Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi birşey demedimNeeee haber ediyok![]()
neyy o kadar bekliyom yeni geldinBeydoş![]()
![]()
ewet böyle vefalı insanlara aynı şekilde davranmak lazım,bende yapardım çünküHakanin dayisinin kizi kaç kez misafirimin hem hazirligina hem de agirlamaya yardim etti miraci dogurdugum siralar ev tasidigimda geldi asla unutmam emeğini![]()
haklı adamcağız,senin gezmenmi önemli onun işimiHerif bugün arabayla gitmesi gerekiyomus patronu alıyordu oda sehirdisina gitmiş dolmusa biraz ters ama ben iki hafta önce dedim araba bugünbana lazim diye
45 dk ddiğer patronu beklemiş bana kiziyor ne suçum var benim![]()
geldimBeydoş gittinmi![]()
aminnnnn...kalbimizden geçen hakkımızda hayırlı olacak duaları mübarek cuma hürmetine sen kabul et ALLAHIM
Sağol bitanem inşallahAllah kabul etsin canım
inşallah canim inşallahkorkuların olması normal ama kalbini ferah tut canıminşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın Allah büyük
çok iyi yapmışsıniz ilaç gibi gelmiştir şimdi ..kızlar eşim akşam bana yemek yapma dışardan getirecem sonrada konsere gidecez dedi çok mutlu oldum yerel bir sanatçı halk müziği konseri verdi çok güzeldi kafam dağıldı resmen bende menümü yarına erteledim güzel bi gece geçirdim şimdi uyuyacam sancım var bu ay çok sancılı geçiyo tam sökülmedi ondanmı acaba
sevinç sütun yetiyor demekki inşallah Allah herkese bunu nasip etsin..Bizimkide sebze corbasini sevmedi ilk kasikta kustu uyuduğu yerde emdiydi AC degilmis
hepimize inşallahhayırlı cumalar![]()
canim B12 düşükse muhakkak onu takviye et hazır gebelik olmak üzereyken. Ben hamilelikten önce 5 günlük iğnesini yapmis depolarimi doldurmustum. Bi arada tabletini kullandım. Igne olmak istemessen tabletlerindende kullanabilirsin.ah o korkular ah,kucağına alana kadar bitmez ,sen içini ferah tut canım ALLAH ın izni ile biey olmaz inşaallah..nazlıda güzel isim...
derin bende çok unutkan olmuşum B 12 im düşük biraz ondanmı acaba...
ooo ALLAH kolaylık versin canım..
ne güzel bir program yapmış eşin,böyle sosyal aktiviteler insana iyi geliyor kendini unutuyor...
ewet canım sancın ondandır çünkü benimde öyle oluyor tam sökülünce geçer...
sanada hayırlı cumalar...
günaydın canım hayırlı cumalar...
ay ne güzel bir pasta buu..
amin inşallahkalbimizden geçen hakkımızda hayırlı olacak duaları mübarek cuma hürmetine sen kabul et ALLAHIM
Senin de suçun yok bitanem ama erteleseydin sen bugünku gezmeyi...Herif bugün arabayla gitmesi gerekiyomus patronu alıyordu oda sehirdisina gitmiş dolmusa biraz ters ama ben iki hafta önce dedim araba bugünbana lazim diye
45 dk ddiğer patronu beklemiş bana kiziyor ne suçum var benim![]()
Annem aradi mmiraç konusturmafibeydaggünü postonunu 84076 .!.:sevinçççççççççççççççççççççç![]()
Gezmeye gitmiyomkiSenin de suçun yok bitanem ama erteleseydin sen bugünku gezmeyi...
Aminnnnn cnmkalbimizden geçen hakkımızda hayırlı olacak duaları mübarek cuma hürmetine sen kabul et ALLAHIM
bende alayımmıki eczanede b 12 bir zararı olurmu,aslında iğnesini kullanmak isterdim ama şimdi korkarım ne olur ne olmaz diye birde sağlık ocağının doktoru bişey demedikiSağol bitanem inşallah
canim B12 düşükse muhakkak onu takviye et hazır gebelik olmak üzereyken. Ben hamilelikten önce 5 günlük iğnesini yapmis depolarimi doldurmustum. Bi arada tabletini kullandım. Igne olmak istemessen tabletlerindende kullanabilirsin.
Ben bütün vitamin depolarımı alış Den önce doldurmustum. Ama bu gebeligimden önde hiçbişey yapamadım
sen folik asit kullanıyorsun değilmi canim
amin inşallah
bizede dağıtPazar günü aşure yapacik![]()
yap o zaman,bende midem kötü olduğundan beri iki üç tane içtim...banada bir az şekerli yapta böön içeyimCnm türk kahvesi istedi![]()
Kullan mutlaka folic niye kullanmiyonbende alayımmıki eczanede b 12 bir zararı olurmu,aslında iğnesini kullanmak isterdim ama şimdi korkarım ne olur ne olmaz diye birde sağlık ocağının doktoru bişey demediki
folik asit kullanmıyom
bizede dağıt![]()
ne bileyim almadım işte hata ettim aslında,bugün eczaneye giderim olmazsa..Kullan mutlaka folic niye kullanmiyon
Apikopal kullandiydim bende
Dagitirim![]()