Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

derin_35 .!.:
Bana da eşim aynı evde yasayalim annemler le dedi evlenmeden önce ama kabul etmedim. Uzak olmamiza rağmen kotu oldum yakın olsaydım nasıl olurdum acep
Bende duyunca cilgina dondum insani atiyirdum teyzem zor ikna ettirdi:63: o zaman göz daği verseydim bunlari yapamazlardi neyse geldi geçti simdi çok mutluyum:21:

hepiniz evhanımı olduğunuz için çalışan bayanların işinin daha zor olduğu mesajımı görmezden geldiniz dimi :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Yok datlum gercekten gormedim befikrimiz olsun siyodum eskiden hemde hastanede calismak zor bilirim zaten sirf muhabbet olsun diye yazdim du bo gecmise donup bakiyim herkes yazsin ki her halimiz hakkinda fikrimiz olsun yas ilerledikce anladim ki zaten basli basi a kadin olmak zor

Ne uykumu almasi kiz ayakta zor duruyom hala dun gece otururken biri geldi butun gucumu cekti sanki birden bir uyku basti yataga zor gittim sabah kalktim gecmemis aksamuzeri uyandim oglani aldim geldim hala esniyom cigeri yesek sonra yine yatsam cok tatli bi uykum var gazozuma bisey mi attilar ki :KK50::KK70:baso elinde tilefon klozete dusmemek icin yandan tutmus bi yandan direnip bi yandan tkb olarak buraya laf yetistirirken komsularda ellerindsesin kaynagini ariyip ilerdeki caddede yol calismasi var saniyorlar :KK70:
:-):-):-):-):-)
Geçmişe bakmadim :110:
bak:110:
canım senin mesajını şimdi gördüm bende emin olamadığım için nane de koymadım ama çok güzel olmuştu gerçekten tam diyetlik içinde yağda yok ooooh artıkın sürekli yaparım ben bunu bigün havuçlu bigün kabaklı :D:D:D:D
eline sağlık canım afiyet olsun:KK19:
:110:

kızlar haklısınızda bişi diyimmi
hiç gitmek istemiyorum oraya
sadece eşim olduğu için qitme qereqi hissediyorum onun dışında hiç evimmiş qibi qelmiyor.
evet kocamı bu kadar yalnız bırakmak istemiyorum ama
ama işte
aması nı falan anlıyorum sen kaynangilin yüzünden gitmek istemiyorsun ama kocanın ne günahı var,artık dönme zamanın geldi:KK16:
Cigerciye gidemedik nohut pilav salata cacik yidik evde kocis dedi yarin gunduz gotureyim hem giderken gozumuz gore gore gidelim yeni yerler girelim dedi kandirdi beni zaarr eyi dedim bende tam son odayi duzeltiyodum geldi yetisti neysem ki evi gormedi oyle :KK70:cok uyumusum uyumaktan gozlerim sismis :KK57: 1 gun yattim iyiki camasir sepeti kabarmis hemen banyoya girinxe gozume batti evhanimi demek amele demek evhanimlarina maas baglanmali bence :KK51:bide hem calisip hem eve yetisenler var ki aslinda oyle daha kolay mi acaba cunku ozaman yardimcin oluyor mutlaka herifte hanim calisiyor diye ona gore davraniyor sadece ev hanimi olmak en zoru hadi bu mevzuyu derinlestirelim hanimlar calisan bayan mi ev hanimi olmak mi daha zor?
bence ev hanımlığı daha zor,keşke bende elimde olsaydıda okuyup bir kariyer sahibi olsaydım çok istiyordum..her yerde ve her toplumda bence daha vasıflısın:KK51:
Pertim cikti ben uyuyom msjida WC yaziyom :63:
ne yaparken yazdın:eek:

hepiniz evhanımı olduğunuz için çalışan bayanların işinin daha zor olduğu mesajımı görmezden geldiniz dimi :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Olurmu çalışan insaninda işi zor. Başkasının yanında çalışmak kolay değil.
Çalışma hayatında da oldum o zamanlar bende sinir oluYurdum eltimler diyorduki calismakda ne var zor olan ev hanımliği ve çocuk. Hayır derdim çalışmak çok zor. Neyse şimdi ikisinide yaşamış biri olarak çalışmak mi ev hanımligi-çocuk bakmak mi deseler. Yok arkadaş ben ise gideyim daha iyi derim düşün o da yorucu olmasına rağmen. Ama çocuk insanı daha başka yoruyor. Mahvediyor. Tabiki çok güzel bi duygu Allahım nasip edince sende yaşayacaksın ozaman söylersin. O farklı bişey çok güzel ama çok yorucu. Ben anneleri anne oldukdan sonra anladım. Ne kadar yorucu bir görevi olduğunu önce bilmiyordum.

:KK1:
Yarin egemizin dogum gunu :KK9::KK9:
Kutlama varmi kadin babasindan ayirdin masus yaptin :KK35:

Emiyimi hayla:110:
he kutlamayı burda yapacıık .
kutlamadan sonra yolculuk.
emmeyi kestik çokkkk şukurrr 2hafta falan oldu

Bi cocuk gece 20 defa kalkarmi uykusundan çok şükür rahatsız falan değil öylesine kalkarmi? Bütün gece uyutmadi. Şuanda da sabahın 5'I biz çizgi film izliyos...

Zombi gibi dolaşırim artık bütün gün:KK53:
ayyy çok zor beee pofff

IyI ki doğdun Egecik
Mutlu sağlıklı yıllar olsun inşallah.
Ailesi ile birlikte ve kardesleriyle tabikide...
Başak sana da gözünaydın canim oglani büyüttün. Bak. Artık kardes çalışmalarına başla tembellik etme..
tşk ederim cnm sağolasın.

abovvv kardeş duşunnuyom
hele okula başlasın

Kiz derosss bugün ayin 14 du saniyom ben ege 14 kasimda dogduydu yani yarin cnm
Ama olsun biz bugünden kutlayak :D
sen zaten
yarın egenin doğum günü yazmışın

Hepimiz mecbur kalıyoruz hayatım birçok şeye. Kocan biraz zor ayrılır ordan ben sana diyim. Istersen kendini paralaa. :110: Bence sen alışmaya çalışsan daha kolay olacak senin için hayat:KK14: gerçi bu kez senin psikolojini etkilemiş o da zor olsada.. en azından Kocanın çalışmasını beklemek den çok daha kolay olur.. Üstelik tasinirsaniz Adam kira ödeyecek başka yere giderse oyle değilmi? bu zor hayat koşullarında hangi erkek bunu isterki. Hele ailesinede bu kadar bağlıyken.
ailesine hiç bağlı değil cnm Allahtan
onlar yüzünden hep huzursuz oluyoruz oda biliyor..
ordan gidersek gidebileceğimiz tek yer annemlere yakın bir yer.
annemlere yakın olduğu için bende çalışıcam.
zaten biz bu kararı alana kadar ege okula başlar. Annemde okuldan gelince Egeyle ilgilenir.
kira odiycez ama ben çalıştığım için daha karlı olcaz.
biz ist. Oturduğumz surece ben hiç çalışamıycam. Egeye bakacak kimse yok.
eşimede mantıklı geliyor bu fikir.
bakalım inşallah

Heee ilk kutlayan biz olduk sayende...:110:
Wc'den mi yazdın mesaji konsantrasyon bozukluğu olmuş :KK70::KK70:
hahayytt
Belki orayi kiraya verip ustunede 3-5 kuruş koyup başka yerde otururlar ama bilmiim herif gidermi
yok kiraya veremek kapatıp gideriz.
bizim oralara toki moki gelecek
satılcak oralar.
yani önünde sonunda satıcaz orayı
biz erken çıkmış oluruz inşallah
azimle işeyen taşı delermiş sevo
azimle işiycem

Gerci karısina çok düşkün erkekler goruyom yapiyorlar ama başak in kocasi ona ne kadar düşkün bilemem
:63:doğru benm herif o duşkunlerden değil ama aklına yatanı yapar
bakakta gorek

aaaaa ben görmemişim gerçekten ama şunu söylemek istiyorum.
ev hanımı olan kadın küçük çocukluysa işi
çalışandan daha zor
ama kuçuk çocuğu yoksa işi çalışana göre kolay.:KK48:

Çocuğun "basaküçükpost: 37765067, member: 309493"]aaaaa ben görmemişim gerçekten ama şunu söylemek istiyorum.
ev hanımı olan kadın küçük çocukluysa işi
çalışandan daha zor
ama kuçuk çocuğu yoksa işi çalışana göre kolay.:KK48:[/QUOTE]
Cocugun biri kucuk biride okuyorsa:eek:

:KK70:

daha ötesini :KK70:merak ettim şindik
abowwwww neler ,neler:KK70:
ben çalışıyorum canım ama eşim ne yemeğe ne ütüye ne çamaşıra yardım eder çünkü anlamaz bide ben kendi işimi kendim yapmayı seviyorum bu yüzden hem evimi temizler yemeğimi yapar çamaşırı bulaşığı hallederim her evhanımı gibi hemde gündüz işe giderim iş yerindeki işlerimi hallederim yani sizin yaptığınızın üstüne bide bütün gün iş yerinde çalışıyoruz yetmiyor misafir ağırlıyorum zaman zaman hemde yemekli çayın yanınada pasta börekli öyle temizliğe falan yardımcıda çağırmıyorum şimdi söyle bakalım hangimizin işi daha zor :KK39::KK39::KK39:
senin işinde zor canım,ama inan bana böyle daha iyisin bence ..ev kadınlığı zor zenaat,birde çocuklularsa daha zor..bence ev kadınlığı en ağır ve zor bir meslek...keşke emeklilikleri olsa ama yok:KK14:
maşallah :nazar:daha iyi olursun
inşallah

aynen yaa sevooooo
wcde msjmı yazılır yahuuu
hele bide sen konuşarak yazıyon
wcde biri duysa seni ne der:KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:ay yine bişey yazacaktım ama olmazzzz:KK70::KK70:
Üstelik hayirsiz vefasiz pasa karisinin jelibonuda 14 kasimda doğdu ydu: 110:
Onuda biliyik inada hayirli yaslar
ben jelibonu kutluyom iyiki doğmuş,anasını deel:63:
Ben kaynosgille 2.5 sene yan dairede oturdum burnundan geldi sizde birseye karismiyolar:63:
Evi tutmuşlar boyaniyor herif korkudan bana diyememis bana soran bile olmadiydi çok sabrettim ben kazandim:D
bende 2 yıl üst katlarında oturdum gencecik yaşımda nelr yaşamıştım sinir hastası etmişlerdi beni:KK14:

NAZOMMMM kaçma yıldönümünüz kutlu olsun daha nice mutlu yıllara,sizde yıldönümleri bol desene...

özel değilse niye kaçmıştınız aileler mi istemedi,yazmak istemezsen saygım sonsuz:KK52:

[QUOçok objektifin:63:post: 37765191, member: 293429"]Herkes kendi bulundugu durumun zor olduğunu düşünüyoo HEC objektif değilsiniz:63:[/QUOTE]
Sen cok objektifsin:63:

Sevinç kizzzz sana dün aksam yazmıştım ama görmedin zaar HEC hoş deel:110:

Kaderimin yazıldığı günu izledim demiştim ama görmedin :63:

BAŞAK egenin doğumgünüde şimdiden kutlu olsun canım,daha nice uzuuunnnn sağlıklı ve mutlu yıllar yaşasın sizlerle birlikte:nazar::nazar::nazar:

Back
X