Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[QUODeroşyapmazeydagli, post: 37765599, member: 306680"]ay kırıldınmı deroş,sende söyle canım ben sadece takıldım sana afedersin kırıldıysan..yani bunu herkes herkese söylüyor kötü bir maksatla asla söylemedim....bak şimdi çok üzüldüm..[/QUOTE]
Yok deros yapmaz oyle:KK48::KK48: oda sana takildi bence

[QUOTE="sevinc007, post: 37765648,
Yok deros yapmaz oyle:KK48::KK48: oda sana takildi bence[/QUOTE]
Heee bak bildi :-)

derin_tansiyonunu 65727 .!.:
:-):-) hee en guzel sensin:KK23: siskosar:cool:
Sevinç elim ayağım çok şişti sende olmusmuydu bana mı öyle geliyo..
Preeklempsiadan korkuyom[/QUOTE]
Allah korusun tansiyonunu kontrol et o alarm veriyo bende olmadi
Hem kurcala bakim daha neler cikaracan:KK12:

Sevinç elim ayağım çok şişti sende olmusmuydu bana mı öyle geliyo..
Preeklempsiadan korkuyom
Hem kurcala bakim daha neler cikaracan:KK12:[/QUOTE]
Bilmiyorum evhammi yapıyorum bugün tansiyon aleti alicam

derin_geçerse t: 37765804 .!.:
Hem kurcala bakim daha neler cikaracan:KK12:
Bilmiyorum evhammi yapıyorum bugün tansiyon aleti alicam[/QUOTE]
Tansiyon 15 i gecerse kork yoksa yok:110:

:KK70: :KK70::KK70:
Bana da eşim aynı evde yasayalim annemler le dedi evlenmeden önce ama kabul etmedim. Uzak olmamiza rağmen kotu oldum yakın olsaydım nasıl olurdum acep

aynen benim eşimde öyle istiyodu ama kabul etmedim beraber yaşasak ben çoktan ya ölmüştüm ya akıl hastanesindeydim

Yok datlum gercekten gormedim befikrimiz olsun siyodum eskiden hemde hastanede calismak zor bilirim zaten sirf muhabbet olsun diye yazdim du bo gecmise donup bakiyim herkes yazsin ki her halimiz hakkinda fikrimiz olsun yas ilerledikce anladim ki zaten basli basi a kadin olmak zor

aynen canım kadın olmak zor bunu bende hep söylerim

he kız gel böön kasap sucuğuda var sewersen çoookkk uzun zamandır sucuk yemiyordum,ama bu el yapımı sağlıklı yiyebilirsin,çayda ne güzel almış demini hadi gel:KK19:

bende çok severim ama şimdi diyetteyim

Olurmu çalışan insaninda işi zor. Başkasının yanında çalışmak kolay değil.
Çalışma hayatında da oldum o zamanlar bende sinir oluYurdum eltimler diyorduki calismakda ne var zor olan ev hanımliği ve çocuk. Hayır derdim çalışmak çok zor. Neyse şimdi ikisinide yaşamış biri olarak çalışmak mi ev hanımligi-çocuk bakmak mi deseler. Yok arkadaş ben ise gideyim daha iyi derim düşün o da yorucu olmasına rağmen. Ama çocuk insanı daha başka yoruyor. Mahvediyor. Tabiki çok güzel bi duygu Allahım nasip edince sende yaşayacaksın ozaman söylersin. O farklı bişey çok güzel ama çok yorucu. Ben anneleri anne oldukdan sonra anladım. Ne kadar yorucu bir görevi olduğunu önce bilmiyordum.

haklısın canım her ikiside zor herkesin işi kendine zor ama çalışan kadın hem dışarıda çalışıyo hem evde hemde çocuklarına annelik yapıyo bu açıdan bakarsan bizim işimiz daha zor ama bu göreceli tabiii

Benim ki hazir ama bilmiyom buyur etcemmi yedikten sonra butun gun uyuyom ben sen simdi kalkmazsin hemen belki butun gun uykum kacmasin:KK70:

ayyyyy bu çok güzeldi :KK70: :KK70::KK70:

:KK1:he kutlamayı burda yapacıık .
kutlamadan sonra yolculuk.
emmeyi kestik çokkkk şukurrr 2hafta falan oldu

ayyy çok zor beee pofff

tşk ederim cnm sağolasın.

abovvv kardeş duşunnuyom
hele okula başlasın

sen zaten
yarın egenin doğum günü yazmışın

ailesine hiç bağlı değil cnm Allahtan
onlar yüzünden hep huzursuz oluyoruz oda biliyor..
ordan gidersek gidebileceğimiz tek yer annemlere yakın bir yer.
annemlere yakın olduğu için bende çalışıcam.
zaten biz bu kararı alana kadar ege okula başlar. Annemde okuldan gelince Egeyle ilgilenir.
kira odiycez ama ben çalıştığım için daha karlı olcaz.
biz ist. Oturduğumz surece ben hiç çalışamıycam. Egeye bakacak kimse yok.
eşimede mantıklı geliyor bu fikir.
bakalım inşallah

hahayytt
yok kiraya veremek kapatıp gideriz.
bizim oralara toki moki gelecek
satılcak oralar.
yani önünde sonunda satıcaz orayı
biz erken çıkmış oluruz inşallah
azimle işeyen taşı delermiş sevo
azimle işiycem

:63:doğru benm herif o duşkunlerden değil ama aklına yatanı yapar
bakakta gorek

egenin doğum günü şimdiden kutlu olsun canım Allah sağlıklı huzurlu mutlu ve bereketli bir ömür versin

eşin ailesine düşkün değilmiş bu konuda şanslısın

aaaaa ben görmemişim gerçekten ama şunu söylemek istiyorum.
ev hanımı olan kadın küçük çocukluysa işi
çalışandan daha zor
ama kuçuk çocuğu yoksa işi çalışana göre kolay.:KK48:

yanılıyosun başakçım evhanımlığı tabiki en ağır meslek gurubundan ama inan her çalışanda prensesler gibi yaşamıyo hem iş kadını hem ev kadını hem anne olunca sen söyle kimin işi daha zor

aman neyse canım bu konu böyle uzar gider uzatmamak lazım

abowwwww neler ,neler:KK70:

senin işinde zor canım,ama inan bana böyle daha iyisin bence ..ev kadınlığı zor zenaat,birde çocuklularsa daha zor..bence ev kadınlığı en ağır ve zor bir meslek...keşke emeklilikleri olsa ama yok:KK14:

:KK70::KK70::KK70:ay yine bişey yazacaktım ama olmazzzz:KK70::KK70:

ben jelibonu kutluyom iyiki doğmuş,anasını deel:63:

bende 2 yıl üst katlarında oturdum gencecik yaşımda nelr yaşamıştım sinir hastası etmişlerdi beni:KK14:

seni çok iyi anlıyorum

Herkes kendi bulundugu durumun zor olduğunu düşünüyoo HEC objektif değilsiniz:63:

canım benim beni bir sen anlıyosun

Seninde var ama ben kimseye soylemiyim kimseyi kırmak istemiyim:110:

kıyamam :KK19: :KK19:

Burda birbirmize kırılmak yok hepimiz birbirimizin iyi niyetini çoktan anladik.

aynen :KK39::KK39::KK39:

kızlar ya dün sarımsaklı yoğurt yaparken küçük bir parça sarımsağı çiğden yedim o mu dokundu mideme bilmiyorum ama sabahtan beri beni perişan etti çok ağrıyo batıyo halsiz düştüm midemin yüzünden

kızlar ya dün sarımsaklı yoğurt yaparken küçük bir parça sarımsağı çiğden yedim o mu dokundu mideme bilmiyorum ama sabahtan beri beni perişan etti çok ağrıyo batıyo halsiz düştüm midemin yüzünden
Sarimsak ve sogan cifsen banada cok dokunur canim gecmis olsun

Back
X