Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çay demlemem lazım yimeği çok kaçırdım sanki:eek:neyse biraz daha zaman geçireyim kocacımla içerim,daha erkenmiş:KK51:

al bakalım sen kullan,gerçekten tamamen sessiz olduğuna inanmam belki kısıktır sesi,memnun kalırsan bgibi düşünürüm:cool:
Sessiz canim tamamen sessiz olani bosh yafa bunun bir ust modeli buda sessiz gece ucte bile acabilirsin sinek vizirtisi gibo bi sesi var senin dedigin gibi tamamen sessiz olani babamlarda var bosh marka hic cit yok sinek vizirtisi kadarda yok.

:110:
iyi sevindim yalnız olmadığıma:KK19:
saracım, zaten pazarda bu mevsimde bunlar oluyor,bende genelde yeşil sebzeler aldım birde balık...

ohhh yemede yanında yat...canım sizde yapıp yiyebilirsiniz porsiyonlarınızı küçültün bir çok şeyden mahrum kalırsanız sinirleriniz bozulur..hem lahana güzel bağırsak çalıştırıyor:KK5:

ewetttttttttttt:-)

çok oturdun ewde git:110:

siz bilirsiniz,o zaman herkes bunu yaparsa bu topik nasıl ilerlicek yada bizim yazdıklarımız havada mı kalacak...
ben gözümden kaçırdığım varsa bilmem ama,gördüğüm mesajları cevaplarım hele bana sorup beni kaale alıyorlarsa mutlaka cevaplamaya çalışırım:KK28:

:110::110::110::110::110:bende okuyim birde cevapliyim:110:

bende yapıyorum sevinç birde bir bağ maydanoz atıyorum,karabiberde çok güzel ouyor,maydanozu çıkarıyorum ama sonra

heeee annemdeydim:110:

heeee:110:

olur inşaallah canım daha 3 ay olmuş sabredeceksin çok şükür büyük bir sorunun yok olur inşaallah...

neyse rahatlarsın ne diyeyim kuzum bir bakmışsın hiç ummadığın anda gelmiş bebeğin:KK19:

ay inşaallah nazocum ne güzel bir sürpriz olur hamile çıkman...
bende, haşlamayı kırmızı etlede yapıyorum ikside güzel:kk77:

bravoooooooo:KK9::KK9:iyi gidiyorsun iradeli:KK5:

ne güzel keşke benimde böyle komşularım olsa,düşbere ne ki diyecektim ama cevaplamışsın..bende yahşi cazibede duymuştum:KK16:

ohhh sefan olsun:KK5:

afiyet olsun ,kan yapar ciğer:KK5:

sağol canım oh sıcakda oldu kalmışım oturduğum yerde:D
evet bende filimde duyardım yemekte nasipmiş

benm de açık renkli havlularım var beyazlarla atıyorum.
acaba dedim beyazların rengini etkilermiki.
ben bir kere 90a attım
kendinden geçmişti çamaşırlar.
Bi dahada atmadım

benimki fakir ama emiş gücü çok azaldı.
şimdi rowenta alcam sessiz.
fiyatı çok değil aslında ama taksitli olunca çok fark oluyo.
peşin almakta zorrr

çok haklısın canım :63:

taksitleri az olursa okadar olmaz belki
ben hep 90 atarım beyazlarımı çok nadiren 60 a atarım oda biyere gideceksem evde çamaşır kalmasın diye

bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum

:cool::cool::cool:
asslan nazım yürü beee
damak tadıdır bu
kızarmış kıtır şeyleri çok seviyorum
ekmekte kızartırım ben[/QUOTE]

bende bayılırım kıtır şeylere:kk77:

al bakalım sen kullan,gerçekten tamamen sessiz olduğuna inanmam belki kısıktır sesi,memnun kalırsan bende düşünürüm:cool:

annemin çamaşır makinası aklıma geldi sessiz diyince makina salondaydı
orda kanepe vardı orda uyusanda rahatsız olmazdın okadar sessizdi
ama sonraları odadan bile sesinden uyunmuyordu demekki biyerden sonra sessiz ayarı bozuluyor

hee gıdım,gıdım:110:

olsun gıdım gıdım vereyimde almayım başka bişey istemem

Herif iste bende isleri kolayliyim dedim bimakine camasir attim yatmadan sererim evi supurdum banyo wc yikadim oturuyom:110:sen anca kendir pisir kendin ye papatya ne icin ferahlatiyomuymus :110:

:110:
iyi sevindim yalnız olmadığıma:KK19:
saracım, zaten pazarda bu mevsimde bunlar oluyor,bende genelde yeşil sebzeler aldım birde balık...

ohhh yemede yanında yat...canım sizde yapıp yiyebilirsiniz porsiyonlarınızı küçültün bir çok şeyden mahrum kalırsanız sinirleriniz bozulur..hem lahana güzel bağırsak çalıştırıyor:KK5:

ewetttttttttttt:-)

çok oturdun ewde git:110:

siz bilirsiniz,o zaman herkes bunu yaparsa bu topik nasıl ilerlicek yada bizim yazdıklarımız havada mı kalacak...
ben gözümden kaçırdığım varsa bilmem ama,gördüğüm mesajları cevaplarım hele bana sorup beni kaale alıyorlarsa mutlaka cevaplamaya çalışırım:KK28:

:110::110::110::110::110:bende okuyim birde cevapliyim:110:

bende yapıyorum sevinç birde bir bağ maydanoz atıyorum,karabiberde çok güzel ouyor,maydanozu çıkarıyorum ama sonra

heeee annemdeydim:110:

heeee:110:

olur inşaallah canım daha 3 ay olmuş sabredeceksin çok şükür büyük bir sorunun yok olur inşaallah...

neyse rahatlarsın ne diyeyim kuzum bir bakmışsın hiç ummadığın anda gelmiş bebeğin:KK19:

ay inşaallah nazocum ne güzel bir sürpriz olur hamile çıkman...
bende, haşlamayı kırmızı etlede yapıyorum ikside güzel:kk77:

bravoooooooo:KK9::KK9:iyi gidiyorsun iradeli:KK5:

ne güzel keşke benimde böyle komşularım olsa,düşbere ne ki diyecektim ama cevaplamışsın..bende yahşi cazibede duymuştum:KK16:

ohhh sefan olsun:KK5:

afiyet olsun ,kan yapar ciğer:KK5:
Anaaa şaka yapmıştım kız ciddiye almış...
Sevinç benim mesajimi görmüş cevap yazmamisdi yaa gördüm ama yazmadım demişti ona itafen yazmıştım bende ssana öyle. Hemen hemen hepsini geçmişi okurum bana sorulan bişeye de özellikle cevap yazarım. Ben böyleyim.:KK19:

Sevinç benim mesajimi görmüş cevap yazmamisdi yaa gördüm ama yazmadım demişti ona itafen yazmıştım bende ssana öyle. Hemen hemen hepsini geçmişi okurum bana sorulan bişeye de özellikle cevap yazarım. Ben böyleyim.:KK19:
:63::63:

Sessiz canim tamamen sessiz olani bosh yafa bunun bir ust modeli buda sessiz gece ucte bile acabilirsin sinek vizirtisi gibo bi sesi var senin dedigin gibi tamamen sessiz olani babamlarda var bosh marka hic cit yok sinek vizirtisi kadarda yok.
ay sen anlatınca bile çok hoşuma gitti..bosh markanın herşeyi çok güzele benziyor zaten beyaz eşyeyı değişirsem hepsini bosh almayı düşünüyorum:KK16:
daha çok yeniymişsiniz kuzum çıtır evliler,sıkı çalışın kocanıda iyi besle şu enfeksiyondanda kurtulursan inşaallah hemen gelir bebeğin:KK16:
sağol canım oh sıcakda oldu kalmışım oturduğum yerde:D
evet bende filimde duyardım yemekte nasipmiş

taksitleri az olursa okadar olmaz belki
ben hep 90 atarım beyazlarımı çok nadiren 60 a atarım oda biyere gideceksem evde çamaşır kalmasın diye

asslan nazım yürü beee
damak tadıdır bu
kızarmış kıtır şeyleri çok seviyorum
ekmekte kızartırım ben

olsun gıdım gıdım vereyimde almayım başka bişey istemem[/QUOTE]

bende hep 95 te yıkıyorum beyazları yoksa içime sinmiyor,benim makinada 90 yok 85 ten 95 e atlıyor..
veririsin nazocum isteyince herşey oluyor irade dahilindekiler tabii..
Bitki cayi iciyom papatya:110:
sakinleşip rahatlıcanmı:110:
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Aramizda kalsini izliiim:D
bendeeee,sonunda hüsneye soğan yasaklandı bebeğe gaz yapıyormuş:KK48:
İyiki bir msja cvp vermedik vurun yerden yere:63::63:
:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Renklileri serdim beyazlar makinede onlarida serdimmi tamam kirli sepeti bosaldi sonunda bugunde hic izlicem bisiy yom tv de aramizda kalsina bakacaktim ordada bebis dogdu izledikce icim kabatacak dusunceler gelecek belli cevirdim bende

bir karavanda yaşamak ne güzel olurdu,şimdi aramızda kalsını izlerken hatırladım..çok isterdim türkiyenin her yerini her köşesini karavanla gezip konaklamayı..değişik insanlar tanımak dertlerden uzaklaşmak ne güzel olurdu..ama,hayal işte sadece hayal.......

Herif işten geldi alışverişe gittik
Eve geldik alışverişi yerlestirdim.
OğlanI banyo yaptırdım
akşam yemeğini verdim
uyuttuk
herif de uyuyor
Portakal yiyom:KK16:

Back
X