Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayır hiç içmedim bizim oralarda şalgam pek bilinmediğinden heralde alışkanlık yok bende merak edip içmemişim

:110::110::110:

bende bu şekilde yapıyorum boşuna kızartmakala uğraşıyormuşum önceden

arkana bakmadan dön evine mazallah:KK55:ne olur ne olmaz

bende elimle sürüyorum yağı, fırçada iyi fikirmiş ama benim fırçam yok eskidi diye atmıştım

ama içmelisin şalgam suyunu eminim çok seveceksin

elinle sür canım nolurki hem el lezzeti denen bişey var o yüzden bazı uzmanlar yemek yaparken eldiven kullanmayın diyor

Ben içerim canim diğer çok bilmisler sevmiyo:KK48: tesekkurler sana kiyamam:KK50:Ben alirim:KK60:

çok bilmişlerden biride benim:110:

Nazo da hem kendini görünmez yapmis bide bana trip attiydi :110:

farketmemişiz:110:

heeee beydoşla deroş sevmiyodu dimi

du ben sana çay getiremEki Görüntüle 1297969 yanınada kek Eki Görüntüle 1297970

bende sallama çay sevmem meyva çayları hariç:KK50:

Allah muhabbetinizi artirsin iyi kaynatmissiniz okudum ama yazamadim iki gundur kafami kasiyacak vaktim yok evdede esimin kardesi var misafir yatili... Sara cim yazamadim cok sevindim insallah 9 ay sonra kucaginda olur miniklerin:nazar: basaks canim kolay gelsin sizin islerdezor isler simdi git gel kiz aal.ak kolay degil tabi..lavanta kokulum sevincom derin nazemir ne yazacagimi bilemedim iki gundur yazmadim ya motor sogumus :KK48:

evet ya insan ara verince ne yazacağınıda bilemiyor ben gibi geçmişe bakıp cevap veriyosun ama konunun üstündende günler geçince bi anlamı kalmıyor cevabın

Kızlar aklıma gelmişken sizinle bişi paylaşmak istiyorum
zor Bi durumda kaldığınızda
şu duayı söyleyin
"lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiin".
bu ne büyük Bi duadır Yarabbim
insan ferahlıyor rahatlıyor:KK68:

inancı olmayan insanlar nasıl yaşıyor
şaşıyorum, içlerindeki sıkıntı nasıl gidiyor, neye sığınıyorlar???
:KK12:çok yazık

:KK52::KK52::KK52:

Kaynanamin komsusu mama sandalyesini atiyormus isi bitti diye oda almus bize verdi saka gibi 250 TL ilk sandalyelerden koy vitrine sat:KK67: isi bitti at cöpe:KK57::KK57:

ben böyle insanlara şaşıyorum gerçekten insan bi sorar ihtiyacı olan varmı diye:KK51:
ama neyseki miracın işine yaramış:KK46:
bende hiç sevmedim,o ne öyle:63:

doğulu derken nereli kız o_O

hayırlı olsun miraç beyeeee:KK68:

hee ben sewmem:63:

evet ben sevmiyom mecbur kalmazsam hiç içmem sallamayı,birde başak sevmiyodu sanırsam..deroş çaydanlığını sarartmamak için sallama içiyor peh:63:

:-):-):-):-):-):-):-)

çok haklısın canım:KK19:sağol dua için okudum bile..

bende sevmem ama mecbur olunca içerim o başka

elinle sür canım nolurki hem el lezzeti denen bişey var o yüzden bazı uzmanlar yemek yaparken eldiven kullanmayın diyor

inşallah en kısa zamanda deniyecem merak ettim

evet bilmeden sağlıklı bişey yapıyomuşum
ben kaçar eşim geldi bu arada dünde kaçma yıldönümümdü 17 sene bitti hey gidi hey:KK51:

ben başağın gelinleri sandımdı yanlışlıkla yazdı sandımdı :110::110::110:
yerim senin suratini. Ama suratıni eskitme sevos ve beydos böyle şeyleri herzaman yapiyiiii:))) hiç surat asmiyiler sadece kıyameti kopariyorlar

oooh iyi yapmışsın canım

bizde yürüdük geldik eşimle çok iyi geldi yürüyüşe giderken midem ağrıyodu gelirken geçti yürümek iyi geldi yani
yürümek ilaçtır çok severim yürümeyi

bende deniycem

inşallah en kısa zamanda deniyecem merak ettim

evet bilmeden sağlıklı bişey yapıyomuşum
ben kaçar eşim geldi bu arada dünde kaçma yıldönümümdü 17 sene bitti hey gidi hey:KK51:
daha nice 17 senelere inşallah canim mutlulukla huzurla bebeklerinizle.

Hee ama net bise demedi
Herifide kesin suriyeliler kapmistir:KK30:
:110:

artık gitsin oda ewine eli bir çift bu kadar ayrı kalmamalı,birde gencecikler..

aile uzaktaysa tabikiii gidip kalmak zorunda,ama bu kadar boş bırakmak olmaz..benim eşimde öyledir yatılı kalmamı pek istemez ama bende uzakta olsam gider kalırdım...

Bende kaliyom ama haftalarca değil:110:

tabiki kalma haftalarca,başakında artık ewe dönmesinin zamanı geldi bence..
sevinç,bilmiyorum acayipmi ama ben eşim yatağa girmeden uykum gelmiyor mesela iş için ir iki günlüğüne gittiği zaman bile uyuyamıyorum sabaha kadar,eşimde öyle olduğunu söylüyor...
kızlar haklısınızda bişi diyimmi
hiç gitmek istemiyorum oraya
sadece eşim olduğu için qitme qereqi hissediyorum onun dışında hiç evimmiş qibi qelmiyor.
evet kocamı bu kadar yalnız bırakmak istemiyorum ama
ama işte

Cigerciye gidemedik nohut pilav salata cacik yidik evde kocis dedi yarin gunduz gotureyim hem giderken gozumuz gore gore gidelim yeni yerler girelim dedi kandirdi beni zaarr eyi dedim bende tam son odayi duzeltiyodum geldi yetisti neysem ki evi gormedi oyle :KK70:cok uyumusum uyumaktan gozlerim sismis :KK57: 1 gun yattim iyiki camasir sepeti kabarmis hemen banyoya girinxe gozume batti evhanimi demek amele demek evhanimlarina maas baglanmali bence :KK51:bide hem calisip hem eve yetisenler var ki aslinda oyle daha kolay mi acaba cunku ozaman yardimcin oluyor mutlaka herifte hanim calisiyor diye ona gore davraniyor sadece ev hanimi olmak en zoru hadi bu mevzuyu derinlestirelim hanimlar calisan bayan mi ev hanimi olmak mi daha zor?

Mesela ben calisirken gec gelecegim gunler yimegi herif yapardi sonra camasir utu yardim ederdi simdi yok bide evde surekli toplayan var diye cok dagitip hec dikkat edilmiyo bence ablam senelerce calisti cocuklarina babaannesi anneannesi buyuttu calisiyo diye herkes yardim ediyidi :110:sorsan hayat calisanlara zor :63:

kadın bir nefes al:KK17: ne götürmeye karar verdin:cool:
Kekim super otesiydi cnm komposto tkm goturdum kaliteliydi
[QUOTE="sara_28, post: 37756455, membedenemelisiniz sevinç burda değilsin ama ben yinede sorayım evde dereotu kalmamış onun yerine nane koysam yakışırmı kabak salatasına[/QUOTE] nanede olur ama dereotlu denemelisin harika oluyo

Heee bencede :110::110:

Mesela ben calisirken gec gelecegim gunler yimegi herif yapardi sonra camasir utu yardim ederdi simdi yok bide evde surekli toplayan var diye cok dagitip hec dikkat edilmiyo bence ablam senelerce calisti cocuklarina babaannesi anneannesi buyuttu calisiyo diye herkes yardim ediyidi :110:sorsan hayat calisanlara zor :63:

Esela dikkat ediyorum komsu bile apartmanda calisan bayan varsa pek rahatsiz etmiyi calisiyo zaten bize ayiracak vakti yok diye dusunuyolar heralde bi mevzu olsa ilk laf o calisiyi ee biz ne ediyoz eli bos gonlu hossuz yaa :110:

[QUOtüm gün uyuyon "bafs32, post: 37761277, member: 448238"]Esela dikkat ediyorum komsu bile apartmanda calisan bayan varsa pek rahatsiz etmiyi calisiyo zaten bize ayiracak vakti yok diye dusunuyolar heralde bi mevzu olsa ilk laf o calisiyi ee biz ne ediyoz eli bos gonlu hossuz yaa :110:[/QUOTE]
Sen tum gun uyuyon :63:

Bir
[QUOtüm gün uyuyon "bafs32, post: 37761277, member: 448238"]Esela dikkat ediyorum komsu bile apartmanda calisan bayan varsa pek rahatsiz etmiyi calisiyo zaten bize ayiracak vakti yok diye dusunuyolar heralde bi mevzu olsa ilk laf o calisiyi ee biz ne ediyoz eli bos gonlu hossuz yaa :110:
Sen tum gun uyuyon :63:[/QUOTE]
Hee 12 senelik ev karisiyem ilk defa uyumusem:110: sende dene :63:

Back
X