumurta hiç bişey yapmaz aksine faydalıdır..

Haşlama yerim canım tereyağını sevmiyorum zaten

Gerçek gibi olmasada gel sarilalim :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK74::KK74::KK74:

Back
X