Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yarin eşimin dayisigile gidebilirim :110:
Ctesi günleri var hazirlik için misafirinma etti
Onlara minnet borcun var yeni doğum yaptigimda kizlari kaç defa geldi misafirime yardim etti :KK19:

ne güzel böyle sıcak aile ilişkilerini çok seviyorum ben kendi ailemde de böyleydi ama burada yok böyle şeyler komşuluk bile zorla sanki :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

ne güzel böyle sıcak aile ilişkilerini çok seviyorum ben kendi ailemde de böyleydi ama burada yok böyle şeyler komşuluk bile zorla sanki :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
ewet cok severim onlari onlarda beni sever:21:
öyle yapacam canım bugün pazara baktım yoktu taze nane akşam işden çıkınca markete uğrayacam orayada bakarım ama sanmıyorum buranın insanı çok sevmiyor naneyi naneyede anuk diyorlar
Anukmu:KK57:
Gumushanede oylemi diyolar:p

Giresundasin biliyik:110:

QUETE="sara_28, post: 37770844, member: 238516"]sahil tarafında boldu ama iç kısımlarda hep soğuktan yandı canım bi tane bile toplanmadı o yüzden bu sene fındık çok pahalı[/QUOTE]
Abbo TMO dan aliyodum oraya bile ggelmemiş daha

İşlerimi bitirdim 3 tepsi poğaça yaptım
yarın ve ctesi herif yer.
abim gelecek o yer bi de kuzenim Seviyo ona göndericem ya da gelir
bende 2 tane yedim sadece :110:
kolayı da bıraktık :110:zati az iciyodum :110:

sevinco kahve güzel gözüküyordu resmini koydugun tam kalkıp kendime yapacakdim islere daldım kaynadı. Simdide canim istemiyiii :63: uzanıyom yoruldum. 3 gün is yapmam artık.
Makinadan çıkanlar utulenmeye ayrılacak kimisi katlanıp kaldırılacak ben yapmam kim yapiyosa buyursun gelsin yapsın. Bu kadar yeter çok bile:63:

sevinco kahve güzel gözüküyordu resmini koydugun tam kalkıp kendime yapacakdim islere daldım kaynadı. Simdide canim istemiyiii :63: uzanıyom yoruldum. 3 gün is yapmam artık.
Makinadan çıkanlar utulenmeye ayrılacak kimisi katlanıp kaldırılacak ben yapmam kim yapiyosa buyursun gelsin yapsın. Bu kadar yeter çok bile:63:

yorma kendini hamile hamile canım yaaaa canının kıymetini bil

Yeter bencede cok bile :110:

Yeter cok

BeYDos geçmişe baktım ama cevap yazmiycam:110: sevincde öyle yapiyiii
okuyiiii ama gerek gormiyiii:110:

Back
X