Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dunden nohut yemegim kalmisti gidiyim bir bulgur pilavi yapiyimda olurya yimege goturmez herif sapalak gibi kalmiyim :kk77: oglanla eve gelirken markete girdiydik cikolata alip yidiydim yimez olaydim midem bulaniyiii igrenccc cicuklarin cok sevdigi ulker penguin midir ne zikkimsa :63:

Herif yedi bucukta geliyi kaciyom ben prtaligi duzeltip pilavi koyim beni boyle yakalamasin cok utanirim cokkkk:oops:

Hediyem hazir kek sogusun kremasini dokecem mirro nun cantasi hazir hakaninkiyafetide birde bu kadar kostururkenhakanin oodevini yaptirdim:KK53::KK53:

maşallah arkadaşıma

Seviyorum senide buz bebeklerinide

bende seni valla

ya ben cevizi sade yemeyi seviyorum böyle yemeklerde ve salatalarda yiyemiyorum..ma güzele benziyor bende denerim belki,yoğurtu taşa döksen yerim:kk77:

e kilo verme o zamn madem böyle güzelsin:KK59:

saçımın uclarından kestirdim,kardeşimde arayınca ıspanaklı börek yaptık çayla birlikte diye ,kuafördende anama gittim:110:

bende çok gülmüştüm:KK70:

ay canım inşaallah çektiği bu zorlukların mükafatını alır yengen...

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:yuh mu diyeyim maaşşallah mı şaşırdım:KK57::KK57:

:KK11::KK11::KK11::KK11:

sıhhatler olsun:110:

ben havuçla yapmıştım:110:ama cevizsiz:110:

iyiii:110:sende iadeyi ziyarete gidersin bir ara:110:

güle güle kullan saçlarını eminim çok yakışmıştır sana

işi uzarsa kalıyo el değila:110:
doktor Bi dahaki ay gel deyince niye dursun evi ocağı kocası var.:110:

:KK14:inşallah

inşallah çok beklemezler bebeklerine kavuşurlar canım

cok guzel ve saglikli canim afiyet olsun

Kocisim bitanedir sagolsun aksam geliyim bakariz dedi bana mi bakicak acaba icabima mi bakacak neye bakacak bu herif :))

ayy sorma kuzum ya bizimkilerde ne var ekmekte diyip yediler onlar yidikce ben ogurdum nasil farketmediler hala inanamiyorum

yuh denir aslinda ama sen dimezsin ki bana oyle der misin ki ?
hadi demiyeyim barii:cool:
Baso sende yazip durma sole seyler aaa her wc ye girdigimde sen aklima geliyon wc de seni hayal ediyom aaa :KK70:
nasıl hayal ediyon:KK70:
Dunden nohut yemegim kalmisti gidiyim bir bulgur pilavi yapiyimda olurya yimege goturmez herif sapalak gibi kalmiyim :kk77: oglanla eve gelirken markete girdiydik cikolata alip yidiydim yimez olaydim midem bulaniyiii igrenccc cicuklarin cok sevdigi ulker penguin midir ne zikkimsa :63:
her abur cuburu yemeyin böyle,kız bu mide bulantısı reflün varsa ondanda olabilir..
git yap bari,herif kadın uğraşmış yemek yapmış desin,sen bu gece nasıl uyucan bakalım uykunu aldın alacağın kadar:110:

midende gastrit varmı canım çikolata iyi gelmez çünkü gastrite

sevinç burda değilsin ama ben yinede sorayım evde dereotu kalmamış onun yerine nane koysam yakışırmı kabak salatasına

sevinç burda değilsin ama ben yinede sorayım evde dereotu kalmamış onun yerine nane koysam yakışırmı kabak salatasına
sevinç daha iyi bilir tabi ama bence yakışır,ayrıca ben naneyi daha çok sewiyorum..bu sefer naneli yap bidahakinede dereotuyla denersin,bizede yazarsın hangisi daha iyi olmuş diye:cool:

hadi demiyeyim barii:cool:

nasıl hayal ediyon:KK70:

her abur cuburu yemeyin böyle,kız bu mide bulantısı reflün varsa ondanda olabilir..
git yap bari,herif kadın uğraşmış yemek yapmış desin,sen bu gece nasıl uyucan bakalım uykunu aldın alacağın kadar:110:
Ne uykumu almasi kiz ayakta zor duruyom hala dun gece otururken biri geldi butun gucumu cekti sanki birden bir uyku basti yataga zor gittim sabah kalktim gecmemis aksamuzeri uyandim oglani aldim geldim hala esniyom cigeri yesek sonra yine yatsam cok tatli bi uykum var gazozuma bisey mi attilar ki :KK50::KK70:baso elinde tilefon klozete dusmemek icin yandan tutmus bi yandan direnip bi yandan tkb olarak buraya laf yetistirirken komsularda ellerindsesin kaynagini ariyip ilerdeki caddede yol calismasi var saniyorlar :KK70:

sevinç daha iyi bilir tabi ama bence yakışır,ayrıca ben naneyi daha çok sewiyorum..bu sefer naneli yap bidahakinede dereotuyla denersin,bizede yazarsın hangisi daha iyi olmuş diye:cool:

canım senin mesajını şimdi gördüm bende emin olamadığım için nane de koymadım ama çok güzel olmuştu gerçekten tam diyetlik içinde yağda yok ooooh artıkın sürekli yaparım ben bunu bigün havuçlu bigün kabaklı :D:D:D:D

Ayy sen çok yaşa nazom emi!!!:KK70::KK70::KK70:kız basosun babası deil onu diyen gelinlerinin babası gelinine çağırmış:KK70: ben yazsaydim basos,sevos,ve beydos üçlüsü benimle dalga gecerlerdi :KK70: demi Gümüşhane'li:KK70:

Offff seviyom sizi benim sonum ne olacak böyle yaaaa:KK48: koltuguma sıkı sıkı tutundum, ama çekip kaldırmaya çalışıyolar beni:110:

ben başağın gelinleri sandımdı yanlışlıkla yazdı sandımdı :110::110::110:

Nazom

gercekdende salgam icmedinmi HEC? :KK57:
Bende severim ama kola kadar deel:110:

hayır hiç içmedim bizim oralarda şalgam pek bilinmediğinden heralde alışkanlık yok bende merak edip içmemişim
aynen yaaa:KK70::KK70:Nazom deroşla mı yattın bu gece:KK70:

:110::110::110:

inşaallah canım inşaallahhh:KK19:

he doğru söylüyon canımın gıymatını hiç bilmedim ben zati,kadın tutmuşum oturaydım ya bir güzel yookk olurmu bende dönecem onunla:KK45:
ay hüsne de gerçekten ne soğan yiyor am çubuk kraker gibi:-)

kız gelinin babası kendi gelinlerine demiş bebeğim diye:-)

gezgincii yine çicuku huzursuz edecen:110:

heee yokkk:110:

ewet kullandım:KK17:

aaa nazo hiç şalgam içmemişmi gözümden kaçmış görmemişim:KK16:
nazocum bu harika lezzeti tatmalısın tabbii güzel şalgamı bulursan,kız derin sen o pis kolayı içmeye dewam et,çicuk kafein bağımlısı olacak senin yüzünden:110:

heeee:110:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

deroş bulaşıcı bir şeyyy:KK70::KK70::KK70:

kızlar bu arada ilk kez karnıyarığı patlıcanları fırçayla yağlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde fırınladım çok harika oldu ben ya yağda kzartıyodum yada suda haşlıyodum ama böyle çok lezzetli oldu bundan sonra böyle yaparım

bende bu şekilde yapıyorum boşuna kızartmakala uğraşıyormuşum önceden

valla bende bilemiyorum genç bir adam bu kadar zaman ihmal edilirse nolur:KK17:

yine kızartıyosun ama dimi.
haşlıyomusun yoksa

arkana bakmadan dön evine mazallah:KK55:ne olur ne olmaz

yok canım haşlamıyorum patlıcanları yıkıyorum kağıt havluyla kuruluyorum karnıyarıklık olarak hazırlayıp bi kase biraz sıvı yağ koyuyorum bir fırça yardımıyla patlıcanların her yerine yağ sürüyorum sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serip patlıcanları diziyorum fırını ısıtıp tepsiyi fırına sürüyoru 10 -15 dakika sonra patlıcanlar kıymalı içle dolmaya hazır hale geliyo yağı fırçayla sürdüğün için çok yağ çekmemiş oluyo oysa kızartsan bayağı yağ çeker inşallah anlatabilmişimdir

bende elimle sürüyorum yağı, fırçada iyi fikirmiş ama benim fırçam yok eskidi diye atmıştım

Yürüyüşe çıktık oğlumla dönüştede markete uğradım..... biraz alışveriş yaptım. Eve geldik şimdi uzaniyom yorulmuşum... :110:

oooh iyi yapmışsın canım

bizde yürüdük geldik eşimle çok iyi geldi yürüyüşe giderken midem ağrıyodu gelirken geçti yürümek iyi geldi yani

Back
X