Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

ben biliyorum canım hepsinden haberim var ama,hiç birini kullanmıyorum..sevinç bizi teknolojiden iyice bir haber sandı sen ona bakma:110:

bende kullanmıyordum ama almanyadaki kardeşim özendirdi zaten o açtı hesabıda
halende tam herşeyini bilmiyorum sürekli kardeşime soruyorum:KK22:

kolay gelsin canım

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yap derdim ama kahvede şimdi mideme dokunmasın başka zaman içeriz karşılıklı hemde sohbet ederiz

sen evindede böyle hamaratmıydın kız o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

sen renkliyi beyazı birmi atıyon

çok güzel fikir :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

bence jinekoloğa git inşallah hamilesindir :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

ellerine sağlık canım kolay gelsin afiyet olsun

deroşum kız bu kadar çok hamur işi yapma kilo alırsın sonra ben diyetteyim ya kıskanıyom :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

camı silmekten vazgeçtim kovaya suyuda koymuştum ama ağrıyı hissedince bıraktım
yok canım 2 hafta olmadı adetim biteli ama akşam eşime diyorum bide hameelymişim süpriz oluyomuş
ama doğuma giderken öğrenmiyimde tadını çıkarayım diyorum:KK48:

he ben bilmiyom da kullanmıyomda teknoloji özürlüyüm itiraf ediyom :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bende herşeyi bilmiyom canım kardeşimin özendirmesi benide

bende öyleyim sarcım,çokta sevmiyorum ayrıca:cool:

:cool::cool::cool:

pazı kızartması nasıl oluyoki

bende gittim pazara hep yeşillik aldım ıspanak yeşil soğan biber pırasa brokoli karnabahar havuç kırmızı pancar sağlıklı beslenecem :D:D:D:D:D:D:D:D

bide ben varım canım yalnız değilsin

pazı kızartmasını çiğdende haşlanmış olarakta yapıyorum ıspanak gibi yumurtalı ıspanak yapıyorsan aynı şekilde
ama pazı mücverde yapıyorum fırında oda çok güzel oluyor gerçi geçen kıştan beri yapmadım onu

Yooooo:110:

sarada varmis

Gezentisar

eşim şarjını unutmuş komşununda çarşıda işi olunca onu götürdüm bahaneyle hemde fırın sütlaç yedik:Dkaloriyide aldık tam 347 kaloriymiş:KK57: azıcık şey

adet olsamda rahatlasam bu gerginliğim karnımın ağrısı ondandır belki her an olacak gibi sancıyım ama ne gelen var ne giden iki gündür böyleyim
daha olmadınmıki derken en sondaki mesajını gördüm hayırlısı olsun
bende öyle hatırlıyom hatta makarnayı kızartıyodu sanki :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

bizde kızartırdık çocukken hatırlıyorum
çokda severdim ben:110:

İşlerimi bitirdim 3 tepsi poğaça yaptım
yarın ve ctesi herif yer.
abim gelecek o yer bi de kuzenim Seviyo ona göndericem ya da gelir
bende 2 tane yedim sadece :110:
kolayı da bıraktık :110:zati az iciyodum :110:

sevinco kahve güzel gözüküyordu resmini koydugun tam kalkıp kendime yapacakdim islere daldım kaynadı. Simdide canim istemiyiii :63: uzanıyom yoruldum. 3 gün is yapmam artık.
Makinadan çıkanlar utulenmeye ayrılacak kimisi katlanıp kaldırılacak ben yapmam kim yapiyosa buyursun gelsin yapsın. Bu kadar yeter çok bile:63:

tamam hemen atlayım uçağa geliyom işleri yapmaya:KK55:

[QUOTEEsim çok sewetn_35, post: 37771havuç ve soğanla hasl member: 293429"]Zayıfliycam diye ne yapacağını sasirdin:110:

Yoooo esim cok sewer butlari patates havuc ve soganla hasliyosun suyuna limon ohhh :D
Sen anlamazsin :110:[/QUOTE]

bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum

Buarada instagramI biliyos tabiki ben teknoloji ile barışık olmaya çalışıyom :cool:

:cool::cool::cool:

Dun misafirlijte bir dilim havuçlu kekimi yedim onun için aksam yemek yemedim salata yedim:110: kadin ev yapimi kivrim sarmis çok bayilirim ama sadece tadina baktim bütün israrlara sen emziriyon ye demelerine direndim yemedim :21:

akşamki menüm değişti
yan taraftaki komşum düşbere getirdi
üstkattakide haşhaşlı lokum getirdi gerçi onu sabah yerim
ALLAH herkese benim gibi komşular versin
yarında komşum aşure yapacak şimdi çağırdı ben dikkat etmeye çaıştıkça biyererden hep kalorili şeyler geliyor:KK49:

akşamki menüm değişti
yan taraftaki komşum düşbere getirdi
üstkattakide haşhaşlı lokum getirdi gerçi onu sabah yerim
ALLAH herkese benim gibi komşular versin
yarında komşum aşure yapacak şimdi çağırdı ben dikkat etmeye çaıştıkça biyererden hep kalorili şeyler geliyor:KK49:

Ohhhhhh:110:
Bizde komsu yok oyle

Dun misafirlijte bir dilim havuçlu kekimi yedim onun için aksam yemek yemedim salata yedim:110: kadin ev yapimi kivrim sarmis çok bayilirim ama sadece tadina baktim bütün israrlara sen emziriyon ye demelerine direndim yemedim :D

bende rejim yaptığım zaman tabağın hepsini bitirmezdim nasıl dayanıyormuşum öyle hayret ediyorum kendime doktor zayıfla dedi zayıfladım keşke doktor yine zayıfla dese başka türlü kafama girmiyor:KK67:

:110::110::110::110:he heee:110:

nerden bildin kızz:KK19::KK19:

:110::110::110::110::110:

sağol saracım beni anşadığına sewindim, hem gel ben sana da sucuk yaparım:KK19:

geçmiş olsun,saracım gastrittendir o...

anladım canım...

paşayla bişey olmadı çocuğu olduktan ve bir süre geçtikten sonra hiç uğramadı bizde sevdiğimizden gönül koyduk o kadar şey paylaşmıştık hele ben eski topikten beri tanıyorum ve çok sewiyordum ama canı sağolsun..en azından girip vedalaşsaydı bizlerle:KK51:

çok çenebazlar bunlar:110:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kız gerçekten yattınmı:KK70:

çok güzel görünüyor eline sağlık:kk77:

aminnnn....

pazar:110:

sen gez bakalım:63:

ay bende sana soracaktım aldınmı memnunmusun diye,şu sulu süpürgeden bende kurtulmak istiyorum,ama pahalıymış:eek:

:KK57::KK57::KK57::KK57:

süper olmuş:KK60:

afiyet olsun,diyetttesin diye mutsuzmusun:110:

he gittim şimdi geldim aldıklarımı yerleştirdim,balığı temizledim yıkadım buzluğa attım,şimdide anama gidip lahana saracam:KK49:
yok
oniki srnede bir olur o oyle kolay mi hergun gunfuz uatmasi bigun yattimda ev is birikmIs
sevinc007post37770936koni .!.:
Bafsss horluyoooo :110: yemek yapip yataydin bari:110:
cigerciye gittik donustede gezdik kocisle:kk77::110:

Back
X