Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokkkkderin_35 .!.:Heee ilk kutlayan biz olduk sayende...
Wc'den mi yazdın mesaji konsantrasyon bozukluğu olmuş![]()
Ben büyüdükçe düzene girer diyodum ama daha önceleri daha az sorunluydu uykusuOfff miracta cçok kalkiyi
GitmezBelki orayi kiraya verip ustunede 3-5 kuruş koyup başka yerde otururlar ama bilmiim herif gidermi
Anaaa ne tesadüf.. ona da hayırlı mutlu sağlıklı yıllar olsun inşallahÜstelik hayirsiz vefasiz pasa karisinin jelibonuda 14 kasimda doğdu ydu: 110:
Onuda biliyik inada hayirli yaslar
Normal cocuklar oyle bizimkiler cinssçocuklar öyle post: 37763063 .!.:Ben büyüdükçe düzene girer diyodum ama daha önceleri daha az sorunluydu uykusu![]()
29 haftalikti kocaman oldu maasallahAnaaa ne tesadüf.. ona da hayırlı mutlu sağlıklı yıllar olsun inşallah
Çok erken dogduydu dimi kaç haftalikdi giii
Gerci karısina çok düşkün erkekler goruyom yapiyorlar ama başak in kocasi ona ne kadar düşkün bilememBelki orayi kiraya verip ustunede 3-5 kuruş koyup başka yerde otururlar ama bilmiim herif gidermi
Maşallah face de görmüştüm çok tatlı yakisikli bir cicuk29 haftalikti kocaman oldu maasallah
hepiniz evhanımı olduğunuz için çalışan bayanların işinin daha zor olduğu mesajımı görmezden geldiniz dimi![]()
Bana da eşim aynı evde yasayalim annemler le dedi evlenmeden önce ama kabul etmedim. Uzak olmamiza rağmen kotu oldum yakın olsaydım nasıl olurdum acepBen kaynosgille 2.5 sene yan dairede oturdum burnundan geldi sizde birseye karismiyolar
Evi tutmuşlar boyaniyor herif korkudan bana diyememis bana soran bile olmadiydi çok sabrettim ben kazandim![]()
Oğlan uyuyunca bende uyudum yeni kalktımİnsan cikiyom der![]()