- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
bende kullanmıyordum ama almanyadaki kardeşim özendirdi zaten o açtı hesabıda
halende tam herşeyini bilmiyorum sürekli kardeşime soruyorum
camı silmekten vazgeçtim kovaya suyuda koymuştum ama ağrıyı hissedince bıraktım
yok canım 2 hafta olmadı adetim biteli ama akşam eşime diyorum bide hameelymişim süpriz oluyomuş
ama doğuma giderken öğrenmiyimde tadını çıkarayım diyorum
bende herşeyi bilmiyom canım kardeşimin özendirmesi benide
pazı kızartmasını çiğdende haşlanmış olarakta yapıyorum ıspanak gibi yumurtalı ıspanak yapıyorsan aynı şekilde
ama pazı mücverde yapıyorum fırında oda çok güzel oluyor gerçi geçen kıştan beri yapmadım onu
eşim şarjını unutmuş komşununda çarşıda işi olunca onu götürdüm bahaneyle hemde fırın sütlaç yedikkaloriyide aldık tam 347 kaloriymiş
azıcık şey
daha olmadınmıki derken en sondaki mesajını gördüm hayırlısı olsun
bizde kızartırdık çocukken hatırlıyorum
çokda severdim ben
tamam hemen atlayım uçağa geliyom işleri yapmaya
bizde kırmızı etle yaparız eşimde onu çok seviyor o limonlu ben limonsuz yiyorum
![]()
hıııım yumurtalı pazı yani bende severim onu ama yoğurtlusuda çok daha güzel oluyo tavsiye ederim
tatlım ben face instigram twitter kullanmıyorum sevmiyorum açıkçası
evet ben siteye üyeyim yediklerimi yazıyorum oraya orda yazıyor
yediklerimi öyle kısıtlıyorum bende
hangi site canım banada özelden yazarmısın
banyomu yaptım sobamıda yaktım oh mis
şimdi 1 tane yasin okuyayım derin için sonra görüşürüz
ooooh sefan olsun canım
iyi sevindim yalnız olmadığıma
saracım, zaten pazarda bu mevsimde bunlar oluyor,bende genelde yeşil sebzeler aldım birde balık...
ohhh yemede yanında yat...canım sizde yapıp yiyebilirsiniz porsiyonlarınızı küçültün bir çok şeyden mahrum kalırsanız sinirleriniz bozulur..hem lahana güzel bağırsak çalıştırıyor
ewetttttttttttt
çok oturdun ewde git
siz bilirsiniz,o zaman herkes bunu yaparsa bu topik nasıl ilerlicek yada bizim yazdıklarımız havada mı kalacak...
ben gözümden kaçırdığım varsa bilmem ama,gördüğüm mesajları cevaplarım hele bana sorup beni kaale alıyorlarsa mutlaka cevaplamaya çalışırım
bende okuyim birde cevapliyim
bende yapıyorum sevinç birde bir bağ maydanoz atıyorum,karabiberde çok güzel ouyor,maydanozu çıkarıyorum ama sonra
heeee annemdeydim
heeee
olur inşaallah canım daha 3 ay olmuş sabredeceksin çok şükür büyük bir sorunun yok olur inşaallah...
neyse rahatlarsın ne diyeyim kuzum bir bakmışsın hiç ummadığın anda gelmiş bebeğin
ay inşaallah nazocum ne güzel bir sürpriz olur hamile çıkman...
bende, haşlamayı kırmızı etlede yapıyorum ikside güzel
bravooooooooiyi gidiyorsun iradeli
ne güzel keşke benimde böyle komşularım olsa,düşbere ne ki diyecektim ama cevaplamışsın..bende yahşi cazibede duymuştum
ohhh sefan olsun
afiyet olsun ,kan yapar ciğer![]()
biraz diyete uyum sağlayayım canım sonra yapar az az yerim
yok annem bu ay alamadm supurgemi
nişan takısı vardı bu ay.
ama bidahaki aya inşallah
sende kurtul suludan hayatım.
hemde sesssiz, ay çok merak ediyorum sessiz süpürge nasıl olurki.
ben alınca sana anlatırım
inşallah memnun kalırım
naptımki kuşum Bi pasta yaptım
bu hamaratlık göstergesi değil.
açık renkli havlularımı beyazlarla atıyorumda
o yüzden sordum
sadece pasta için demedimki misafir ağırlıyosun güzel menüler yazıyosun ondan dedim
Aramizda kalsini izliiim![]()
bende öyle hele sonundaki şarkıyı çok seviyorum
ay sen anlatınca bile çok hoşuma gitti..bosh markanın herşeyi çok güzele benziyor zaten beyaz eşyeyı değişirsem hepsini bosh almayı düşünüyorum
daha çok yeniymişsiniz kuzum çıtır evliler,sıkı çalışın kocanıda iyi besle şu enfeksiyondanda kurtulursan inşaallah hemen gelir bebeğin
olsun gıdım gıdım vereyimde almayım başka bişey istemem
bende hep 95 te yıkıyorum beyazları yoksa içime sinmiyor,benim makinada 90 yok 85 ten 95 e atlıyor..
veririsin nazocum isteyince herşey oluyor irade dahilindekiler tabii..
sakinleşip rahatlıcanmı

bendeeee,sonunda hüsneye soğan yasaklandı bebeğe gaz yapıyormuş

benim beyaz eşyaların boch ve çok memnunum
Renklileri serdim beyazlar makinede onlarida serdimmi tamam kirli sepeti bosaldi sonunda bugunde hic izlicem bisiy yom tv de aramizda kalsina bakacaktim ordada bebis dogdu izledikce icim kabatacak dusunceler gelecek belli cevirdim bende
kolay gelsin canım