Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nice senelere canım Allah mutluluğunuzu daim etsin bir çocukla hatta çocuklarla taçlandırsın arkadaşım

amiiinnnnnnnn

yerim senin suratini. Ama suratıni eskitme sevos ve beydos böyle şeyleri herzaman yapiyiiii:))) hiç surat asmiyiler sadece kıyameti kopariyorlar

yürümek ilaçtır çok severim yürümeyi

bende deniycem

daha nice 17 senelere inşallah canim mutlulukla huzurla bebeklerinizle.

amiiiiinnnnnn

Cigerciye gidemedik nohut pilav salata cacik yidik evde kocis dedi yarin gunduz gotureyim hem giderken gozumuz gore gore gidelim yeni yerler girelim dedi kandirdi beni zaarr eyi dedim bende tam son odayi duzeltiyodum geldi yetisti neysem ki evi gormedi oyle :KK70:cok uyumusum uyumaktan gozlerim sismis :KK57: 1 gun yattim iyiki camasir sepeti kabarmis hemen banyoya girinxe gozume batti evhanimi demek amele demek evhanimlarina maas baglanmali bence :KK51:bide hem calisip hem eve yetisenler var ki aslinda oyle daha kolay mi acaba cunku ozaman yardimcin oluyor mutlaka herifte hanim calisiyor diye ona gore davraniyor sadece ev hanimi olmak en zoru hadi bu mevzuyu derinlestirelim hanimlar calisan bayan mi ev hanimi olmak mi daha zor?

bence bekarlıkta çalışmak kolay evlilikte zor diyorum ben hele bide çocuk varsa yardım edenide yoksa daha zor

Mesela ben calisirken gec gelecegim gunler yimegi herif yapardi sonra camasir utu yardim ederdi simdi yok bide evde surekli toplayan var diye cok dagitip hec dikkat edilmiyo bence ablam senelerce calisti cocuklarina babaannesi anneannesi buyuttu calisiyo diye herkes yardim ediyidi :110:sorsan hayat calisanlara zor :63:

yardım edene kolay bide hiç yardımcısı olmayanlar ne yapsın

Nazo evlilik yildonumun kutlu olsun cnm nice senelere çorlu çocuklu

sağol canım amiiiiiiinnnnn:KK60:

Esela dikkat ediyorum komsu bile apartmanda calisan bayan varsa pek rahatsiz etmiyi calisiyo zaten bize ayiracak vakti yok diye dusunuyolar heralde bi mevzu olsa ilk laf o calisiyi ee biz ne ediyoz eli bos gonlu hossuz yaa :110:

bende ozaman çaışıyorsa banamı çalışıyor diyorum hani apartman temizli gibi olaylarda
ama onun dışında rahatsız etmem

nazonun evlilik yıldönümü değil gördüğünü okuyamayanşar

nazocum kaçma yıldönümünuz kutlu olsun
nice mutlu senelere

sağol canım
olsun canım kaçmamız demek kavuşmamız demek kavuşmak demek evlilik demek:KK66:

ben çalışıyorum canım ama eşim ne yemeğe ne ütüye ne çamaşıra yardım eder çünkü anlamaz bide ben kendi işimi kendim yapmayı seviyorum bu yüzden hem evimi temizler yemeğimi yapar çamaşırı bulaşığı hallederim her evhanımı gibi hemde gündüz işe giderim iş yerindeki işlerimi hallederim yani sizin yaptığınızın üstüne bide bütün gün iş yerinde çalışıyoruz yetmiyor misafir ağırlıyorum zaman zaman hemde yemekli çayın yanınada pasta börekli öyle temizliğe falan yardımcıda çağırmıyorum şimdi söyle bakalım hangimizin işi daha zor :KK39::KK39::KK39:

çalışsam eşim yardım eder ama ben onun yaptığı işi içime sindiremem kendim yapmayı tercih ederim
ve ben çalışsam eve gelir işimi halledip yatıp uyurum heralde
bide misafir ağırlamak anca rüyamda olur seni takdir ediyorum bu konuda:KK52:

senin durumun psikolog sevinç çözsun ben ÇÖZEMEDİM.:110: Sevincim ne diyon canim bu hususta?:110:

:KK70::KK70::KK70::KK70: Kız evlilik yıldönümü deel kaçma yıldönümü diyo kadın kaç saattir:KK70::KK70:tuvalette yazarsan mesajını böyle konuya vakif olamazsın :KK70::KK70:
:-)katılıyorum sana canim
Ev hanimi olmak zor zanaat
Allah yardımcımız olsun
:confused:

olsun canım önemli olan sevenlerin kavuşması kelimelere takılmayalım:KK48:

Kaderimin yazıldığı günü izledim internetten
Ayy sevinç adam nasıl duygulandi bebeğin kalp atıslarini duyunca. Bende burda çok duygulandim. Çok etkilendim...
Ben bu diziyi tuttummm:KK71::KK71::KK71:

eşime gösterdim bak nasıl duygulandı diye bakmak istemedi eşim çok duygusaldır hemen gözleri dolar öyle sahnelrde:KK61:

eveeet wcde msj yazma furyası başlamıştıııır
hayırlı uğurlu olsun

hadi bakalım kim
hem wcde işini hallederken hemde
en aklı başında msjı yazabiliceek

valla bizim wc de anca işini halledersin başka bişey yapamazsın çünkü klozet değil:63:

deroşcum aşkım ben sorunumu çozdum cnm
lakin çözümünü bulmaya çalışıyorum.
kaynanamlarla yakın olduğum için oraya gitmek istemiyorum.
benm eve gitmem demek
yine onları gormem demek, biçok şeye mecbur kalmam demek,.
bende bunları yaşamak istemiyorum.

çozumuyse ordan taşınmamz.
buysa kolay Bi karar değil eşim için.
ama arada kulağına çıtlatıyorum bişiler.
verdiğim fikirler mantıklı gelsede
şimdilik bu sorumluluğu üstlenemiyor.

sessiz ve derinden çalışmaya devam edicem
Allah büyüktür inşallah Bi yol gösterir Bi kapı açar bizede
kurtulurum o evden de onlardan da
sadece biraz ssabır..

sadece sabır dileme sabır ve selamet dileki selamete eresin

Hee 12 senelik ev karisiyem ilk defa uyumusem:110: sende dene :63:
mumkun deeel o :110:

anladik ayni sey kacinca evlenmis oluyi benim nazarimda:63:

Yokkk konusmadan sessizce yazdimdi:110:[/QUOTE]

:KK19::KK19::KK19:

Bi cocuk gece 20 defa kalkarmi uykusundan çok şükür rahatsız falan değil öylesine kalkarmi? Bütün gece uyutmadi. Şuanda da sabahın 5'I biz çizgi film izliyos...

Zombi gibi dolaşırim artık bütün gün:KK53:

benide eşim uyutmadı hasta oldumu diş gıcırtdatmasından uyuyamıyorum :mad:

Hepimiz mecbur kalıyoruz hayatım birçok şeye. Kocan biraz zor ayrılır ordan ben sana diyim. Istersen kendini paralaa. :110: Bence sen alışmaya çalışsan daha kolay olacak senin için hayat:KK14: gerçi bu kez senin psikolojini etkilemiş o da zor olsada.. en azından Kocanın çalışmasını beklemek den çok daha kolay olur.. Üstelik tasinirsaniz Adam kira ödeyecek başka yere giderse oyle değilmi? bu zor hayat koşullarında hangi erkek bunu isterki. Hele ailesinede bu kadar bağlıyken.

(Bence sen alışmaya çalışsan daha kolay olacak) bu yazıyı okuyunca bi söz aklıma geldi
başak bilirsin sen tecavüz kaçınılmasa olayı :KK48:

Üstelik hayirsiz vefasiz pasa karisinin jelibonuda 14 kasimda doğdu ydu: 110:
Onuda biliyik inada hayirli yaslar

sormıyım sormıyım diyorum ama paşayla ne oldu ben gelmediğim zamanlarda:KK64:

hepiniz evhanımı olduğunuz için çalışan bayanların işinin daha zor olduğu mesajımı görmezden geldiniz dimi :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben gördüm valla:KK52:

Benim ki hazir ama bilmiyom buyur etcemmi yedikten sonra butun gun uyuyom ben sen simdi kalkmazsin hemen belki butun gun uykum kacmasin:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

abowwwww neler ,neler:KK70:

senin işinde zor canım,ama inan bana böyle daha iyisin bence ..ev kadınlığı zor zenaat,birde çocuklularsa daha zor..bence ev kadınlığı en ağır ve zor bir meslek...keşke emeklilikleri olsa ama yok:KK14:

:KK70::KK70::KK70:ay yine bişey yazacaktım ama olmazzzz:KK70::KK70:

ben jelibonu kutluyom iyiki doğmuş,anasını deel:63:

bende 2 yıl üst katlarında oturdum gencecik yaşımda nelr yaşamıştım sinir hastası etmişlerdi beni:KK14:

biri bana anlatsın paşayla ne oldu:KK64:

NAZOMMMM kaçma yıldönümünüz kutlu olsun daha nice mutlu yıllara,sizde yıldönümleri bol desene...

özel değilse niye kaçmıştınız aileler mi istemedi,yazmak istemezsen saygım sonsuz:KK52:

evet kaçma, nikah, düğün ama ortasını bulup bi tarihte kutluyoz
ailem izin vermedi biz istemiyoruz siz isterseniz evlenin dedi annem
gerçi izin vermiş oluyor bi nevi:KK64:

amiiinnnnnnnn

amiiiiinnnnnn

bence bekarlıkta çalışmak kolay evlilikte zor diyorum ben hele bide çocuk varsa yardım edenide yoksa daha zor

yardım edene kolay bide hiç yardımcısı olmayanlar ne yapsın

sağol canım amiiiiiiinnnnn:KK60:

bende ozaman çaışıyorsa banamı çalışıyor diyorum hani apartman temizli gibi olaylarda
ama onun dışında rahatsız etmem

sağol canım
olsun canım kaçmamız demek kavuşmamız demek kavuşmak demek evlilik demek:KK66:

çalışsam eşim yardım eder ama ben onun yaptığı işi içime sindiremem kendim yapmayı tercih ederim
ve ben çalışsam eve gelir işimi halledip yatıp uyurum heralde
bide misafir ağırlamak anca rüyamda olur seni takdir ediyorum bu konuda:KK52:

olsun canım önemli olan sevenlerin kavuşması kelimelere takılmayalım:KK48:

eşime gösterdim bak nasıl duygulandı diye bakmak istemedi eşim çok duygusaldır hemen gözleri dolar öyle sahnelrde:KK61:

valla bizim wc de anca işini halledersin başka bişey yapamazsın çünkü klozet değil:63:

sadece sabır dileme sabır ve selamet dileki selamete eresin

mumkun deeel o :110:

anladik ayni sey kacinca evlenmis oluyi benim nazarimda:63:

Yokkk konusmadan sessizce yazdimdi:110:

(Bence sen alışmaya çalışsan daha kolay olacak) bu yazıyı okuyunca bi söz aklıma geldi

gerçi izin vermiş oluyor bi nevi:KK64:[/QUOTE]

kıyamam üşenmmiş herkese cevap yazmişsın sen bitanesin nazocum

gerçi izin vermiş oluyor bi nevi:KK64:

kıyamam üşenmmiş herkese cevap yazmişsın sen bitanesin nazocum[/QUOTE]

canım herkes bişeyler yazmış beni sayıp benimde yazmamam olmazdı:KK66:

kızlar ya dün sarımsaklı yoğurt yaparken küçük bir parça sarımsağı çiğden yedim o mu dokundu mideme bilmiyorum ama sabahtan beri beni perişan etti çok ağrıyo batıyo halsiz düştüm midemin yüzünden
Ayyyy ben hic yiyemem çiğ soğan sarimsak midemi feci eder
Neyse canlarim ben yatiyom aksama gorusuruz iyi gunduzler :KK70:
:KK45::KK45:
iyi uykular gözyaşları içinde cevap yazıyorum
çünkü grip oluyorum

Gecmis olsun cnm:29:

Evi supurdum her yeri havalandirdim
Bulasik mak yerleştirdim
Mutfagi temizledim
Bornoz lari mak attim
Mirroyu uyutuyom:21:

Back